Wie deurdenkt, denkt Anyway!

Moderne binnendeuren met innovatieve meerwaarde 

Het Belgische merk ANYWAY DOORS bestudeert sinds 1995 de eigenschappen en toepassingen van moderne binnendeuren. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er als bouwheer de nodige aandacht aan te besteden.

Van bij de start was 'de binnendeur heruitvinden' onze missie en uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, veiligheid, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten in dit engineeringproces. Na talloze technische verbeteringen, kunnen wij een slim deurconcept aanbieden dat tijdloos mooi is én een stevige meerwaarde biedt voor je woonst en je leefcomfort. Met hun minimalistisch design onderscheiden ANYWAY binnendeuren zich in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten.

Pivoterende “Room Divider” ontvangt een reddot design award

Sommigen noemen het een deur. Anyway spreekt zelf van een imposante “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij unieke scharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer. Het eigentijdse concept kan zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen en kantoren toegepast worden.

Modulaire dressing systemen 

Na 15 jaar innoveren werd de opgebouwde kennis toegepast op modulaire dressing systemen. Dit resulteert in een interessant en uitermate functioneel aanbod van DRESSAWAY kasten en DRESS WALL inloopkasten.