Modulaire inrichting en innovatieve productkenmerken

Maatwerk modules met modulaire indeling

DRESS-A-WAY kasten zijn gebaseerd op 5 combineerbare basismodules. Het zijn naar keuze hang- of legkasten, of een combinatie van beide. Elke module beschikt onderaan over een diepe schoen- of opberglade. Verder is ze ingericht met 1 of 2 kledingroeden, meerdere lades, legplanken, edm. Alle opbergelementen zijn modulair aanpasbaar. In hoogte verstelbaar en zijwaarts op geleiders gemonteerd. Mits toevoeging van bepaalde componenten kan je makkelijk alternatieve modules bouwen.

Zowel de inbouw- als vrijstaande kast kan traploos van 2150mm tot 3050mm op maat gemaakt worden. Met breedtes van 500mm tot 1200mm per module. De totale kastdiepte is optimaal 650mm, met een nuttige binnendiepte van 600mm. Dit is handig om kledingstukken comfortabel op te hangen maar kan uiteraard aan elke wens aangepast worden.

Multifunctionele montagegroef

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden, schoenrek, edm… zijn modulair. Zij zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op langsgelijders in de zijwand bevestigd. Zo bouw je alternatieve modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

Kastdeuren met zelfsluitende pivotscharnieren

De kasthoge deuren zijn voorzien van de door Anyway Doors ontwikkelde zelfsluitende pivotscharnier techniek (internationaal patent) met een blokkering op 90°. Het aangewende 3mm MASSIV HPL-laminaat van de deurbladen is verkrijgbaar in diverse unikleuren of woodprints. De deuren kunnen ook in verschillende glassoorten met een dikte tot 4mm uitgevoerd worden waarbij de wandkast ook als lichtobject kan fungeren.

Elke deur wordt bij sluiting door een demper en magneet aangenomen. De wand van de begin- en eindmodule is afgewerkt met een aluminium rand of eindprofiel. Gesloten DRESS-A-WAY wandkasten zijn in principe van draaideuren voorzien, omdat dit toelaat in je kast ‘te shoppen’ door ze volledig open te zetten.

Met schuifdeuren zijn er steeds compartimenten afgesloten en liggen de deurpanelen meestal niet in hetzelfde vlak.

Geïntegreerde handgreep

De randen van kastdeuren zijn over heel de lengte afgewerkt met een naturel of zwartkleurig geanodiseerde aluminium handgreep. Tussen deur en kast zorgt een onzichtbare ventilatiekier permanent voor perfecte ventilatie.

Blum Blumotion laden

Elke kastmodule heeft onderaan een geruisloos glijdende schoen- of opberglade. Afhankelijk van het type module kunnen desgewenst meerdere hoge (250mm) of lage (125mm) Blum lades toegevoegd worden. Met het oog op kwaliteit en gebruiksgemak werd voor Blum Blumotion technologie gekozen die de lade dempt bij het dichtgooien. Standaard is ze metaalgrijs maar kan ook in wit of zwart.

De 250mm hoge lade is voorzien van een uitneembare, in diepte en hoogte verstelbare schoenroede. Zo opteer je voor een schoen- of opberglade. Eventueel combineer je de lage 125mm lade met 1 of meerdere hoge lades tot een ladenblok.

Optioneel kan je lade worden uitgerust met het Ta'Or indeelsysteem dat door Van Hoecke ontworpen werd.

Geïntegreerde LED verlichting

De zij- en tussenwanden zijn 68mm dik en kan optioneel over de volledige hoogte voorzien worden van ingebouwde led verlichting, te bedienen via een ‘touch’schakelaar. De verlichting is naar binnen gericht zodat de ganse kast met natuurlijk licht gevuld wordt voor een praktisch overzicht van je kledij.