Anyway Doors blog | Anyway Doors

Anyway Doors blog

plafondhoge binnendeur met aluminium blokomlijsting

Plafondhoge binnendeuren die reiken van vloer tot plafond zijn de laatste jaren razend populair in zowel nieuwe woningen als renovatieprojecten. Anyway Doors focust met haar maatwerk deuren bewust op grote en buitenmaat binnendeuren. Sinds 2013 wordt er bijvoorbeeld bewust geen hout meer gebruikt in de samenstelling van de deuren, waardoor een extreem vlak en stabiel deurgeheel gecreëerd wordt dat zonder problemen tot 3 m hoog kan gemaakt worden.

Anyway Doors showroom Limburg

Vanaf nu kan je ANYWAYdoors producten in de regio Limburg ontdekken bij Schoeffaerts afwerking & interieur! Schoeffaerts afwerking & interieur staat garant voor een interieurafwerking van absoluut topniveau. Als verdeler van zowel Brems als ANYWAYdoors, kan u er dus terecht voor kwalitatieve Belgische binnendeuren.

onzichtbare scharnier van Anyway Doors

Alle binnendeuren van Anyway Doors worden steeds met eigen scharniersystemen uitgerust. Er zijn 3 verschillende gepatenteerde scharniersystemen, die afhankelijk van de deurbreedte en de gewenste opstelling toegepast worden. 

 

onzichtbare binnendeuren op maat

ANYWAYdoors ontwikkelde reeds in 1995 binnendeuren met een centraal geplaatste inbouwomlijsting, die na montage door de betreffende vakman met klassiek pleisterwerk of gyproc etc. ingewerkt dient te worden. Na afwerking zie je langs weerszijden geen deuromlijsting meer en blijft enkel het deurpaneel zichtbaar. Dit is het ideale systeem indien u minimalistische binnendeuren wenst toe te passen in uw woning.

Met 22 jaar ervaring mag Anyway zich met recht een rede een expert noemen, met de nodige praktijkervaring. De belangrijkste parameter voor een zorgeloze afwerking is in onze ogen de centrale montage van het systeem, we verschillen hier doelbewust met andere fabrikanten die deuren gelijkliggend met het wandvlak aanbieden. Centrale montage garandeert een soliede en stabiele montage, uw deuren zijn identiek aan beide zijden, zijn eenvoudig in te werken door uw stukadoor en tevens voorkomt deze manier het altijd aanwezige risico op scheuren en barsten!

Anyway Doors flagship store Massenhoven

ANYWAYdoors Flagship Store & overzicht lokale verdelers

Aangezien al onze producten volledig op maat gemaakt worden, is het zeer moeilijk om zonder gerichte informatie een correcte richtprijs te kunnen geven. Graag nodigen wij u uit in onze Flagship Store te Massenhoven, waar u een 100-tal deuren kan ontdekken of in de toonzalen van één van onze lokale verdelers waarvan u de gegevens in deze post kan terugvinden.

trend witte binnendeuren met zwarte omlijstingen

Trendy binnendeuren.

Ontdek de laatste trends die wij als fabikant van moderne en eigentijdse binnendeuren ervaren. In hedendaagse interieurvormgeving wordt tegenwoordig gespeeld met een combinatie van zwart en wit. Zwart is een hedendaagse en strakke keuze voor elementaire elementen zoals verlichting, schakelaars en raamkozijnen. Met deze zwarte accenten creëer je speels contrast met witte muren en kasten maar het is ook een mooie tijdloze keuze.

Blokdeur BKO-omlijsting

Moderne blokdeuren vs onzichtbare deuren 

Zoek je een sobere binnendeur oplossing, dan kom je al snel uit bij minimalistische blokdeuren of onzichtbare binnendeuren met een ingebouwde omlijsting. In deze blogpost zetten we de verschillen en de voor- en nadelen van beide deursystemen op een rij zodat je je keuzemogelijkheden duidelijk kan voorstellen en ook de juiste voorbereidingen kan treffen.

glazen pivoterende deur op maat

Met de innovatieve pivoterende deuren van Anyway Doors creëer je moeiteloos een design statement in uw interieur! Het populaire "Room Divider" concept beschikt over onzichtbare pivotscharnieren met een ingebouwde hightech comfortsluiting. 

softclose schuifdeur op maat

Anyway lanceerde recent een nieuw railsysteem voor haar moderne schuifdeuren op maat, met geïntegreerde soft-close remtechniek, die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veilige bediening. De beoogde functie, locatie en opstelling zijn belangrijke designaspecten en bepalen de materiaalkeuze en het gewenste schuifwandtype. Het aluminium railsysteem is ontworpen om zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd te worden, afhankelijk van de gekozen opstelling en de beschikbare ruimte. 

Anyway Doors ontvangt een AZ Award 2016

ANYWAYdoors heeft met haar populaire "Room Divider" een prestigieuze AZ Award gewonnen. We werden winnaar in de categorie "beste architecturaal product" tijdens de 6de editie van de AZ Awards van AZURE magazine. 
 

moderne glazen binnendeur op maat

Een glazen binnendeur is een populair toegepaste blikvanger tussen inkom en woonkamer. Zeker in een hedendaags interieur creëer je met glazen binnendeuren een ruimtelijk en transparant gevoel. 

glazen pivotdeur met zwart frame

In hedendaagse interieurs wordt zwart vaak toegepast voor elementaire elementen zoals verlichting, schakelaars en raamkozijnen. Met deze zwarte accenten creëer je een speels contrast met witte muren en kasten. De combinatie geeft meteen een tijdloze sfeer aan je interieur.

Beschik je over 2 rechterhanden en ben je geïnteresseerd in zelfplaatsing? Ontdek dan onze speciale condities voor handige zelfplaatsers.

moderne stalen deur met glas

Anyway volgt interieurtrends en is steeds op zoek naar nieuwe producten die gegarandeerd een meerwaarde aan uw interieur meegeven, zonder inbreuk te doen op gebruiksvriendelijkheid. Door het enorme succes van het pivoterend “Room Divider” concept lanceerden we begin 2015 een moderne stalen deur interpretatie.

inloopkast op maat

Ben je op zoek naar een moderne inloopkast, die je volledig naar wens kan indelen en inrichten? Dan helpen wij je graag in de zoektocht naar een tot in de puntjes afgewerkte inloopkast die volledig op maat gemaakt wordt, afgestemd op uw beschikbare ruimte en praktische noden. Onze slogan “ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek” komt helemaal tot uiting in de talrijke realisaties die je onderstaand kan terugvinden.

Moderne open trap met zwevende Corian treden

Ben je op zoek naar een strakke open trap met zwevende treden als architecturaal hoogstandje in je woonst? Dan biedt het WallClimber concept van Genico vast een passende oplossing. Deze open trappen kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden. 

Moderne binnendeuren met glas

Anyway Doors is gespecialiseerd in moderne binnendeuren en glazen deuren met functionele meerwaarde. Wij bieden een ruim assortiment design binnendeuren met glas aan die zowel een esthetische en praktische meerwaarde bieden aan uw interieur en leefcomfort. 

Genico moderne trappen toonzaal Antwerpen

Anyway Doors en Genico liepen elkaar zo vaak tegen het lijf op gezamenlijke klantreferenties, dat beslist werd om een actieve samenwerking uit te bouwen. Als resultaat vindt je vanaf nu een ruime greep uit het productenassortiment van Genico terug in onze eigen Flagship Store te Massenhoven, met als eyecatcher een prachtige wit stalen trap met Corian treden.

Massieve Corian blok trap op maat

Op zoek naar de ultieme eyecatcher in uw interieur, dan bieden de Corian trappen van Genico vast een aardig startpunt! De innovatieve Belgische trappenfabrikant was één van de absolute pioniers op vlak van Corian verwerking in moderne trappen. 

Onzichtbare deuren op maat

Onzichtbare deuren die ingewerkt worden in je wandafwerking zijn “the must have” van het moment en passen met hun minimalistische karakter perfect in elk modern en tijdloos interieur. Anyway deuren onderscheiden zich door de centrale montage die scheuren en barsten voorkomt alsook verschillende praktische kenmerken die de deuren functioneel laten opgaan in uw interieur.