Industriële binnendeuren

Industriële glazen deuren

Industrieel ogende glazen deuren zijn razend populair en met onze “steel look” collectie creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.

Industriële glazen deuren op maat

Deze industriële binnendeuren zijn in verschillende varianten beschikbaar en vanwege het maatwerk zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Van strak en moderne glazen deuren met zwarte accenten tot tijdloos klassiek middels een kader uitvoering en onderverdelingen op het glas. De stalen deur interpretatie laat zich tevens vederlicht bedienen door gebruik te maken van zwart geanodiseerd aluminium voor het frame en de bijhorende omlijsting. Dit licht, strak en onderhoudsvriendelijk materiaal wordt gecombineerd met een ruim assortiment geharde glassoorten. 

Industriële glazen deur op maat

Of je nu voor een moderne of klassieke uitstraling kiest, de techniek van de deur is altijd state of the art! ANYWAYdoors werkt met gepatenteerde sluittechnologie en eigen ontwikkelende pivotscharnieren die zowel als "normaal" scharnierende versie zonder vloerbevestiging en als imposante room divider met pivot op de vloer verkrijgbaar is. Voor beide systemen dient niets op voorhand in de vloer voorzien te worden. 

Industriële binnendeuren op maat

Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium in combinatie met een ruime keuze aan gehard veiligheidsglas garandeert een strak ogende Eyecatcher in uw interieur. Daarnaast zijn deze deurconcepten tevens qua gebruiksvriendelijkheid en onderhoud top.

Het eindresultaat is een licht en makkelijk te openen deurconcept, ongeacht de omvang van de deur. Key selling points zijn de lichte materiaalcombinaties en de innovatieve scharniertechniek waarmee Anyway Doors een Red Dot design award in ontvangst nam.