Kom vanaf heden prachtige design trappen ontdekken in onze Flagship Store te Massenhoven

Een moderne trap als blikvanger in uw interieurontwerp

Genico moderne trappen toonzaal Antwerpen

Gebruik een design trap als ultieme blikvanger in uw interieurontwerp. Een trap wordt in hedendaagse architectuur vaak prominent in de leefruimte geplaatst of creëert een belangrijk architecturaal accent in de inkom. Reden te meer om hier in uw ontwerpfase reeds de nodige aandacht aan te besteden.

Het Belgische merk Genico werd in 1994 opgericht en groeide uit tot een ware referentie voor design trappen, waarbij innovatieve ontwerpen gecombineerd worden met kwalitatieve en hedendaagse materialen. 

Anyway Doors en Genico liepen elkaar zo vaak tegen het lijf op gezamenlijke klantreferenties, dat beslist werd om een actieve samenwerking uit te bouwen. Als resultaat vindt je vanaf nu een ruime greep uit het productenassortiment van Genico terug in onze eigen Flagship Store te Massenhoven, met als eyecatcher een prachtige wit stalen trap met Corian treden. 

Witte stalen trap met Corian treden

Kom vanaf heden naast binnendeuren en kasten ook design trappen ontdekken in onze Flagship Store te Massenhoven. Wij zijn er alvast van overtuigd dat het trappenassortiment een meerwaarde aan de showroom biedt!

Corian® design trappen

Op zoek naar de ultieme design trap als Eyecatcher in uw interieur, dan bieden de Corian trappen van Genico vast een aardig startpunt ! De innovatieve fabrikant was één van de absolute pioniers op vlak van Corian verwerking in trappen.

Corian® is een Solid Surface materiaal dat naadloos verlijmd kan worden waardoor u een prachtige trap verkrijgt zonder zichtbare naden of randen. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk waardoor de trap gerust dagelijks belopen kan worden met normale schoenen. Een onfortuinlijke kras kan indien nodig geretoucheerd worden omdat het materiaal geschuurd kan worden. 

Witte Corian bloktrap op maat van Genico

Moderne metalen trappen

Bij metalen trappen kan zowel het loopvlak als de ganse basisstructuur uit metaal gemaakt worden. De basis van bijna elke trap wordt gemaakt met staal. Dit kan Brut of in een kleur naar wens gelakt worden. Het loopvlak wordt door Genico het liefst uitgevoerd in Brut staal omdat dit kleurvast en makkelijk in onderhoud blijft.

Moderne stalen trap met open treden en balustrade

De unieke ‘Blackline’ trap is volledig uitgewerkt in Brut staal en beschikt over degelijke treden zodat het loopvlak betrekkelijk stil is voor een stalen trap. Met het uitzonderlijke design zijn vele trapopstellingen mogelijk. De trap kan volledig vrijstaand, tussen 2 muren of langs één zijde tegen een muur geplaatst worden. Het massieve karakter maakt de trap volledig geluidloos in gebruik. Het staal wordt volledig brut verwerkt waardoor de trap slijtvast is en kleurvast blijft. Als accent kan ledverlichting in de treden of naast de trap ingebouwd worden.

Zwarte stalen bloktrap van Genico

Zwevende trappen - Genico Wallclimber

Een zwevende trap blijft tot de verbeelding spreken omdat de zwevende treden inderdaad lijken te balanceren in de open ruimte. Dergelijke moderne trap creëert een licht en ruimtelijk effect in uw interieur. Genico garandeert een uitvoering volgens de regels der kunst zodat een uiterst stabiele trap uw vlotte doorloop naar hogere sferen garandeert…

Zwevende trap met Corian treden

Het grootste voordeel van de “Wallclimber” is de montage na de pleisterwerken, zodat er vooraf geen constructie dient voorzien te worden! Dit geeft u enorme vrijheid naar trapkeuze toe aangezien het systeem op hetzelfde moment als een normale trap voorzien wordt.