Modern stalen deur concept

Moderne & gebruiksvriendelijke stalen deuren

Anyway volgt actief alle interieurtrends en is steeds op zoek naar nieuwe producten die gegarandeerd een meerwaarde aan uw interieur geven, zonder inbreuk te doen op gebruiksvriendelijkheid. In navolging van het enorme succes dat gepaard ging met de lancering van ons pivoterend “Room Divider” concept (Red Dot product design award 2015), ontwikkelden we een moderne stalen deur interpretatie.

moderne stalen deur met glas

Lichtgewicht & strak stalen deur concept

Met mat zwart geanodiseerd aluminium, een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, wordt een strakke “stalen deuren” look gecreëerd. De deur heeft het uitzicht van een stalen deur, maar is natuurlijk voorzien van moderne en innovatieve technieken. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium in combinatie met een ruime keuze aan gehard veiligheidsglas garandeert een strak ogende Eyecatcher in uw interieur. Het deurconcept moest vooral aan onze normen inzake gebruiksvriendelijkheid en onderhoud beantwoorden. Het eindresultaat is een licht en makkelijk te openen deurconcept, ongeacht de omvang van de deur. Key selling points zijn de lichte materiaalcombinaties en de innovatieve scharniertechniek waarmee Anyway Doors een Red Dot design award in ontvangst nam. 

stalen deuren op maat

Stalen deur met glas en een minimalistisch frame

In het zwarte framewerk wordt naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas ingebouwd. Elke glassoort is van het type gehard veiligheidsglas. Voor een perfecte afdichting naar akoestiek en tocht, raden wij het gebruik van onze minimalistische blokomlijsting (BKO = zie website) aan en de bijhorende geluidloze sluiting die bij deze combinatie ook volledig in zwart wordt uitgevoerd, voor een perfect ogend uitresultaat. Deze unieke “Anyway” sluiting zorgt voor een goede afdichting en maakt het mogelijk de deur naar wens in 1 (90°) of beide draairichtingen (180°) te openen. Een centraal geplaatste pivotscharnier laat dan weer toe om de deur 360° te gebruiken. Het ingebouwde vergrendelsysteem blokkeert de deur op 90° in geopende stand. 

stalen deur met glas op maat

Pivoterende stalen deur

Met dit innovatieve stalen deur concept worden zowel normale draaideuren als grote pivoterende wanden gemaakt. Voor beiden dienen geen inbouwelementen in de vloer ingebouwd te worden. Je dient dus niets speciaals in je vloer te voorzien, ook niet bij vloerverwarming. Zo kan het systeem zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden. Veel van de afbeeldingen zijn realisaties in bestaande woningen omwille van het gunstige BTW tarief. Door de compacte techniek die volledig in het frame van de deur wordt ingebouwd, is het ideaal voor montage bovenop afgewerkte vloeren. De scharnier kan volgens de vooropgestelde situatie 90°, 180° of zelfs 360° openen.  

pivoterende stalen deur

Het aanbod unieke omlijstingsystemen creëren middels slimme sluittechniek een perfect afsluitend geheel. Afhankelijk van de gekozen omlijsting, dien je wel de juiste voorbereidingen te treffen. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina “omlijstingen” op onze website.

dubbele stalen deur maatwerk

Stalen deur met glas prijzen

Het "stalen deur" concept van Anyway Doors wordt volledig op maat gemaakt. In onderstaande afbeelding vindt u enkele richtprijzen zodat u zich duidelijk kan oriënteren. In de prijsberekening wordt vertrokken van het zwart geanodiseerd aluminium frame in combinatie met een minimalistische zwarte BKO blokomlijsting, zoals op alle foto's te zien is. Deze omlijsting zorgt voor een goede tocht- en akoestische afsluiting. Een must in onze ogen, maar het kan desgewenst ook volledig vrijstaand gemonteerd worden met de gekende kier rondom de deur. De prijzen zijn berekend op basis van de getoonde deur, met verschillende afmetingen, inclusief grepen en helder gehard glas. Vanaf begin 2016 kunnen ook optioneel zwarte onderverdelingen op het glas geplaatst worden.