Moderne zwarte binnendeuren op maat

Volledig zwarte binnendeuren of enkele zwarte accenten met de omlijsting of grepen?

Anyway Doors breidt haar productenaanbod uit met zwarte afwerkingen en accenten, om zo in te spelen op de actuele interieurtrends. We bieden middels zwarte anodisatie (geen lak!) een onderhoudsvriendelijke en krasbestendige afwerking aan. Het deurblad zelf kan naar wens worden afgewerkt met diverse donkere tinten van Resopal (Massiv volkern eindlaag). De satijnglans afwerking is zeer krasvast, makkelijk afwasbaar en chemisch resistent.

moderne zwarte binnendeur op maat

Afwerkingsmogelijkheden van Anyway Doors

Om net niet trendgevoelig te zijn verkiest Anyway al jaar en dag naturel geanodiseerd aluminium als haar basisafwerking. Het grote voordeel tegenover gelakt materiaal is de matte, gelijkmatige en onderhoudsvriendelijke finish van geanodiseerd materiaal. Als nadeel kan een beperkt kleurenaanbod aangehaald worden, maar het zijn evenwel tijdloze kleuren, kijk maar naar de verlichtingsmarkt. Naast naturel aluminiumkleur wordt dus vanaf heden ook zwart geanodiseerd materiaal aangeboden. Zowel de omlijstingen, diverse grepen als frames voor rond het glas kunnen zwart aangeboden worden. Anyway haar unieke sluitsysteem kan ook in het zwart kan afgewerkt worden, zodat alles netjes op elkaar afgestemd is. Er zijn dus 2 beschikbare kleurenthema’s voor de sluittechniek en de verschillende omlijstingen, namelijk naturel aluminiumkleur (zilver) of zwart.

Grote pivotdeur met helder glas en zwarte profielen voor een stalen deur look.

Zwarte deuren zonder vingerafdrukken

Met de nieuwe Traceless Soft coating van Resopal heb je geen last meer van vingerafdrukken op zwarte deuren. Dit speciaal coatingsproces houdt het oppervlak na contact vrij van sporen en vermindert het onderhoud aanzienlijk. Deze afwerking is supermat geeft een zeer mooi eindresultaat, hou alleen rekening met een aanzienlijke meerprijs voor deze speciale onderhoudsvriendelijke oppervlaktebehandeling. Beschikbaar tegen meerprijs op de kleur Black met volledige code "0901-TS".

zwarte binnendeur van vloer tot plafond met vingerafdrukken coating

Unieke "klapdeuren" techniek

Alle binnendeuren van Anyway kunnen standaard 90° naar beide zijden opendraaien (=180°) of begrensd worden in één draairichting. Dit kan na montage steeds gewijzigd worden. Dezelfde functionaliteit zit ook in de scharnieren verwerkt zodat de deuren zowel links als rechts in de omlijsting gemonteerd kunnen worden voor een optimale flexibiliteit. Andere zaken zoals een vingerpletbeveiliging, onzichtbare ventilatie en scharnieren met geïntegreerde veertechnieken zijn standaard geïntegreerde noviteiten bij Anyway. 

Moderne zwarte binnendeur op maat.

Zwarte accenten doorheen het ganse productenaanbod

De zwarte accenten kunnen doorgetrokken worden in alle producten die Anyway vervaardigd, van draaideuren, schuifdeuren tot kastsystemen toe. Alles wat gemaakt wordt met geanodiseerd aluminium kan in het zwart uitgevoerd worden. Ook de populaire verticale aluminium randgreep (zie foto onder), verschillende andere deurgrepen en deurknoppen kunnen in het zwart aangeboden worden. Bij schuifdeuren kan de aluminium rail zwart gemaakt worden. Door de anodisatie blijft de afwerking jarenlang mooi en kan ze niet aangetast worden door vocht of onderhoudsproducten. Onderstaand enkele afbeeldingen van diverse producten met zwarte details.

Zwarte binnendeuren van vloer tot plafond