Pivoterende deuren zonder inbouwdelen in de vloer

Imposante pivoterende deuren op maat 

Met de innovatieve pivoterende deuren van Anyway Doors creëer je moeiteloos een design statement in uw interieur!

glazen pivoterende deur op maat

Het populaire "Room Divider" concept beschikt over onzichtbare pivotscharnieren met een ingebouwde hightech comfortsluiting. De sluittechniek werkt actief in beide draairichtingen en laat de deur naar wens 90°, 180° of zelfs 360° openen. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat je toe om de deur in alle mogelijke richtingen te openen. Met een centraal scharnierpunt kan de deur dus oneindig rond draaien.

Pivotscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer

De compacte bevestiging gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, zonder inbouwdelen zoals een vloerveer. De minimale vloerverankering (2 bouten, +-4cm diep) laat montage op alle gangbare vloeropbouwen toe. Er is veel aandacht aan montage besteed in het ontwikkelingsproces, zodat de pivotdeur zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kan worden, ongeacht de uiteindelijke vloerafwerking! De scharnieren zitten volledig in het deurblad geïntegreerd zodat op de vloer nagenoeg niets zichtbaar is.

pivoterende deur modern

Het innovatieve "Room Divider" concept van Anyway Doors viel reeds meermaals in de prijzen tijdens internationale designwedstrijden.

  • Schrijnwerk Awards 2014 - laureaat - categorie: innovaties
  • Reddot Award 2015 - winnaar - categorie: product design
  • AZ Awards 2016 - winnaar - categorie: best architectural product
  • Architizer Awards 2016 - "special mention" as an industry leader for architecture and design

pivoterende deur zonder vloerveer