Stalen deuren look met een moderne twist | Anyway Doors

Stalen deuren look met een moderne twist

Modern 'stalen deuren' alternatief met innovatieve meerwaarde van Anyway Doors

Stalen deuren met glas zijn weer helemaal hip, met de gloednieuwe zwarte kaderdeuren van Anyway Doors wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd ,maar dan met een moderne en innovatieve twist. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een lichte en gebruiksvriendelijke deur met een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. In het zwarte frame kan naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Zowel de minimalistische omlijsting rond de "stalen deuren" als de unieke sluittechniek waarmee de deur perfect afsluit naar tocht en akoestiek toe is in het zwart uitgevoerd. De unieke sluittechniek maakt het mogelijk maakt de deur naar wens in 1 of beide draairichtingen te laten openen ( 90° | 180° | 360° ).

Stalen deuren op maat

De zwarte profielen kunnen zowel voor normale binnendeuren gebruikt worden als voor grote pivoterende deuren. Bij beiden dient niets in de vloer ingebouwd te worden en dienen dus geen bijzondere voorzieningen in de vloer getroffen te worden, ook niet bij vloerverwarming. De gebruikelijke omlijstingen die al dan niet zichtbaar zijn vragen keuzeafhankelijk wel de juiste voorbereidingen. Neem hiervoor een kijkje op de betreffende pagina "deuromlijstingen op de website.

stalen deuren

De afgebeelde "stalen deuren" met zwart aluminium frame rond het helder glas, werken zonder enige inbouwelementen in de vloer of het plafond. Dit stalen deuren alternatief werd speciaal ontwikkeld om zowel in nieuwbouw als een renovatie toegepast te kunnen worden. De onzichtbare scharnieren worden bovenop de vloer bevestigd zodat het ganse scharniersysteem onzichtbaar op de bestaande vloer bevestigd wordt (de scharnier zelf zit in het frame). Dit kan ook met vloerverwarming zonder enige voorbereidingen geplaatst worden. De bevestiging met 2 kleine bouten gebeurt maximaal 4cm diep! Bij een gesloten deur is de bevestiging onzichtbaar. 

pivoterende stalen deur

De onzichtbare pivotscharnieren beschikken over een ingebouwd hightech veersysteem dat de deur in alle richtingen laat opendraaien. De pivoterende deur kan desgewenst in beide richtingen opendraaien of begrensd worden naar 1 zijde. De draairichting kan na de montage eenvoudig aangepast worden. Als de pivotdeur centraal wordt opgesteld, dan kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen. 

moderne stalen deur met glas

Een centrale pivotdeur is een praktische en kindvriendelijke opstelling. Bij een excentrische pivot montage wordt een 1/3 verhouding gehanteerd. De deur wordt in volledig geopende toestand automatisch op 90° op haar plaats gehouden. Vanwege maatwerk is het mogelijk panelen tot 5,5m² en maximaal 150kg te maken met dit systeem.

stalen deuren op maat met glas