Steellook binnendeuren

Steellook binnendeuren op maat met zwart aluminium.

Ben je bezig met bouwplannen of heeft je interieur een opfrisbeurt nodig? De kans is groot dat je oog alvast gevallen is op de razend populaire interieurtrend “industriële stalen deuren”. Ze ogen stoer maar tegelijk ook elegant en tijdloos. ANYWAYdoors creëert met haar “steellook” collectie tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.

Steellook binnendeuren

Steellook staat voor binnendeuren die gemaakt worden met aluminium; in tegenstelling tot de traditionele stalen deuren die van staal of smeedijzer gemaakt worden. Geanodiseerd aluminium heeft vele voordelen, zo is het licht, glad, onderhoudsvriendelijk, chemisch resistent en 100% te recycleren! Bijkomend voordeel is dat aluminium in de meeste gevallen ook budgetvriendelijker is! Qua kleuren heb je de keuze uit zilver, zwart, brons en stainless steel.

Steellook glazen deuren

Zwart en zilver zijn het populairste en bieden de meeste mogelijkheden qua samenstellingen (omlijstingen, grepen,…). De andere 2 speciale kleuren (brons en stainless steel) zijn enkel beschikbaar voor pivoterende deuren zonder omlijsting met een beperkter aanbod qua grepen.

Steellook kleuren en afwerkingen

Steellook binnendeuren worden altijd op maat gemaakt en je hebt echt waanzinnig veel keuze qua afwerkingen. Denk hierbij aan:

  • Met of zonder omlijsting
  • Helder, gekleurd of mat glas
  • 15 of 30 mm brede onderverdelingen op het glas
  • Gepersonaliseerd design qua onderverdelingen op het glas
  • Ruim assortiment handgrepen

Of je nu voor een moderne of klassieke uitstraling kiest, de techniek van de deur is en blijft innovatief! ANYWAYdoors werkt namelijk met gepatenteerde sluittechnologie (handenvrij openen en sluiten) en eigen ontwikkelende pivotscharnieren die zowel als "normaal" scharnierende versie zonder vloerbevestiging of als imposante pivoterende room dividers met pivotscharnier die bovenop de afgewerkte vloer geplaatst wordt. Voor beide systemen dient er niets op voorhand in de vloer voorzien te worden! 

Steellook binnendeuren op maat

ANYWAYdoors: 

📐 Altijd op maat
🏭 Made in Belgium
💡 Gepatenteerde technieken
📣 Wie #DEURdenkt denkt ANYWAY