Unieke Corian trappen op maat

Unieke Corian ® trappen op maat van Genico

Op zoek naar de ultieme eyecatcher in uw interieur, dan bieden de Corian trappen van Genico vast een aardig startpunt! De innovatieve Belgische trappenfabrikant was één van de absolute pioniers op vlak van Corian verwerking in moderne trappen. Genico biedt met Corian een divers aanbod trapmogelijkheden aan, waarbij alles volledig op maat en aan de bouwkundige situatie van de klant wordt aangepast. De mogelijkheden omvatten een volledig vrijstaande trap, een trapconstructie tegen of tussen muren, waarbij elke trap zowel recht als met een kwartdraai of palier gemaakt kan worden. Een leuk gadget is de ingebouwde led verlichting die in de treden of langs de muur kan ingewerkt worden voor lichteffecten.  

Massieve Corian blok trap op maat

Corian® is een Solid Surface materiaal dat naadloos verlijmd kan worden waardoor u een prachtige trap verkrijgt zonder zichtbare naden of randen. Het materiaal is uiterst onderhoudsvriendelijk waardoor de trap dagelijks belopen kan worden met normale schoenen. Een onfortuinlijke kras kan indien nodig geretoucheerd worden omdat het materiaal na montage opgeschuurd kan worden. Dit resulteert dus in een grotere slijtvastheid dan bijvoorbeeld gelakte treden wat Genico ook kan aanbieden.  

Zwevende trap op maat met Corian treden

Corian biedt eindeloze mogelijkheden

Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden, van een strakke bloktrap, een zwevende trap tot zelfs een volledige draaitrap. Ook bij een bestaande betonnen trap kunnen de treden eventueel bekleed worden met Corian. Elke trap wordt steeds volledig op maat gemaakt.

Corian trappen op maat

Meer informatie over Corian:

Corian® is een geregistreerd handelsmerk van de Amerikaanse chemiegroep Dupont De Nemours (Buffalo USA) en behoort tot de top 3 van de internationaal erkende massieve kunststoffen. Corian is een in de massa gekleurde volkunststof op basis van aluminiumoxide en acryl. Het product Corian behoort tot de groep Solid Surface, dit zijn massieve kunststoffen bekomen door het combineren van keramische vulmiddelen (aluminiumoxide) en thermoplastische kunststof (acrylaat) PMMA. Hierdoor bekomt men een vloeibare pasta die na uitharding (polymerisatie) en bewerking resulteert in het materiaal Corian, zonder toplaag, poriënvrij, subtiel in aanraking en uiterst flexibel in verwerking. Corian® kan warm geplooid (door op te warmen tot 180°C), gefreesd, geschuurd en onderling voelbaar naadloos gekoppeld worden. Corian wordt gekenmerkt voor zijn polymerisatietechniek, dit is het assembleren van diverse onderdelen tot één geheel. Hiermee boort Corian® een nieuwe wereld van eindeloze mogelijkheden aan, waar het verwerkend bedrijf Genico alle technieken en vakkennis beheerst om een uniek staaltje maatwerk af te leveren.