Wit interieur met zwarte accenten

Zwart & wit als basis voor hedendaagse interieurinrichting

In een hedendaags interieur wordt vaak een combinatie van zwart en wit toegepast in de basis. Zwart is de ideale keuze voor elementaire elementen zoals verlichting, schakelaars en raamkozijnen. Met deze zwarte accenten creëer je een speels contrast met witte muren en kasten. De combinatie geeft meteen een tijdloze sfeer aan je interieur. De combinatie zwart en wit laat zich makkelijk aankleden met kleuraccenten, je kan bijvoorbeeld een muur in een contrastkleur zetten of van een leuk meubel of decoratiestuk in een felle tint een echte eyecatchers maken.

glazen pivotdeur met zwart frame

Als het over blikvangers gaat, Anyway creëert met haar pivoterende glazen deuren ook visuele krachtpatsers, die met hun elegante zwarte frame in elke interieur passen, hedendaags of tijdloos klassiek aangekleed. Met helder glas heeft het concept een ware “stalen deuren” look & feel, in combinatie met zwart glas heeft ze dan weer een zeer moderne look.

wit interieur met pivotdeur in zwart glas

Binnendeuren met een zwarte omlijsting

Net als verlichting en ramen zijn ook binnendeuren een elementair onderdeel & gebruiksvoorwerp in je woonst. Met haar "Black Collection" speelt Anyway actief in op de trend om met zwarte accenten je interieur aan te kleden. Door de omlijsting en fijne accenten zoals het lijntje rond de deur en ingewerkte handgrepen in zwart uit te voeren creëer je een tijdloos deurgeheel. De zwarte deuromlijsting is gemaakt van geandiseerd aluminium (=krasvast & onderhoudvriendelijk) en het wit deurpaneel is gemaakt van Resopal Massiv (= vergelijkbaar met volkern "Trespa"). Elke binnendeur wordt volledig op maat gemaakt. Het eindresultaat is niet alleen visueel tijdloos, maar ook kwalitatief opgebouwd.    

witte deur met zwarte omlijsting en zwarte deurklink