Deurenspecialist Simon Maree

Contact

Markerkant 10
1316 AL Almere
Telefoon
+31 (0)10 511 59 05

Openingsuren

Ma: gesloten
Di: 10u – 16u
Wo: 10u – 16u
Do: 10u – 16u
Vr: 10u – 16u
Za: 10u – 16u
Zo: gesloten

Logo Simon Maree

Sinds 1923 is het familiebedrijf Simon Maree uitgegroeid tot een ware Deurenspecialist.

Initieel een klein timmerbedrijf in Berkel (nabij Rotterdam), bestaande uit opa Maree en de twee ooms Maree. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een referentie voor timmerwerk. Sinds de intrede van de jongste telg Sam Maree heeft de zaak zich meer en meer gespecialiseerd op binnendeuren, met een zeer ruim aanbod gaande van standaard schilderdeuren, houten deuren op maat tot een high-end aanbod van Anyway Doors en enkele Italiaanse merken.

In deze ruime 2de showroom van Simon Maree te Almere kan u dus talrijke mogelijkheden ontdekken alsook een ruim aanbod garderobekasten die ze volledig op maat maken.

Qua expertise en vakkennis bent u dus ongetwijfeld aan het juiste adres. Simon Maree focust zich met 2 showrooms op de alle regio’s rond Rotterdam en Amsterdam.

  • Simon Maree Almere showroom

Alle lokale ANYWAYdoors verdelers zijn zorgvuldig geselecteerde bedrijven die over eigen medewerkers beschikken voor commerciële opvolging, inmeten, montage en dienst na verkoop.
Indien u aankoopt via één van onze lokale verdelers, dan blijven zij ook steeds uw eerste aanspreekpunt m.b.t. uw bestelling en de praktische opvolging daarvan.

ANYWAYdoors staat garant voor de technische garantie (5j) op de alle aangeleverde maatwerkproducten.

Realisaties van Deurenspecialist Simon Maree AL Almere