The Doors

Contact

Gistelse Steenweg 471
8200 Brugge
Telefoon
+32 472 91 38 00

Openingsuren

Ma: op afspraak
Di: gesloten
Wo: op afspraak
Do: gesloten
Vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo gesloten

Afspraak inplannen: www.the-doors.be/afspraak

logo the doors

In het moderne hoekpand te Sint-Andries vindt u een ruime selectie moderne binnendeuren van ANYWAYdoors.

Naast het aanbod van ANYWAYdoors vindt u er ook andere eigentijdse deursystemen van Belgische bodem.

De zaakvoerder Kristof Vervaeck heeft jarenlang ervaring opgebouwd in diverse bouwgerelateerde sectoren. The Doors Brugge werd initieel opgezet als "one-stop" shopping adres voor binnen en buitenschrijnwerk, maar specialiseerde zich gaandeweg op high-end binnendeuren door de enorme vraag naar deze producten. Hierbij ligt de focus op een kwalitatieve service, van toonzaalbezoek tot montage en dienst na verkoop. In de showroom wordt u gericht geadviseerd op een technisch onderbouwde manier.

In de vervolgfase staan eigen mensen in voor de opmeting, werfopvolging en montage. Kennis ter zake is dus een key selling point!

The Doors Brugge is zeer actief op Facebook waar u steeds de recentste realisaties kan ontdekken. Via de handige afsprakenplanner kan u zelf via zijn website een afspraak in de showroom inplannen!

Check zeker de vele realisaties van The Doors Brugge onderaan deze pagina!

  • The Doors Brugge officiële Anyway Doors verdeler

Alle lokale ANYWAYdoors verdelers zijn zorgvuldig geselecteerde bedrijven die over eigen medewerkers beschikken voor commerciële opvolging, inmeten, montage en dienst na verkoop.
Indien u aankoopt via één van onze lokale verdelers, dan blijven zij ook steeds uw eerste aanspreekpunt m.b.t. uw bestelling en de praktische opvolging daarvan.

ANYWAYdoors staat garant voor de technische garantie (5j) op de alle aangeleverde maatwerkproducten.