Dressings, inloopkasten en inbouwkasten op maat | Anyway Doors

Dressings en inbouwkasten op maat

Open design dressings met modulaire structuur in aluminium

Modulaire dressing en inloopkast systemen

De vraag werd vaak door enthousiaste Anyway klanten gesteld. ‘Waarom alleen maar gestileerde binnendeuren?' En inderdaad, na tien jaar deurdenken leek ons het thema ‘opgeruimd staat netjes’ een boeiende uitdaging om onze zorgvuldig opgebouwde knowhow op toe te passen. Meer bepaald: hoe tover je uw dressing om tot een esthetisch en praktisch geheel? En zonder een kast in een kast te plaatsen, wat momenteel de budgetverslindende trend is?

Inbouwkasten op maat

Moderne kasten op maat

Door letterlijk out-of-the-box te denken ontstond al snel het DRESS-A-WAY concept. Dressings en inbouwkasten gebaseerd op onze sterkste troeven: perfect maatwerk met een geavanceerde technologie en materiaalkeuze. Een dergelijke aanwinst betekent een beduidende meerwaarde voor je eigendom én... je stapt nooit meer met het verkeerde been uit bed.

In het menuitem "100% maatwerk" vindt u een aantal volledig uitgewerkte ontwerpen terug en ontdekt u onze visie om kasten perfect in de ruimte te integreren. In onze fotogalerij kan u zich laten inspireren door uitgevoerde realisaties.

Inloopkasten met modulaire inrichting

Inloopkasten op maat

"Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek"

Heb je liever een inloopkast, dan spreekt het budgetbesparend Dress Wall systeem je misschien meer aan. Deze oplossing schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel. Je creëert als het ware je eigen kledingboetiek waarin je 's morgens vrolijk gaat shoppen. Dress Wall is een zwevende modulaire structuur die op de wand wordt gemonteerd. De indeling gebeurt volledig naar wens en uitbreiding later is geen probleem. De zwevende tabletten en ladenblokken zijn in 35 afwerkingen leverbaar.