DRESS-A-WAY dressings & kasten op maat

DRESS A WAY dressing kasten op maat

Het DRESSAWAY concept behelst vrijstaande dressings of inbouwkasten met meerdere functies. Uiteraard kan dit ook als vestiaire of opbergkast dienen. De kasten worden vervaardigd met aluminium en 3mm Volkern als belangrijkste basismaterialen. De kastdeuren zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen over heel de kasthoogte. De dressings en inbouwkasten worden opgebouwd met een modulaire inrichting zodat alles naar wens aangepast kan worden.

Belangrijk is de functionele ledverlichting (optioneel) die eveneens over de volledige dressing hoogte geïntegreerd is. De bediening gebeurt via een schakelaar of via een door domotica gestuurd stopcontact. Benaderend kunstdaglicht biedt een quasi exact beeld van hoe je straks op je omgeving zal overkomen.

Gesloten dressings zijn optisch rustgevend en stofvrij. Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn verschillende deuropties mogelijk. Zoals alle Anyway producten is dit maatwerk. Onze vormgevers staan je met raad en daad bij. Zij bespreken eerst met jou je plannen en werken dan een ontwerp uit dat naar ieders tevredenheid binnen een realistische timing uitgevoerd kan worden.