Inloopkast afwerkingen en mogelijkheden | Anyway Doors

inloopkast afwerkingen en materialen

modulair inloopkast systeem

Inloopkast afwerkingen

De verticale profielen, zwevende tabletten en laden blokken van de open dressing bestaan uit geanodiseerde aluminium profielen. Rond de zwevende tabletten en laden blokken wordt een sandwichopbouw verlijmd, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. Deze MASSIV- afwerking is verkrijgbaar in diverse effen kleuren of matte houtimitatie prints.

 

inloopkast kleuren en houtafwerkingen

Resopal “Massiv” volkern

Het 3mm dikke “Massiv” product van Resopal heeft dezelfde eigenschappen als HPL. De beschermende toplaag, bovenop de decorlaag, is bestand tegen vlekken, hitte, stoten en is erg krasvast. Ze voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese BS EN 438 norm waarbij het materiaal bestand moet zijn tegen vlekken veroorzaakt door 49 in het dagelijks gebruik voorkomende producten zoals koffie, citroenzuur, aceton, alcohol, reinigingsmiddelen en chemicaliën die in labo's worden gebruikt.

Er is keuze uit ruim 35 verschillende decors.

Meer informatie: Resopal

Ladenblok Blum

Blum lades

De ingewerkte Blum Intivo laden zijn beschikbaar in wit, grijs en zwart. In de hoge laden kan een insert van glas geplaatst worden. Op verzoek zijn zelfs laden van aluminium of inox mogelijk.

detail bevestiging open dressing

Geanodiseerd aluminium

Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium van een oxidelaag te voorzien. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. De kleur is naar keuze naturel aluminium of zwart.

inloopkast led verlichting

Optionele LED verlichting

Optioneel kunnen de verticale aluminium profielen van de inloopkast uitgerust worden met ingebouwde ledverlichting. De ganse inloopkast en achterwand wordt op deze manier gelijkmatig belicht. De verlichting wordt bediend via een ‘touch’-schakelaar of kan aangestuurd worden via de stroomtoevoer (lichtschakelaar/domotica). Het geïntegreerde LED licht is niet louter functioneel, het creëert een unieke sfeer. De optionele glazen achterwand afwerking maximaliseert de lichtopbrengst.

Glasafwerkingen open dressing

Afwerkingen voor achterwand

De achterwand of muur van de open dressing kan voorzien worden van diverse 4mm dikke glas afwerkingen (spiegel of Lacobel wit/zwart/metallic grijs) of voorzien worden van een 3mm dikke Resopal Massiv afwerking. Beiden worden op de muur gelijmd tussen de Wall profielen.