Moderne metalen trap op maat | Anyway Doors

Metalen trappen

 Zwarte stalen trap modern

Moderne metalen trap op maat - Genico

Bij metalen trappen kan zowel het loopvlak als de ganse basisstructuur uit metaal gemaakt worden. De basis van bijna elke designtrap wordt gemaakt met staal. Dit kan Brut of naar wens gelakt worden. Het loopvlak wordt liefst uitgevoerd in Brut staal omdat dit kleurvast en makkelijk in onderhoud blijft. De unieke ‘Blackline’ trap is volledig uitgewerkt in Brut staal en beschikt over degelijke treden zodat het loopvlak betrekkelijk stil is voor een stalen trap.

Moderne bloktrap zwart staal van Genico

Massieve bloktrap in brut staal - "Black line"

Moderne bloktrap in brut staal uitgevoerd. Een bloktrap komt het beste tot zijn recht in een open ruimte. Het uitzonderlijke design van deze stalen trap maakt vele trapopstellingen mogelijk. De trap wordt steeds op maat gemaakt en kan desgewenst volledig vrijstaand of tegen een muur geplaatst worden. Ook in situaties tussen 2 muren kan deze bloktrap gebruikt worden. Door het ontwerp zijn zowel een rechte uitvoering, een kwartdraai of zelfs een palier mogelijk. Het massieve karakter maakt de trap volledig geluidloos in gebruik. Het staal wordt volledig brut verwerkt waardoor de trap slijtvast is en kleurvast blijft. Als accent kan ledverlichting in de treden of naast de trap ingebouwd worden. 

Zwevende stalen treden

Zwevende stalen trap - "Wallclimber Vintage"

Een tijdloze zwevende stalen trap met prachtige ronde vormen die in elk interieur tot zijn recht komt. Deze zwevende trap wordt afgewerkt in poederlak zodat hij in alle mogelijke ralkleuren aangeboden kan worden. Je kan zelfs de boven- en onderzijde in verschillende kleuren voorzien wat speelse vrijheid creëert! Optioneel kan een SPS afwerking voorzien worden waardoor de verflaag zo goed als onverslijtbaar wordt. En dit alles voor een zeer concurrentiële prijs, hij start namelijk vanaf 4999.00 euro excl. BTW!

Deze trap kan in de eindafwerking van uw woning geplaatst worden tegen muren met een minimum dikte van 14 cm (snelbouw, betonsteen of betonmuur). Er zijn geen inbouwonderdelen in de muur nodig, zodat de trap NA het pleisteren en VOOR het schilderen wordt gemeten en geplaatst. Iedere zwevende trede heeft een minimale draagkracht van 300 kg. Deze zwevende stalen trap wordt standaard voorzien op 800 mm breed. 

overzicht trappen genico massenhoven

Uw metalen trap op maat

In de toonzaal te Massenhoven exposeert Anyway Doors enkele trapvoorbeelden uit het zeer ruime productenaanbod van Genico. Onze interieuradviseurs te Massenhoven staan u met plezier bij in de keuze van uw trap qua type, materialen en afwerkingen. De showroom en medewerkers van ANYWAYdoors Massenhoven fungeren louter als tussencontact, waarbij een bestelling volledig wordt overgedragen aan de ervaren vakmensen van Genico zodat u op de juiste expertise kan rekenen voor de opmeting en montage van uw trap.

ANYWAYdoors produceert en ontwikkeld uitsluitend binnendeuren en kastsystemen op maat, de trappen zijn producten van Genico te Ruislede.

trappen Genico showroom te Ruislede

Trappen zijn op technisch vlak zeer verschillend met binnendeuren. Indien u specifiek advies inzake de technische mogelijkheden van trappen Genico wenst in te winnen, dan adviseren wij u rechtstreeks naar Genico te Ruislede af te reizen. U kan in de ruime showroom van Genico alle mogelijkheden ontdekken en voor uw specifieke trapopstelling een offerte op maat laten uitwerken.

Genico

Industriestraat 40
8755 Ruiselede
T. +32 (0)51 68 99 09
info@genico.be

Openingsuren:
Ma - Vr: 9u - 17u
Za: 10u - 16u
Zo: Gesloten

Design trap in Corian van Genico

Design trappen in Corian

Op zoek naar de ultieme design trap als Eyecatcher in uw interieur, dan bieden de Corian trappen van Genico vast een aardig startpunt! De innovatieve fabrikant was één van de absolute pioniers op vlak van Corian verwerking in trappen.

Corian® is een Solid Surface materiaal dat naadloos verlijmd kan worden waardoor u een prachtige trap verkrijgt zonder zichtbare naden of randen. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk waardoor de trap gerust dagelijks belopen kan worden met normale schoenen. Een onfortuinlijke kras kan indien nodig geretoucheerd worden omdat het materiaal geschuurd kan worden. 

 

BijlageGrootte
genicothinblack.pdf719.3 KB
genicoblackline.pdf601.53 KB