Moderne trappen op maat van Genico | Anyway Doors

Moderne trappen overzicht

 

Moderne corian trap van Genico

Moderne trappen op maat van het Belgische merk Genico

Uw trap wordt vast een echte Eyecatcher in uw interieur, hij staat prominent in de leefruimte of bepaalt visueel een groot deel van uw inkomhal. Reden te meer om hier in uw woning de nodige aandacht aan te besteden. Genico werd in 1994 opgericht en groeide uit tot een ware referentie voor design trappen waar innovatief ontwerp gecombineerd wordt met kwalitatieve materialen.

 

Zwarte design trap staal van Genico

Unieke trap als Eyecatcher in uw interieur

Elke trap wordt met de grootste zorg ontworpen, vervaardigd en geplaatst. Om optimale kwaliteit te garanderen wordt continue geïnvesteerd in nieuwe en verrassende materialen om vooruitstrevend design te kunnen garanderen. Een voorbeeld hiervan is de ‘Blackline’ trap, die volledig uit brut staal wordt vervaardigd. Hetzelfde gaat op voor het materiaal Corian, dat door Genico als eerste verwerkt werd voor design trappen. Ook andere materialen zoals glas, hout, leder en gelakt staal worden verwerkt in het ruime gamma trappen op maat.

Witte stalen trap met glazen treden

Wat is uw ideale trap...?

Tijdens uw zoektocht naar een moderne trap hebt u er waarschijnlijk geen idee van welke materialen of opstellingen er mogelijk zijn. De ruime terminologie maakt het er vast niet eenvoudiger op. Zo wordt er gesproken over een bloktrap, een zwevende trap, een houten trap, een metalen trap of zelfs een glazen trap. Al deze mogelijkheden worden door Genico volledig op maat gerealiseerd. Neem een kijkje in de uitgebreide fotogalerij om u te laten inspireren door het innovatieve productaanbod. 

Pure white bloktrap in Corian van Genico

De ultieme design trap: een Corian trap

Corian is een populair Solid Surface materiaal dat vaak in moderne interieurs toegepast wordt. De innovatieve trappenmaker Genico maakte als één van de eerste volledige Corian trappen mogelijk. Het kan als massieve bloktrap verwerkt worden, een zwevende trap of zelfs als een unieke geplooide trap! Corian wordt naadloos verlijmd zodat uw afgewerkte trap geen zichtbare naden of randen vertoont. Corian is een onderhoudsvriendelijk materiaal en kan zonder problemen dagelijks belopen worden met normale schoenen. Het grote voordeel tegenover gelakt materiaal is de mogelijkheid om het opnieuw op te schuren bij beschadigingen. 

Zwarte bloktrap op maat

Uw trap op maat laten maken

Anyway Doors exposeert enkele trappen uit het mooie productaanbod van Genico in haar Flagship Store te Massenhoven. De bekwame interieuradviseurs staan u met raad en daad bij in de keuze van uw moderne trap qua type, materialen en afwerkingen. Elke trap wordt vervolgens door Genico zelf gescreend en rechtstreeks aangeboden. De showroom en medewerkers te Massenhoven fungeren louter als tussencontact, waarbij een bestelling wordt overgedragen aan de ervaren vakmensen van Genico zodat u op de juiste expertise kan rekenen voor de opmeting en montage van uw trap. 

Genico toonzaal te Ruislede

Informatie over Genico

Genico is een Belgische fabrikant van design trappen gevestigd te Ruislede. Zij hebben 20 jaar ervaring en richten zich net als Anyway voornamelijk op de particuliere eindklant. Jaarlijks maken ze ongeveer 275 trappen op maat, die volledig in eigen beheer gemeten en geplaatst worden.

Adresgegevens:
Industriestraat 40, 8755 Ruislede

Contactgegevens: 
+32 (0)51 68 99 09 
info@genico.be
www.genico.be