Binnendeuren op maat met innovatieve en technologische meerwaarde | Anyway Doors

Binnendeuren op maat met unieke kenmerken

typisch anyway

Moderne binnendeuren op maat met technologische meerwaarde. Sinds 1995 bestudeert het Belgische merk Anyway Doors álle aspecten van het meest gebruikte bouwelement, uw binnendeur. Aandacht gaat hierbij vooral naar praktische voordelen zoals deuren die in 1 of beide richtingen kunnen opendraaien, onzichtbare pivotscharnieren die niet in de vloer bevestigd worden, een ingebouwde comfortsluiting, onderhoudsvrije materialen zoals geanodiseerd aluminium, volkern HPL, glas, roestvrij staal. Er wordt ook de nodige aandacht aan tochtpreventie en discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat gegeven. Ook aan veiligheidsvoorzieningen als een vingerpletbeveiliging aan de scharnierzijde van de deur werd gedacht.

Uit puur technologisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigings-mechanismen aan het oog te onttrekken. Hightech engineering met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden bewonderd kan worden.

Ontdek in 'Typisch Anyway' onze unieke visie over minimalistisch doch sfeerbepalend design, maatwerk en geavanceerde technologie.