Exclusief deurbeslag

Exclusieve technieken en deurbeslag

Voor haar deurbeslag, scharnieren en railtechnieken werkt Anyway Doors uitsluitend met exclusieve eigen ontwerpen. De unieke collectie deurknoppen, deurgrepen en slotaccessoires bepalen in belangrijke mate karakter, gezicht en identiteit van het product en het merk.

Modelafhankelijk worden ze uitgevoerd in roestvrij staal (rvs) of geanodiseerd aluminium. De deurknoppen of -grepen worden statisch op het deurblad gemonteerd, en bedienen dus geen dagschoot mechanisme. Duwen of trekken volstaat. Er zijn diverse inbouwgrepen, deurknoppen en deurgrepen.

Inbouwgrepen...

Er zijn diverse innovatieve inbouwgrepen, die over zowel lokaal of over de totale hoogte of breedte in het deurblad worden ingebouwd. Deze inbouwgrepen steken dus niet uit het deurblad, waardoor de deuren steeds volledig tegen de muur kunnen opendraaien. De greep kan niet tegen de wand aanslaan en er kan geen kledij achter blijven haken. Los van deze praktische kenmerken is het een innovatief hedendaags concept, dat functie en esthetiek combineert.

Sloten

Voor de bediening van sloten kan u kiezen uit minimalistische ontwerpen in roestvrij staal (rvs) die een esthetische toegevoegde waarde creëren. Er zijn diverse eigen ontwikkelde draai- en schuifsloten, al dan niet voorzien van een vrij/bezet aanduiding. Of een zeer minimalistische uitvoering, waarbij slechts een gaatje in de deur zit, en u met een universele Anyway sleutel het slot bedient. Een cilinderslot, een 5-puntsluiting of een elektrische ontsluiter kunnen ook ingebouwd worden.