ANYWAYdoors
Concept Store Wavre

Ontdek onze concept store in Wavre en laat je inspireren door de veelzijdige collectie deuren van ANYWAYdoors. Onze ervaren interieuradviseurs heten je van harte welkom en staan klaar om je te begeleiden door de diverse mogelijkheden. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte deur die perfect aansluit op jouw interieur.

Bij ANYWAYdoors creëren we deuren die aansluiten bij elke stijl en ruimte. Kom langs en ervaar de combinatie van persoonlijke service, professioneel advies en eigentijds design. 

Avenue Zénobe Gramme 15, 1300 Wavre

Plan jouw bezoekContacteer ons 

Ga je bouwen, verbouwen of ben je nog op zoek naar die ene eyecatcher voor je woning?

Betreed onze moderne concept store in Wavre, waar strak design en maatwerk samenkomen. Ontdek een uitgebreide selectie op maat gemaakte deuren die perfect passen bij jouw unieke stijl en ruimte.

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van professioneel interieuradvies. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische deur of een opvallend ontwerp, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste keuze. Laat je inspireren door onze eigentijdse collectie en geef je huis een stijlvolle upgrade met deuren van ANYWAYdoors.

Plan jouw bezoek

Plan jouw bezoek en kom langs voor inspiratie of vriendelijk advies van onze interieuradviseurs!

De werkwijze van ANYWAYdoors staat voor maatwerk, service en vakmanschap

Plan jouw bezoek

Offerte aanvraag

ANYWAYdoors stelt je in staat om jouw ideale deur online, volledig naar eigen wens te configureren.

Via 'offerte aanvraag' kan je de samengestelde deur inzenden voor de opmaak van een gepersonaliseerd voorstel inclusief inmeten, montage en verplaatsingskosten.

Jouw offerte aanvraag wordt binnen 5 werkdagen verwerkt en per e-mail aan je verzonden.

Bezoek showroom

Onze producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot uw ‘ideale deur’.

Graag nodigen wij je uit in onze Concept Store in Waver, waar je ons gamma van ANYWAYdoors kan bezichtigen.

Inmeten

Elke deur wordt op maat gemaakt en professioneel ingemeten.

Het effectieve moment van inmeten wordt bepaald door de gekozen omlijsting. Informeer dus tijdig naar de benodigde voorbereiding en afwerkingsgraad.

Er wordt pas ingemeten als jouw deuropening voldoet aan de vooropgestelde afwerkingsgraad. Inmeten op basis van giswerk is contraproductief en brengt onnodige risico's met zich mee.

Maatwerkproductie

Elke deur wordt volledig op maat gemaakt in het productieatelier te Massenhoven.

De benodigde productietermijn wordt bepaald door uw materiaalkeuze en het gewenste producttype. Reken gemiddeld op 12 - 14 werkweken na inmeten.

Montage

Elke deur wordt door professionele montageteams geïnstalleerd.

ANYWAYdoors Wavre beschikt over eigen montageteams en doet eveneens beroep op de capabele monteurs van haar officiële ANYWAYdoors partners. Zo kunnen we een perfecte service garanderen over de ganse Benelux qua inmeten, montage en dienst na verkoop.

Dienst na verkoop

Wens je een probleem te melden, dan kan je eenvoudig een online aanvraag indienen via het menu item 'Dienst na verkoop'.

ANYWAYdoors biedt 5 jaar garantie op alle specifieke ‘ANYWAY’ onderdelen: deuromlijsting, sluittechniek, pivotscharnieren, deurbladopbouw, deurgrepen en fabrieksassemblage.

Je kan de actuele tarieven terugvinden op de pagina 'Dienst na verkoop'.
4.9
Based on 287 reviews
4.9
Based on 396 reviews
Alles perfect afgeleverd en mooi afgewerkt. Top!
Steven Moons
Steven Moons
1712851822
Deze glazen deur met kathedraalglas zorgt voor privacy en voldoende lichtinval in onze gang. Het sluit ook perfect aan op ons interieur. We zijn dan ook super tevreden met het resultaat.De plaatsing gebeurde op de afgesproken datum, correct volgens het afgesproken uur en ze lieten proper werk na. Top gedaan dus.
Van het begin tot einde was het een vlot traject met een prachtig eindresultaat. Zeker een aanrader!
Pieter Beliën
Pieter Beliën
1711470919
Glazen, pivoterende deur besteld via de showroom in Massenhoven.Goede ontvangst, offerte, inclusief render werden ter plaatse gemaakt.Uiteindelijke prijs na opmeting kwam overeen met de initiële schatting. Duidelijke communicatie, correcte leveringsperiode en heel nette installatie + afstelling.
Tiemen Celis
Tiemen Celis
1711113475
Volledig volgens afspraak werden onze zes deuren geplaatst op 19 maart 2024. 2 vriendelijke mannen hebben zeer professioneel de deuren verankerd en alles proper afgekit en afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden van Anyway Doors.De deuren sluiten mooi en geven ons appartement een uitstraling.Bedankt en een pluim voor de firmaJacques en Nikki
10 jaar na plaatsing van onze binnendeuren door anyway Nog eens teruggekeerd naar massenhoven. Deze keer voor een steel look glazen deur. Wederom fantastische service. 5 sterren is nog te weinig hier !!!
Peter Reyntiens
Peter Reyntiens
1710747244
Ik ben vlugger om een beoordeling te geven als het niet goed is maar bij Anyway niets op aan te merken, mooie deur, vlotte communicatie én installatie tot in de puntjes. Bedankt.
Bij deze firma 2 binnendeuren aangekocht. Zeer goede service en prijskwaliteit top! Een echte aanrader.
Bart Droogmans
Bart Droogmans
1709740245
Na een vlot onthaal in hun allesomvattende showroom hebben we snel gekozen voor Anyway Doors. Hun professionaliteit in verkoop, opmeting, plaatsing behoort tot de hoogste standaard. Een Belgisch product waar je als klant voor de prijs/kwaliteit nooit bedrogen uitkomt.
Dinsdag een tweede deur laten plaatsen door anywaydoors. Net zoals de vorige keer zeer tevreden van de plaatsers. Perfect afgewerkt, alles netjes achtergelaten. Ook voor advies naar toekomstige deuren namen de plaatsers even de tijd om te kijken wat technisch mogelijk was. Ook de communicatie met het bedrijf zelf verloopt vlot…qua keuze en planning.
Enon jeuris
Enon jeuris
1708759893
We mogen zeer fier zijn op dit Belgisch bedrijf. Van start tot finish aangenaam verrast. Scherpe prijs, correcte afspraken en professionele plaatsing. We zijn alvast heel tevreden met onze steellook binnendeur. Jullie zien ons alvast zeker nog terug. Bedankt!
Kim Mardulier
Kim Mardulier
1708006946
Prima kwaliteit.
Mooi design.
Correcte plannen.
Verzorgde uitvoering.
Kortom : klasse
Fijne samenwerking, correcte plaatsing door uitermate ervaren plaatsers! Dit alles voor een correcte prijs.
Joni Hulsmans
Joni Hulsmans
1707946298
Zeer professioneel, uitvoering top!We zijn super tevreden 🙌Bedankt!
Denise Gerets
Denise Gerets
1707855305
De eerste werkmannen in huis die matten uitrollen om proper binnen te komen!!! Zalig :) Propere service dus met een snelle installatie door een goede voorbereiding! Dank je wel!
An Van Gorp
An Van Gorp
1707421349
De duidelijke afspraken , de opvolging , de tijdige uitvoering der werken zoals afgesproken en de zeer bekwame plaatsers welke zeer nauwkeurig werk verrichten en alles zeer netjes achterlaten met de vriendelijkheid zelve .Topfirma en aan iedereen aan te bevelen!
Vlotte en snelle plaatsing! Vriendelijk personeel. Zeer tevreden over onze mooie glazen deur!
gregory piens
gregory piens
1707252955
Na een duidelijk uitleg in de toonzaal en de opmeting en plaatsing van de deuren door heel vriendelijk personeel, zijn we zeer tevreden van onze moderne en stijlvolle deuren.
Lise Hermans
Lise Hermans
1706639373
Toffe showroom, goede uitvoering en prachtige deuren. Wij zijn alvast tevreden!
Kristof Backx
Kristof Backx
1706459885
Van bij de bestelling tot aan de plaatsing een perfecte service! Een absolute aanrader om met ANYWAY Doors te werken! Doe zo voort!
js_loader
crossmenu