Plafondhoge binnendeuren op maat
Koen Dries
Koen Dries
16 november 2021
Plafondhoge binnendeuren op maat

Moderne binnendeuren van vloer tot plafond zijn de laatste jaren razend populair in zowel nieuwe woningen als renovatieprojecten. Anyway Doors focust met haar maatwerk deuren bewust op grote en buitenmaat binnendeuren.

Plafondhoge binnendeuren zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot een echte specialiteit. Sinds 2013 wordt er bijvoorbeeld bewust geen hout meer gebruikt in de samenstelling van de deuren, waardoor een extreem vlak en stabiel deurgeheel gecreëerd wordt dat zonder problemen tot 3 m hoog kan gemaakt worden.

Minimalistische omlijstingen

Qua omlijsting wordt er in 80% van de gevallen gekozen voor een minimalistische BKO-omlijsting omdat dit type het makkelijkst is naar voorbereiding toe en u de woning volledig kan afwerken alsof er geen deuren geplaatst zouden worden. Pas na de pleisterwerken en als de vloer reeds geplaatst is komen onze medewerkers opmeten en wordt de deur volledig op maat gemaakt. Omdat we onze omlijsting steeds in het midden van de deuropening plaatsen ontstaat er dus een “omlijstingloos” effect. Ook de plinten kunnen eenvoudig aangewerkt worden tot tegen de blokomlijsting. Al onze deuren kunnen steeds in beide richtingen openen indien gewenst of geblokkeerd worden in één draairichting, bijvoorbeeld voor een toilet of badkamer. Optioneel kunnen deze deuren ook van sloten voorzien worden, gaande van een schuifslot voor een toilet of badkamer tot echte cilindersloten afhankelijk van de behoefte.

Praktische eigenschappen ANYWAYdoors:

- onzichtbare scharnieren met comfortsluiting
- instelbaar 1 of beide richtingen te openen
- aanpasbare scharnierzijde (verwisselbaar links en rechts scharnierend)
- maatwerk tot max. 3 m hoogte
- volledig afgewerkt = onderhoudsvriendelijk en krasvast deurpaneel
- minimalistische omlijstingen
- geluidloze sluiting
- handenvrij openen en sluiten (geen klassieke klink)
- ruime collectie handgrepen
- innovatieve inbouwgrepen (greeploos design)
- ingebouwde ventilatie

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu