Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 211 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Eerste keer in 27 jaar hebben we een onderhoud nodig gehad aan onze Anyway deuren (dat wijst al op de super kwaliteit van de deuren). Het onderhoud werd vlot geregeld, en op een zeer professionele en vriendelijke manier uitgevoerd. Kortom, onze deuren zijn weer als nieuw! Absolute aanrader!!!
Paul Dejong
Paul Dejong
10:16 23 Mar 23
Heel tevreden over onze glazen binnendeur van Anywaydoors. Aangename begeleiding in de winkel en een vlotte levering en plaatsing.
Santina Deprez
Santina Deprez
15:03 22 Mar 23
Duidelijke afspraken, vlotte service en mooie deur
Kathleen Ceulemans
Kathleen Ceulemans
20:47 21 Mar 23
Van begin tot einde een perfecte service: showroom, opmeter, plaatser. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Steven Bruylant
Steven Bruylant
14:48 21 Mar 23
snelle en correcte afhandeling !!
Herman Van Hal
Herman Van Hal
11:42 21 Mar 23
Goede service. Mooie deur gekozen. Levering en plaatsing zonder problemen. Prijs kwaliteit zeker in orde.
Britta Hoffmann
Britta Hoffmann
10:04 20 Mar 23
Wij kozen voor ANYWAY Doors omdat we hun design en materiaalkeuze 100% ons ding vonden. Mooie showroom en zeer vriendelijk onthaal. Plaatsing was snel en professioneel. Wij zijn alvast heel tevreden!
Nathalie Van Assche
Nathalie Van Assche
09:55 28 Feb 23
Heel tevreden over deur én service! In de toonzaal, waar het aanbod mooi tot z'n recht komt, werden we bijgestaan met degelijk advies. We stapten Anyway Doors binnen met het idee om een witte pivoterende deur te laten plaatsen, maar we zijn buitengegaan met een bestelling van een zwarte deur met scharnieren. En nu de deur effectief is geplaatst, hebben we er nog geen seconde spijt van gehad.Ook de service was top: afspraken werden goed opgevolgd en de gemelde timing bij bestelling werd ook aangehouden. Dus geen vertraging, wat heel fijn was. Dankjewel voor de goede zorgen!
Carmen Carnier
Carmen Carnier
21:51 26 Feb 23
Duidelijke afspraken.Timing zoals afgesprokenVriendelijke installateurs.Alles volgens wens.Een tevreden klantEen aanrader!
Pieter Van den broeck
Pieter Van den broeck
08:14 18 Feb 23
Wij zijn zeer enthousiast over onze deur van Anyway Doors. Goede service en prima installatie. Een meerwaarde in onze woning.
Diandra Schepers
Diandra Schepers
07:02 18 Feb 23
Super tevreden van onze deuren!Van A tot Z was dik in orde! Niets op aan te merken! Joke heeft dit tot in het detail in orde gebracht ook de installateurs. Zeer proper en tot in het detail afgewerkt. Zeker een aanrader!Familie vanhoecke uit nazareth
Emmely Thiery
Emmely Thiery
11:51 15 Feb 23
Super tevreden van de eerste afspraak tot de uiteindelijke plaatsing top werk �
Voor deuren ben je bij Anyway aan het juiste adres
Carmen Estevez
Carmen Estevez
16:59 13 Feb 23
Heel tevreden over Anyway Doors. Na meer dan 20 jaar klant te zijn en dat zowel in onze zaak als privé niks anders dan lof.Perfectie bestaat niet maar ze komen er toch heel dicht bij.
Gino Vergauwe
Gino Vergauwe
12:22 04 Feb 23
Topkwaliteit, prima plaatsing
Liesbeth Degeest
Liesbeth Degeest
10:06 31 Jan 23
Top deuren. Uniek concept.Goeie uitleg gekregen over de mogelijkheden. Beloofde plaatsingsdatum werd aangehouden. Zeer professionele plaatsers die alles perfect hebben afgewerkt.
Steve Demaegd
Steve Demaegd
18:14 27 Jan 23
I Never believed my life could changed in such a manner..i was initiated into illuminati by the below link,which i got from someone...indee BBd the Great illuminati Brotherhood exist.. am a living witness.i never believed it until i got initiated into the Great Illuminati Brotherhood level 6..i was given sum of $40 milli, it was like a dream to me and also i was given a choice of house in UK with nice cars,i urge you brother and sister to contact this number either through call or WhatsApp to be a member of the Great Brotherhood of illuminati and enjoy all the benefit attached. WhatsApp him (+254752909593) or on hangouts greatilluminati882@gmail.com
Sylvester tom
Sylvester tom
12:01 19 Jan 23
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe deuren. Heel mooie afwerking, uitstekend materiaal. De plaatsing gebeurde professioneel en het personeel was technisch erg bekwaam. Alles werd netjes achtergelaten. Technisch hoogstandje.
Rolanda Mangelschots
Rolanda Mangelschots
11:51 19 Jan 23
Mooie deur voor tussen onze inkom en leefruimte. Uniek pivoterend systeem met kader en deftige afdichting, wat voor ons heel belangrijk was. Niet goedkoop. Goede communicatie.
Dennis Dyckmans
Dennis Dyckmans
09:33 17 Jan 23
Snelle en correcte service, zelfs na 25 jaar!
G W
G W
09:27 14 Jan 23
Professionele aanpak van een probleem met de scharnier. Pluim voor de technieker en planning. Dank u wel.
Wim Pauwels
Wim Pauwels
22:05 12 Jan 23
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu