Wie deurdenkt, denkt Anyway!
Sinds 1995

Anyway Doors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot dé referentie in de design deurensector – zowel wat vormgeving als techniek betreft.
De beste deur is geen deur, ANYWAY is the next best thing.
Vanuit het moderne bedrijfsgebouw langs de E313 in Massenhoven neemt een team van zo'n 35 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop.

Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die u als geen deur ervaart’.

Zo zoekt ANYWAY constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.
Met haar imposante 'Pivoting room dividers' wist ANYWAY doors al enkele spraakmakende internationale design awards in de wacht te slepen.

2015 Reddot design award
2016 AZ award
2016 IDA award
2016 Architizer A+ Awards
2017 iF design award
2018 ICONIC award - best of best
2021 Archiproducts design awards
Uit puur esthetisch oogpunt maakt ANYWAY er een erezaak van om alle bevestigingstechnologieën compleet aan het oog te onttrekken. Dit geeft een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden valt te bewonderen.

Veel aandacht gaat naar:

- gebruikscomfort
‐ onderhoudsvrije materialen
‐ krasbestendigheid
‐ veiligheid en hygiëne
‐ discreet ingebouwde ventilatie
- tochtpreventie
‐ thermische en akoestische afscherming
‐ privacy en veiligheidsaspecten

Bovenal wil ANYWAY schoonheid creëren. Uiteraard gekoppeld aan functionaliteit en ultiem gebruiksgemak.

Elke deur is een visueel-technologisch hoogstandje, toekomstgericht en steeds op de meest esthetische manier gerealiseerd.

Op de meeste van onze technologische ontwikkelingen rusten internationale patenten.
Onze producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot een ‘ideale deur’.

Wij maken al onze producten uitsluitend op maat, zowel qua samenstelling als maatvoering. Dit biedt aardig wat mogelijkheden, zolang er rekening gehouden wordt met de juiste voorbereidende werken.

Afhankelijk van persoonlijke smaak en het type woning, kiest u uit een brede collectie basiselementen waarbij we innovatieve systemen combineren met een hedendaags en eigenzinnig ontwerp.

Door de modulaire bevestigingstechniek blijven de scharnierzijde en draairichting van de deuren aanpasbaar en kan u elk deurbladtype met elke omlijsting combineren.

Uiteindelijk beslist u zelf over afmetingen, materialen, grepen en eventuele accessoires. Het gekozen design en gebruikscomfort worden mee bekeken in functie van de woning of het gebouw.

Al onze oplossingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend en voldoen aan de vooropgestelde normen.
Uit puur esthetisch oogpunt maakt ANYWAY er een erezaak van om alle bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Dit geeft een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden valt te bewonderen.

Swing

- Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting
- Instelbaar 90° of 180° te openen
- aanpasbare scharnierzijde

Pivot

- Pivotscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer
- Instelbaar 180° of 360° te openen

Standaard ANYWAY

- Handenvrij en geluidloos openen en sluiten
- Inbouwgrepen voor optimaal gebruikscomfort
- Minimalistische sloten
- Onzichtbaar ingebouwde ventilatie

ANYWAY Flagship store

De werkwijze van ANYWAY Doors staat voor maatwerk, service en vakmanschap
ANYWAYdoors stelt u in staat om uw ideale deur online, volledig naar eigen wens te configureren.

Via 'offerte aanvraag' kan u de samengestelde deur inzenden voor de opmaak van een gepersonaliseerd voorstel inclusief inmeten, montage en verplaatsingskosten.

Uw offerte aanvraag wordt binnen 5 werkdagen verwerkt en per e-mail aan u verzonden.
Onze producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot uw ‘ideale deur’.

Graag nodigen wij u uit in onze Flagship Store te Massenhoven, waar u een 100-tal verschillende deuren kan ontdekken of in de showroom van één van onze lokale partners.

U kan alle locaties terugvinden onder het menu item 'verkooppunten'.
Elke deur wordt op maat gemaakt en professioneel ingemeten.

Het effectieve moment van inmeten wordt bepaald door de gekozen omlijsting. Informeer dus tijdig naar de benodigde voorbereiding en afwerkingsgraad.

Er wordt pas ingemeten als uw deuropening voldoet aan de vooropgestelde afwerkingsgraad. Inmeten op basis van giswerk is contraproductief en brengt onnodige risico's met zich mee.
Elke deur wordt volledig op maat gemaakt in het productieatelier te Massenhoven.

De benodigde productietermijn wordt bepaald door uw materiaalkeuze en het gewenste producttype. Reken gemiddeld op 12 - 14 werkweken na inmeten.
Elke deur wordt door professionele montageteams geïnstalleerd.

ANYWAYdoors Massenhoven beschikt over eigen montageteams en doet eveneens beroep op de capabele monteurs van haar officiële ANYWAYdoors partners. Zo kunnen we een perfecte service garanderen over de ganse Benelux qua inmeten, montage en dienst na verkoop.
Wenst u een probleem te melden, dan kan u eenvoudig een online aanvraag indienen via het menu item 'Dienst na verkoop'.

ANYWAYdoors biedt 5 jaar garantie op alle specifieke ‘ANYWAY’ onderdelen: deuromlijsting, sluittechniek, pivotscharnieren, deurbladopbouw, deurgrepen en fabrieksassemblage.

U kan de actuele tarieven terugvinden op de pagina 'Dienst na verkoop'.
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenuchevron-down