Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.9
Based on 265 reviews
4.9
Based on 396 reviews
Na een winkelbezoek aan Anyway Doors in Massenhoven besloten om een binnendeur te kopen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen door bekwaam en zeer behulpzaam personeel. De nodige afspraken gemaakt om opmetingen te doen alvorens een definitieve keuze te maken. Die afspraak werd perfect nagekomen en een paar dagen later ontving ik een offerte. Ik ging er mee akkoord. Perfect binnen de afgesproken leveringstermijn werd de deur geleverd en geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de service en het geleverd product. Het was een aangename ervaring om met zulke behulpzame en bekwame mensen te kunnen werken. Kortom, perfecte service.
Linda Heylaerts
Linda Heylaerts
1702215626
Produit esthétique et de qualité.
Breeur Bernard
Breeur Bernard
1701242623
Na onze vorige bestelling bij Anyway Doors (10 jaar geleden) waren er nu twee deuren aan vervanging toe. Dus wij opnieuw naar Anayway. Het ganse proces (informeren, bestellen, plannen en uitvoering) verliep perfect, net zoals de vorige keer.Mochten we nog nieuwe deuren vervangen, weten we alleszins waar we moeten zijn.
WALTER MEGANCK
WALTER MEGANCK
1700997381
Vlotte communicatie, kwalitatieve service. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Shana Poppe
Shana Poppe
1700656591
Heel goede ervaring! Uitermate professioneel en kwalitatief!
Eric Agneessens
Eric Agneessens
1700298746
Het is een prachtige deur. Het personeel bij het opmeten en plaatsen is erg vriendelijk. We hebben de deur laten blokkeren, zodat hij maar langs één kan open kan. Helaas is dit bij ons niet het geval. De deur is er al meerdere keren doorheen gegaan en hierdoor hebben we binnen een maand al schade opgelopen.
Eline de Nijs
Eline de Nijs
1699269532
Vriendelijk ontvangst in de toonzaal, goed advies gesprek, duidelijke afspraken en een transparant proces. Zeer professionele houding van zowel de opmeter als de plaatsers. Topklasse! En een mooie deur uiteraard!
Vicky Monsieurs
Vicky Monsieurs
1698760708
Wauw, wauw, wauw! Geen woorden voor! Wat een fantastische, prachtige binnendeuren, wij zijn nog nooit zo blij geweest! Top service en plaatsing, dankjewel ANYWAY Doors.
Een eerste aangename ervaring met Anyway Doors! Mogen proeven van een vlotte geweldige service vanaf ontvangst in de winkel tot aan de installatie van de deur en alles daartussen. En als kers op de taart een prachtig eindresultaat gekregen, een knappe zwarte deur!
Kelly Govaerts
Kelly Govaerts
1698469847
Een eerste aangename ervaring met Anyway Doors! Mogen proeven van een vlotte geweldige service vanaf ontvangst in de winkel tot aan de installatie van de deur en alles daartussen. En als kers op de taart een prachtig eindresultaat gekregen, een knappe zwarte deur!
Kelly Goor
Kelly Goor
1698469627
Top materiaal en zeer goede service. Ook na 25 jaar nog.
Perfecte opvolging en uitvoering. Alle afspraken werden perfect nagekomen; vriendelijkheid en vakmanschap ten top!
Heidi Tureluren
Heidi Tureluren
1698256285
Heel tevreden over de dienstverlening bij rondleiding in de zaak in Massenhoven, de opvolging via mail en de ondersteuning aangezien we problemen hadden met onze stukadoor. Ook de plaatsing werd vakkundig en netjes gedaan!Het resultaat: een heel mooie strakke deur die ons interieur een meerwaarde geeft!
Brecht Cypers
Brecht Cypers
1698233679
We hebben even moeten wachten vanwege de drukte maar nadien verliep alles vlot. De dag vd afspraak werd ruim op tijd verwittigd dat de technieker onder weg was. Mooi werk afgeleverd.
Stef Clemens
Stef Clemens
1697659293
Al meer dan 15 jaar zeer tevreden over onze glazen deur! Kwalitatief materiaal en degelijke plaatsing. We kunnen Anyway doors zeker aanbevelen!
Sofie Stuckens
Sofie Stuckens
1697638007
Mooie en kwalitatieve deuren. Zeer tevreden.
A vr
A vr
1696937981
Zijn zeer tevreden over de goede communicatie en de zeer snelle installatie bij levering van de glazen deur door Anyway Doors!
Jan Van Eenoo
Jan Van Eenoo
1696873013
Oude glazen deur moest vervangen worden.Zeer duidelijke uitleg gekregen over de plaatsing om breekwerk te vermijden. De nieuwe deur sluit automatisch en zorgt voor minder warmteverlies t.o.v. de oude versies.Zee snelle service en plaatsing.
Veerle Billiet
Veerle Billiet
1696576670
Al meer dan tien jaar werken we met deze professioneel samen.Top ! produkt en komen steeds de gemaakte afspraken na ...Doe zo verder ...
Helga Spaey
Helga Spaey
1696321319
Onze deuren zijn geplaats wij zijn supper content en het resultaat mag er zijn. Heel fijne aangename samenwerking. Dank U wel.
Fabiola Swennen
Fabiola Swennen
1695212850
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenuchevron-down