Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.9
Based on 233 reviews
4.9
Based on 402 reviews
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
Heel erg tevreden. Begeleiding in toonzaal was prima, evenals de opmeting en plaatsing. Verzorgde afwerking door erg vriendelijke medewerkers.
Inias Laureys
Inias Laureys
1685949087
Correcte service, houden zich aan gemaakte afspraken. Professionele plaatsers die proper en degelijk werk leveren. Zoals het hoort! Wij zijn zeer tevreden!
Elke Deroover
Elke Deroover
1685788530
Mooie deur aangekocht. Levering sneller dan verwacht. Klantvriendelijk en professionele plaatsing
Ken Gysbrechts
Ken Gysbrechts
1685546303
Na 12 jaar defect aan 1 vanonder deuren. Alles aan de herstelling was perfect. Duidelijk communicatie over afspraak, op voorhand duidelijkheid over de kosten, vriendelijke hersteller,...Kortom Anyway Doors echt een aanrader zowel voor nieuwe zaken als ook voor herstellingen. Keep up the good work.Tom
Tom De Vadder
Tom De Vadder
1685525607
Un très grand merci à l'équipe Anyway Doors pour leur professionnalisme et la qualité de leur service ! Extrêmement satisfait du résultat !
Robert Cavas
Robert Cavas
1685517776
Bijzonder tevreden over deze firma !Vanaf het eerste onthaal over de navolgende contacten tot en met de plaatsing verliep alles prima en geheel volgens afspraak.
Heel vlotte service! Gemakkelijk bereikbaar via mail, afspraken en termijnen werden heel goed nagekomen. Perfecte plaatsing en het belangrijkste uiteraard: heel erg mooi glazen steel look deur!!
Annelies Nevens
Annelies Nevens
1685366427
Zeer vriendelijke ontvangst in de toonzaal en zeer professionele uitleg gekregen.Deuren zijn goed geplaats en van zeer goede kwaliteit en goede dienst na verkoop
Kris Bosmans
Kris Bosmans
1685298632
Zeer vlotte communicatie, correcte levering en plaatsing.Niet de goedkoopste maar geen klachten over de materialen of de service!
We zijn zeer tevreden van dit bedrijf.Alles loopt zoals afgesproken.De mensen die de deur plaatsen zijn zeer bekwame vakmannen.Het is zeker een aanrader voor wie een nieuwe deur zoek.
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1683758310
Top kwaliteit , precisie werk , vriendelijk en stielmannen !Aanrader 👌🏻
Maxine Podevyn
Maxine Podevyn
1683215438
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er (en is) degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er heel degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Goed onthaald in hun winkel, degelijke uitleg gekregen. Vlotte afhandeling van de bestelling en vakkundig uitgevoerde plaatsing.Bedankt.
Knap concept.Love my “snowwhite” door.Kwaliteit in materiaal maar ook in de service, communicatie en plaatsing.
Mikke Duverger
Mikke Duverger
1682073796
J’ai fait appel au technicien de chez anyway pour régler une porte. C’était parfait. Le technicien est arrivé à l’heure, était très poli et travaille très proprement. Service impeccable et efficace 👍
Onlangs onderhoud gevraagd voor 1 van onze anywaydoors, super klantvriendelijk, alle vragen beantwoord, top service 👍, groetjes Verheyen
Marika Hermans
Marika Hermans
1682003324
Zwarte pivoterende steellookdeur met UGP greep geplaatst tussen hal en living. Eerste info ter plaatse gekregen op afspraak in toonzaal Massenhoven. Zeer correcte en volledige info door vriendelijke dame Annelien. Afspraak voor opmeting en plaatsing correct per mail geregeld. 30 minuten vóór aankomst bij opmeting en plaatsing werd er verwittigd met berichtje. Plaatsing op 5 april werd heel voorzichtig door Bjorn en Joeri uitgevoerd. De deur werd ook opgeblonken door deze vriendelijke heren. Bedankt voor het vlekkeloze verloop!
hilde sanders
hilde sanders
1681824990
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu