Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 175 reviews
4.9
Based on 392 reviews
Vandaag de plaatsing van onze binnendeuren door anyway doors. Prachtig werk geleverd door de plaatsers. Proper en stipt.
Top service.
Jurgen Van Asselt
Jurgen Van Asselt
14:13 30 Sep 22
Goede service, zeer vriendelijke werkmannen 👍
Kris Van Bel
Kris Van Bel
11:19 27 Sep 22
kwaliteit met vakbekwame plaatsers...
Didier Rossel
Didier Rossel
13:37 26 Sep 22
Top materiaal geplaatst door vakmensen. Niet de goedkoopste maar zonder meer zijn geld waard.
Johan Braem
Johan Braem
07:38 22 Sep 22
Heel mooi en proper afgewerkt! Wij zijn super tevreden!
Naomi Fagot
Naomi Fagot
06:34 19 Sep 22
Wij hebben destijds in 1999 gekozen voor anyway deuren en tot op heden nog steeds blij met onze keuze. Het zijn tijdloze deuren, ook al zijn er altijd nieuwigheden, toch mogen onze deuren de dag op vandaag gezien worden.
Het geruisloze systeem is een pluspunt.
Moest ik vandaag opnieuw bouwen, koos ik zonder aarzelen terug voor Anyway!
Wij hebben onze pivoterende deur tussen de gang en de living besteld bij Anyway Doors. We hadden al bij verschillende mensen gehoord dat dit stevige kwaliteitsvolle deuren zijn en dat is zeker niet gelogen.De service van Anyway is ook zeer goed. Bij de opmeting zat er een groot verschil op het bezetsel werk. De bezetter heeft dit bijgewerkt en Anyway is een 2de keer komen opmeten zonder daar een probleem van te maken.Kort gezegd wij zijn tevreden!
Glenn Adriaensen
Glenn Adriaensen
10:33 13 Sep 22
Mooie glazen deur en een correcte service. We zijn tevreden.
Michael Lauryssen
Michael Lauryssen
19:24 12 Sep 22
Professioneel advies, uitstekende opvolging en communicatie en uiterst vriendelijke en professionele mannen die de deur kwamen plaatsen. Ik zou Anyway Doors aan iedereen aanraden.
Nathalie Luyckx
Nathalie Luyckx
12:01 04 Sep 22
Anyway Doors werk zeer correct en transparant, vanaf opmaak van offerte, over opmeting tot plaatsing van deuren. Alles verliep prima met de tijdige en duidelijke communicatie. Ook het design en de kwaliteit zijn van het zelfde topniveau. Aanrader!
Nicola Moons
Nicola Moons
05:13 27 Aug 22
Reeds meer dan 20 jaar mooie Anyway doors geplaatst, nu voor het eerst een klein probleempje maar snel door hun vakman netjes opgelost, proficiat en bedankt voor de correcte service
Peter Brio
Peter Brio
19:59 24 Aug 22
we hadden problemen met onze scharnieren in onze anyway deuren (20 jaar na plaatsing) en onze deuren zijn nu als nieuw. Goede communicatie, correcte afhandeling. wij zijn tevreden.
Nathalie Schiettecatte
Nathalie Schiettecatte
17:16 23 Aug 22
Sharing this knowledge will undoubtedly save a life. I'd like to introduce you to Dr. Ola, who cured my genital herpes, which I had been suffering for decades. I was cured of genital herpes with his herbal treatment, which I wasn't expecting to be as powerful as it was. I'm fairly convinced you'll all thank me later if you contact him and become free of any infections or ailments. you can reach doctor ola on email: dradeola766@gmail.com or whatsApp: +2348075254670 Facebook page link https://www.facebook.com/Dr-ola-herbal-home-100783685421038/
Anderson J Thomas
Anderson J Thomas
16:07 22 Aug 22
Zeer professionele service en mooi product. Top van ontvangst in showroom tot plaatsing. Korte leveringstermijn, goed advies en vriendelijke en snelle plaatsing.
Wesley Heirwegh
Wesley Heirwegh
19:38 21 Aug 22
Vandaag 3 binnendeuren geplaatst. Wij hebben rechtstreeks besteld bij Anywaydoors in de toonzaal. Van begin tot het einde topservice, zowel qua communicatie als plaatsing. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen! Proficiat!
Robbe De Pauw
Robbe De Pauw
08:36 17 Aug 22
Topservice van begin tot einde!
Veerle Loenders
Veerle Loenders
09:38 16 Aug 22
Prima service!Top onthaal door Joke in de showroom. Er werd geluisterd naar onze wensen en samen tot oplossingen gekomen (geen simpele renovatie). Deze moesten nog eens herzien worden tijdens de opmeting waarbij de opmeter van dienst ook geweldig heeft geholpen.Later alles nog eens doorlopen met Joke met als resultaat dat de plaatsers, supervriendelijke gasten, vandaag twee prachtige deuren hebben gezet.
Veerle Loenders
Veerle Loenders
07:56 16 Aug 22
Wij hebben vorige week nieuwe deuren laten plaatsen door Anyway doors.. wat een genot.. super service en prachtige deuren�, een echte aanrader �
Michel Budin
Michel Budin
20:47 14 Aug 22
Van bestelling tot plaatsing een correcte en snelle opvolging. De plaatsing gebeurde snel en netjes met een mooi eindresultaat als gevolg. Aanrader!
Jana X
Jana X
08:03 13 Aug 22
Stijn Broucke
Stijn Broucke
17:06 09 Aug 22
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu