Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 163 reviews
4.9
Based on 387 reviews
Op 20 mei werden onze nieuwe binnendeuren geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, service en communicatie.
Nicki Van der Heyden
Nicki Van der Heyden
14:05 28 Jun 22
We hebben onze houten deur weggedaan en een glazen deur van Anyway Doors laten plaatsen. Enorm blij met deze beslissing! De deur is heel stijlvol en maakt het interieur af!
Vlotte samenwerking met de firma!
Els Verellen
Els Verellen
21:03 27 Jun 22
Vanaf het eerste showroom contact, tot en met plaatsing super netjes en correct verlopen. een voorbeeld voor veel andere bedrijven! totaal hebben ze 5 deuren bij ons geplaatst en allemaal erg netjes!
Mary van kooten
Mary van kooten
19:00 27 Jun 22
Tevreden over de kwaliteit, communicatie en plaatsing van onze deur door Anyway!
Stefanie Verryt
Stefanie Verryt
07:40 27 Jun 22
Een steel look deur besteld bij Anyway Doors voor in de leefruimte in onze nieuwbouw. Erg vriendelijk ontvangen in de showroom en we werden goed bijgestaan in het maken van de keuze van de juiste deur. Plaatsing achteraf is ook goed verlopen. De deur hangt er nu drie weken in, en we zijn erg tevreden. Goede prijs/kwaliteit indien een echte stalen deur te duur is. Ik zou anyway doors aanbevelen!
Kristof Decapmaker
Kristof Decapmaker
09:32 25 Jun 22
Vandaag werd onze stalen deur geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service, afwerking en professionaliteit!
Greet Leysen
Greet Leysen
17:54 22 Jun 22
Every time we have visitors everyone asked us about our door... we are totally happy!We were lucky enough to bump into their Instagram page and knew right away that this were the door we want it.Their showroom is very nice and you are able to check all the options available.Service was very good and the final product speak for itself. The installation team were super clean and neat and very helpful when we have questions about the maintenance and care of the door.Product quality 10/10Customer service 10/10Installation 10/1010/10 will recommend
Oscar Perez
Oscar Perez
11:05 17 Jun 22
Prachtige pivoterende deur laten zetten! Topkwaliteit, correcte levering en plaatsing. We zijn zeer tevreden en raden het zeker aan!
Fatma Bulucu
Fatma Bulucu
06:56 15 Jun 22
Super ervaring met Anyway Doors!Van het bezoek in de winkel, tot de opmeting en het afleveren van de deur is alles vlot verlopen en communicatie was top!Doe zo verder Anyway Doors, volgende deur komen we zeker terug langs.Zoek je een kwalitatieve binnendeur, twijfel niet zou ik zeggen!
Mathieu Malfeyt
Mathieu Malfeyt
08:22 14 Jun 22
Wij zijn al 19 jaar tevreden over de degelijke kwaliteit van onze glazen pivoterende deuren van Anyway doors.
Het was dan ook fijn om na al die tijd opnieuw beroep te kunnen doen op de service van dit bedrijf.
Christine Swartenbroek
Christine Swartenbroek
20:21 10 Jun 22
Vandaag werd onze prachtige stalen deur geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden van de werkmannen. Vooraf zoals afgesproken een telefoontje met het uur van aankomst. Vervolgens verliep de plaatsing zeer professioneel. Onze parketvloer werd netjes afgedekt met dekens. Mooie afwerking langs de rand en zelfs de deur werd opgeblonken alvorens ze terug vertrokken. Zeker een aanrader!
Shari De Ceuster
Shari De Ceuster
16:23 08 Jun 22
Foute opmeting gelukkig door ons tijdig gezien en doorgegeven. Verder stipt op de afspraken, netjes en zorgvuldig geplaatst.
frank huyghe
frank huyghe
12:43 03 Jun 22
toffe en warme ontvangst in de toonzaal, met de gepaste hulp en uitwerking. Enkele weken later de opmeting, op een kwartiertje geklaard. Enkele maanden wachten zodat de deur op maat gemaakt kon worden. Dag van de plaatsing, vriendelijke plaatsers met extra uitleg en geplaatst op een half uurtje, perfecte afwerking!Een aanrader voor eender welke deur in huis, geluidsdempend en stijlvol.
Stijn van echelpoel
Stijn van echelpoel
06:18 03 Jun 22
Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een perfecte service: showroom, opmeter, plaatser. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ook het resultaat is zeer mooi. Uiteraard mag je dat wel verwachten voor die prijs. Maar ik zou ze toch aanraden aan anderen. Vooral de schuifdeuren zijn onze favoriet.
Kris Annaert
Kris Annaert
05:31 26 May 22
Service van begin tot eind.Vanaf de eerste kennismaking in de showroom liet Anyway al blijken waar ze voor staan: excellente service en klantgerichtheid. Elke afgesproken termijn werd, ondanks Corona-tijden, gerespecteerd en ieder persoon met wie we in contact zijn gekomen (onthaal, intake, opmeting, planning, plaatsing) hadden oog voor onze wensen en oor naar onze noden.Ik las vooraf in deze reviews dat de prijs soms aan "hoog" ligt maar je moet goed beseffen wat voor unieke deuren en service je in de plaats krijgt. Deuren op maat gemaakt met een strak en tijdloos uiterlijk die zelfs in twee richtingen open kunnen. We zouden het zo opnieuw doen.Dankjewel aan het hele Anyway-team!
Bjorn Ongenae
Bjorn Ongenae
06:55 18 May 22
Voor unieke deuren, geleverd en geplaatst met een topservice, moet u bij Anyway Doors zijn!

Professionele begeleiding en opvolging van onze order van A tot Z.

Een aanrader voor wie op zoek is naar strakke, moderne en kwalitatieve deuren, geleverd en geplaatst door vakmensen!
An Desmedt
An Desmedt
14:13 14 May 22
Topservice van afspraak in de showroom, customer service, opmeting tot effectieve plaatsing! 👌🏼

Heel wat mogelijkheden qua handgreep, gedempt glas,..

Plaatsing bovendien ook zeer netjes, op 20 minuten gefixt.. Aanrader 👍🏼
Pieter Collier
Pieter Collier
09:31 11 May 22
Zowel qua uitzicht,keuze mogelijkheden en kwaliteit van het materiaal een grote aanrader. De afspraken en leveringstermijn werden ook zoals voorspeld nageleefd.
Niki Guffens-Vermeiren
Niki Guffens-Vermeiren
09:31 09 May 22
Annelies Wuyts
Annelies Wuyts
18:15 06 May 22
Mooie afsluiting van een kamer in een loft met behoud van het licht. Dunne strakke frames. Netjes afgewerkt tot op de mm!👌
Xavier Cloetens
Xavier Cloetens
21:31 04 May 22
Alles is heel vlot verlopen van bezoek aan toonzaal t.e.m. levering. Vakmanschap!
Sarah Smulders
Sarah Smulders
16:19 27 Apr 22
Opnieuw voor Anyway Doors gekozen en opnieuw zeer tevreden.Doe zo voort!
Stein Hoefkens
Stein Hoefkens
18:51 26 Apr 22
Uitstekend kwaliteitswerk en professioneel personeel. De geplaatste glazen deur is prachtig! 😍😍😍
Stephanie Brants
Stephanie Brants
06:48 26 Apr 22
Ook dienst na verkoop is fantastisch bij Anyway !! Na 25jaar jaja 25jaar had een van mijn deuren een slijtageprobleem , de plastiek was verstorven maar de herstellingsdienst in de persoon van Luk heeft daar een gepaste updateoplossing voor gemaakt alsook een slaapkamerdeur perfect opnieuw afgeregeld en hersteld......... op naar de volgende 25 j !!! Nogmaals superbedankt voor jullie droomservice....... door oa COVID is er lange wachttijd maar ik neem dat er met plezier bij !! Voor wie nog niet overtuigd is ...KOPEN die Anywaydeuren !!!
FRED PANDA
FRED PANDA
15:28 25 Apr 22
Super qualité et très contente du résultat de cette porte qui est parfaitement adaptée au passage vers l’annexe que nous venons de construire à notre maison! 👌👍
Géraldine Hardy
Géraldine Hardy
08:13 24 Apr 22
Topservice gecombineerd met professionele degelijkheid. Zoals het moet zijn.
Benjamin Van Dyck
Benjamin Van Dyck
10:37 21 Apr 22
We werkten voor de tweede keer samen met Anyway voor het plaatsen van binnendeuren. Tien jaar geleden in onze woning, vandaag in ons nieuwbouwappartement. Toen al heel professioneel, vandaag des te meer: van bij het eerste bezoek in de toonzaal tot en met de plaatsing en afwerking. Knappe deuren door een bedrijf met een topservice. Opnieuw heel blij met onze keuze!
Danny Puype
Danny Puype
06:23 18 Apr 22
Geweldige service, uitstekende communicatie en een prachtig resultaat! Een aanrader en 5 🌟
Julie Fret
Julie Fret
18:20 15 Apr 22
Goed geholpen vanaf de toonzaal tot aan de plaatsing. Zeer tevreden van het resultaat!
Ruben Pauwels
Ruben Pauwels
18:46 13 Apr 22
De plaatsing is zeer professioneel gebeurd. De plaatsers waren stip, vriendelijk en hebben net gewerkt. Ook de eerste indruk van de deuren is positief. Een aanrader.
Filip Vandamme
Filip Vandamme
08:19 09 Apr 22
Ons bezoek aan Anyway doors verliep zeer aangenaam. We werden goed begeleid tijdens onze keuzes van glazen deur. Nadien verliep alles vlotjes zowel de opmeting als plaatsing. We zijn zeer blij met het resultaat.
Nicky Vinck
Nicky Vinck
13:53 06 Apr 22
Heel blij met dit prachtig resultaat 🤩 door anyway doors.

#anywaydoors #pivotingdoor #steellookdoors
Esther Van Gompel
Esther Van Gompel
18:44 05 Apr 22
Super blij met mijn nieuwe deur! Telefoontje gekregen met het uur en ze waren er stipt. Leggen alles goed uit.
Kirsten Mastbooms
Kirsten Mastbooms
16:27 04 Apr 22
Professioneel advies, stijlvolle ontwerpen, eigentijds en toch tijdloos. Heel tevreden van onze deuren. Opvolging en plaatsing door vakmensen.
Dominique Buytaert
Dominique Buytaert
06:25 04 Apr 22
Top Firma! Komen afspraken na en hebben ook nog heel goede techniekers! Geen opmerkingen.
Thomas Verbiest
Thomas Verbiest
16:15 01 Apr 22
Geweldig mooi resultaat. Perfecte uitleg en opvolging. Zalig om mee samen te werken. Hartelijk dank!
Anneleen Meylaerts
Anneleen Meylaerts
11:14 30 Mar 22
zeer mooie toonzaal, vriendelijk onthaal. tijd noch moeite wordt gespaard om de verschillende mogelijkheden met voor en nadelen uit te leggen.
we werden bij de bestelling verwittigd van de lange wachttijd. alles liep volgens de opgegeven planning.
De plaatsing verliep professioneel, ook alle rommel werd keurig opgeruimd.
we zijn super blij met onze deuren en bedankt voor jullie service.
Vicky Carpentier
Vicky Carpentier
12:30 17 Mar 22
Prachtige deuren alweer , eerste maal deuren laten plaatsen in 2009 . Eens anywaydoors moet je geen ander meer hebben .
Jimmy Bouwens
Jimmy Bouwens
12:11 16 Mar 22
We hebben sinds enkele weken deuren van Anyway Doors. De plaatsing gebeurde helemaal volgens afspraak en stipt. Ons huis werd perfect proper achtergelaten. Vooral van de deuren zijn we super tevreden. Ze zien er fantastisch strak uit en sluiten heel goed af waardoor de geluiden en temperatuurverschillen bijzonder goed tegenhouden. Een aanrader!
Wouter Van Autgaerden
Wouter Van Autgaerden
15:37 13 Mar 22
Top service gehad. 2 weken geleden zijn onze deuren geplaatst en wij zijn zeer tevreden!
Chiara Zapico
Chiara Zapico
14:55 12 Mar 22
Prima begeleiding in de showroom en bij het opmaken van de offerte. Goede kennis over de plaatsingsmogelijkheden en technische kenmerken.Heel tevreden over de plaatsers: op tijd, werkten verzorgd en met respect voor het interieur en lieten alles proper achter. Alles werd mooi afgesteld en ingeregeld.Niet goedkoop (maar wat wel nog tegenwoordig) maar zeker aan te bevelen qua kwaliteit en uitvoering.
Nick De Decker
Nick De Decker
14:07 10 Mar 22
Zeer professionele firma die goed meedenkt met de klant. Afwerking is heel netjes. Wij zijn ontzettend tevreden over onze glazen deur met stalen frame!
Erika Wauters
Erika Wauters
11:56 05 Mar 22
Wij contacteerden anyway doors voor plaatsing van een glazen badkamerdeur. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat: perfect afgewerkt materiaal. en een degelijke plaatsing.
Christel Hutsebaut
Christel Hutsebaut
20:22 27 Feb 22
Anyway doors is gewoon de perfectie! Zeer goede plaatsing, heel correcte afhandeling van verkoop tot plaatsing. Wij zijn zeer tevreden!
Dries Coomans
Dries Coomans
09:20 26 Feb 22
Perfecte communicatie, snelle plaatsing. Top resultaat! Absolute aanrader! *****
Dennis Malkoc
Dennis Malkoc
15:42 22 Feb 22
Deze week werden onze 3 deuren geplaatst...
Ze zijn top !
Heel tevreden van het resultaat.
Vanaf het begin duidelijke en correcte service , komen planning strikt na.
Ook tijdens de plaatsing : vriendelijk, mooie afwerking !
An Van Bogaert
An Van Bogaert
06:11 19 Feb 22
Kevin Dietere
Kevin Dietere
11:40 16 Feb 22
Zeer positieve ervaring met Anyway Doors! Professioneel bedrijf, goed advies gekregen in de showroom. Plaatsing is vlot en netjes verlopen. Deur is kwalitatief en robuust, een aanrader!
Evi Vervoort
Evi Vervoort
18:58 09 Feb 22
zeer verzorgde plaatsing, communicatie en uitvoering
Freya Op de Beeck
Freya Op de Beeck
10:48 04 Feb 22
Heel tevreden van de goede, snelle en kwaliteitsvolle service! Vriendelijke medewerkers en monteurs. Heel netjes gewerkt, proper afgewerkt en opgekit. Na plaatsing nog een reinigingsspray ontvangen die geen strepen nalaat.
Het eindresultaat mag er zijn!
Noortje Joillet
Noortje Joillet
22:40 02 Feb 22
Onze deuren zijn nu twee maand geleden geïnstalleerd door Anyway Doors.Het volledige proces (van eerste online offerte, bezoek in de showroom, bestelling, opmeting tot uiteindelijke plaatsing) verliep zeer vlot en steeds geholpen door zeer bekwame en uiterst vriendelijke mensen.De plaatsing verliep vlekkeloos (ook letterlijk zeer proper) en de deuren zijn van uitmuntende kwaliteit.Zeer tevreden over Anyway Doors!
Thomas Dc
Thomas Dc
15:37 02 Feb 22
Zeer behulpzame mensen bij het kiezen van een glazen deur.Vlotte samenwerking. Je wordt steeds op de hoogte gehouden als er iets gewijzigd wordt in de planning of bij de productie van de deur. Plaatsing van de deur werd zeer proper gedaan! Zeer tevreden klant, die Anyway Doors aan velen zal aanraden.
Kathleen Van Goethem
Kathleen Van Goethem
14:09 02 Feb 22
We kwamen Anyway doors tegen bij het voorbij rijden, langs de E313. Na een bezoek aan de website brachten we een bezoek aan de toonzaal, wat ons kon overtuigen om voor hen te kiezen. Ze hebben nl. een heel groot ZICHTBAAR aanbod (wat ik soms miste op andere locaties), waardoor we zo goed als alle mogelijkheden/glassoorten in het echt konden zien. De offerte werd dezelfde dag nog opgemaakt en enkele weken nadien vond de opmeting plaats. De levering zelf liet wat langer op zich wachten, maar was te wijten aan de corona-crisis waardoor het verkrijgen van de grondstoffen vertraging opliep, maar hier werden we tijdig van verwittigd via mail. De plaatsing gebeurde op het afgesproken moment, (vriendelijke plaatsers) en met de nodige kennis. Onze binnendeur past als gegoten, het resultaat mag er zijn! Wij zijn alvast tevreden klanten.
Charlotte Leysen
Charlotte Leysen
13:28 02 Feb 22
Van de eerste stap in de showroom tot het plaatsen van de deuren is alles verlopen zoals het hoort, duidelijke en correcte communicatie, mooi materiaal en een perfecte plaatsing.
Bart Bouwens
Bart Bouwens
12:23 30 Jan 22
Geweldig goede deuren en service. Reeds de 2e maal dat we beroep doen op Anyway. Het zijn zeker geen goedkope deuren maar je ziet duidelijk de kwaliteit en alles perfect op maat. De eerste deuren steken intussen al bijna 5 jaar in onze (toen) nieuwbouw en zijn nu nog even goed als op de dag dat ze geplaatst werden. Nu zopas een extra deur laten steken. Hetzelfde handvat was eigenlijk al uit productie maar men heeft er toch nog eentje gevonden voor ons waardoor de nieuwe deur identiek is aan de vorige. Prima service! Ook steeds heel vriendelijk van verkoop tot montage. Kortom, prachtige deuren zonder zorgen!
Christopher Claes
Christopher Claes
12:36 29 Jan 22
Duidelijke communicatie en planning met een verzorgd en professioneel eindresultaat!

Prijs-kwaliteit correct.

Fam. Meert-Verspeet
Giorgio Mrt
Giorgio Mrt
12:06 27 Jan 22
Wij waren op zoek naar een glazen steellook deur voor tussen de hal en de living om zoveel mogelijk licht in de woonkamer te brengen. Op de website van Anyway Doors waren we meteen verkocht. De samenwerking met Anyway Doors is heel vlot verlopen. Zowel van de uitwerking van het ontwerp in de showroom als de verdere communicatie achteraf zijn we heel tevreden. Alle afspraken werden nagekomen en ook de plaatsing verliep super! Op nog geen uur tijd was de deur geplaatst en dat met grote zorg en professionaliteit. De omlijsting van de deur werd ook heel mooi opgekit, wat het helemaal af maakt. Wij zijn heel tevreden over onze keuze en zouden het zo opnieuw doen. Absolute kwaliteit!
Cynthia G.
Cynthia G.
11:20 27 Jan 22
Thanks for the great work performed this week. We needed to wait a little bit to get delivered but is was definitively worth being patient. Good job 👍👍👍
Griz Lee
Griz Lee
11:19 19 Jan 22
Correcte en propere plaatsing van degelijk materiaal.
Jeroen Mertens
Jeroen Mertens
12:03 28 Dec 21
Correcte service. Installateurs werken product perfect af, zijn vriendelijk, geven correcte uitleg. Een aanrader
Rudy van Durme
Rudy van Durme
15:03 24 Dec 21
Top kwaliteit, mooie deuren, mooie detaillering en plaatsing volgens planning.
Bert Van Ingelgem
Bert Van Ingelgem
17:42 23 Dec 21
Goede firma, met vlotte plaatsingsdienst!Een aanrader!
Karen Simair
Karen Simair
11:17 23 Dec 21
Twee binnendeuren laten plaatsen. Houden geluid en eventuele koude van buitendeuren goed tegen. Vlotte plaatsing, goed advies en contact. Aanrader!
Jeroen Jacobs
Jeroen Jacobs
16:37 22 Dec 21
Super tevreden over de geleverde service en de deuren. Alles werd netjes geïnstalleerd door vriendelijke plaatsers die pas vertrokken wanneer alles in orde en opgekuist was. Wij zouden Anyway Doors zeker aanraden en zullen waarschijnlijk zelf in de toekomst nog met hun samenwerken voor een pivoterende deur in de living!
Kane Van Kerckhoven
Kane Van Kerckhoven
11:37 22 Dec 21
Great and personalised service, nicely done doors made based on our (rather specific) specifications! Waiting time is rather long, but this is probably due to Covid-19 delay in materials. Would recommend!
Tine Carmeliet
Tine Carmeliet
10:59 22 Dec 21
Zeer vlotte communicatie, mooie ruime showroom, denken mee met design. Ook ivm afspraken qua opmeting en plaatsing zeer correct en hele toffe werkmannen.
stefanie steegmans
stefanie steegmans
21:54 09 Dec 21
Fantastische service, professionele vakkundigheid ook in uitzonderlijke situaties maar vooral een prachtig design dewelke het interieur mee opwaardeerd.
Maarten Moons
Maarten Moons
19:21 09 Dec 21
Van begin af aan zeer professioneel. Zeer tevreden van service, planning en plaatsing. Prachtig resultaat. Een aanrader.
Bente Smits
Bente Smits
16:28 09 Dec 21
We waren op zoek naar een stijlvolle, maar kindvriendelijke deur tussen onze hal en leefruimte voor onze nieuwbouw woning. Zo kwamen we uit bij Anyway Doors om een pivoterende alu steellook deur te plaatsen. Deze werd gisteren geplaatst en we zijn er super tevreden van!Goede service en sympathieke werkmannen!
Luc Schillemans
Luc Schillemans
14:36 02 Dec 21
Op onze zoektocht naar blokdeuren kwamen we deze van Anyway Doors tegen in een woning van een familielid. We waren direct verkocht en hebben deze in ons renovatieproject opgenomen. Zeer tevreden over. Zowel wat betreft service en toelichting modellen en variaties tijdens opstellen van offerte, de vlotte aanpassing van offerte als het nakomen van plaatsingstermijn en bekomen technische toelichting wanneer gevraagd. Ze voldoen trouwens volkomen aan de voorwaarden mbt de geldende ventilatievoorschriften. Met als kers op de taart de zeer professionele plaatsing. We kregen zeker wat we wensten.
Gerrit Jappens
Gerrit Jappens
20:40 01 Dec 21
Op onze zoektocht naar blokdeuren kwamen we deze van Anyway Doors tegen in een woning van een familielid. We waren direct verkocht en hebben deze in ons renovatieproject opgenomen. Zeer tevreden over. Zowel wat betreft service en toelichting modellen en variaties tijdens opstellen van offerte, de vlotte aanpassing van offerte als het nakomen van plaatsingstermijn en bekomen technische toelichting wanneer gevraagd. Ze voldoen trouwens volkomen aan de voorwaarden mbt de geldende ventilatievoorschriften. Met als kers op de taart de zeer professionele plaatsing. We kregen zeker wat we wensten.
Gerrit Jappens
Gerrit Jappens
20:38 01 Dec 21
Sarah Kuppens
Sarah Kuppens
15:17 27 Nov 21
Wij hebben alweer enkele deuren bijbesteld bij Anyway. zowel de kwaliteit van de deuren als de kwaliteit van plaatsing is Top. Super vriendelijke installateurs die hun werk ook ter harte nemen. Geven zelf aan als iets nog niet helemaal top is en komen in ons geval nu een andere keer terug om verder bij te regelen.De deuren zijn prijzig, maar je krijgt er ook iets voor in de plaats!!
Nico Verdonk
Nico Verdonk
20:58 25 Nov 21
Zeer tevreden, correcte communicatie, mooie plaatsing en heel mooie deur 😊 Een aanrader!
Kristel Vanden Breeden
Kristel Vanden Breeden
08:17 23 Nov 21
Erg tevreden over de diensten van Anyway doors. Wij hebben een binnendeur laten plaatsen tussen onze badkamer en dressing. Het advies in het begin en de communicatie doorheen het proces van bestellen en productie waren duidelijk en correct. De plaatsing was snel, correct en erg proper. Mochten we nog een keer een deur nodig hebben, dan zouden we zeker terug bij hen gaan.
Annelie Verfaillie
Annelie Verfaillie
14:19 20 Nov 21
Anyway Doors was meedenkend voor de plaatsing.
De plaatsing zelf liep keurig en vlotjes zoals het moet gebeuren bij goede specialisten.
Top 👍🏻👌🏻
Andy Vanderplas
Andy Vanderplas
11:41 17 Nov 21
Correcte dienstverlening, heldere communicatie, zeer mooi resultaat. Absoluut tevreden !
Hilde Pelgrims
Hilde Pelgrims
18:21 16 Nov 21
Tweede maal dat we voor de deuren van Anyway doors kiezen, eerste maal in 2009 en nu recent drie weken geleden en absoluut geen spijt, enkel mooie commentaren op de look en de afwerking van de deuren. Wij zijn zeer tevreden en kunnen de firma enkel aanraden. Linda Meurs , Lommel
Linda Meurs
Linda Meurs
14:07 05 Nov 21
Très belle porte … très bon service (pré vente , administratif, placement)…seul bemol: le mesurage par le technicien n était pas optimale (il avait estimé nécessaire de prendre un lift mais en fait, pas utile; il a recommende un sens d ouverture qui n était pas le plus adapté) mais ces erreurs ont été corrigées au placement
Florence Foidart
Florence Foidart
17:06 04 Nov 21
Een knap staaltje vakmanschap voor de techniekers die onze deuren zijn komen plaatsen. Na 10min aanwezig te zijn gaat één van hen door zijn rug. Hij heeft de pijn verbeten en heeft zeer professioneel verder gewerkt. Chapeau! Mooi afgekit en proper opgepoetst. De deuren zijn een meerwaarde voor onze woning.
Linda Mariën
Linda Mariën
12:09 03 Nov 21
Zeer goede service gehad bij Anyway doors. Lang uitgekeken naar de nieuwe deur en het was het wachten waard! Het maakt onze woning af en dus zijn we er heel gelukkig mee.
Joeri Voorspoels
Joeri Voorspoels
14:04 25 Oct 21
Installation d’une porte sur pivot, couleur bronze. Magnifique réalisation avec de belles finitions. Il faut compter environ 6 mois d’attente, mais vous êtes entre de bonnes mains : l’équipe reste en contact avec vous dans les différentes phases du projet (devis, mesurage, paiement, installation). Je n’ai constaté aucun retard ni erreur, bravo, c’est parfait, je suis ravie 🤩. Barbara Cabanas nr B111251.
Barbara Poinçot
Barbara Poinçot
14:51 24 Oct 21
Mooie showroom en we werden hartelijk ontvangen!We hebben een duidelijke uitleg op maat gekregen en een mooie 3D foto hoorde daar bij.Communicatie is vlot verlopen en deur werd mooi gemonteerd.Wij zijn tevreden!
Kim Trappers
Kim Trappers
15:42 22 Oct 21
Fantastic experience! Beautiful design with high quality and superb installation and delivery. 👍👍Thanks 😊
LIANG
LIANG
19:47 21 Oct 21
Wij hebben een zeer positieve ervaring met anyway doors, Op aanraden van vrienden langs gegaan in showroom en vriendelijk en met de nodige kennis onthaald. Opmeting en plaatsen waren ruim op tijd aangekondigd en zoals afgesproken geplaatst. TOP team
Davy Van den Driessche
Davy Van den Driessche
16:44 21 Oct 21
Top service. Je wordt telkenmale op de hoogte gehouden van de verschillende stappen. Bezoek aan de showroom ook sterk aan te raden!
Jonas Naert
Jonas Naert
15:39 20 Oct 21
Vandaag hebben de plaatsers van Anyway doors twee schuifdeuren bij ons in Loksbergen geplaatst. De afwerking is ronduit perfect en we zijn dan ook zeer tevreden. Waarom ANYWAY doors zeer goede kwaliteit en zeer mooie vakkundige afwerking👍
Groeten Marleen van Parys.
Onsia Jean Pierre
Onsia Jean Pierre
10:22 20 Oct 21
Zeer tevreden van de aankoop bij Anyway Doors; vriendelijke verkopers die weten waarover ze spreken, goede communiatie en opvolging, vlotte plaatsing, Belgisch vakmanschap, top!
Sylvie Lemmens
Sylvie Lemmens
18:57 19 Oct 21
We lieten onze binnendeuren met plezier vervangen door Anyway Doors. In tegenstelling tot de vorige fabrikant konden we nu rekenen op een professionele én snelle plaatsing. Bovendien zijn de strakke deuren echt top door de laminaat afwerking, een ingewerkte lichtdoorlatende greep en de dubbele draairichting. Na opmeting was er een wachttijd van 10 weken voor de plaatsing, maar dat loont echt de moeite! Super.
Kathy Tieberghien
Kathy Tieberghien
18:41 13 Oct 21
Aan de omgang met problemen leer je een bedrijf kennen. Na een klein probleempje bij de plaatsing werd dat snel (1 dag) en correct opgelost zonder enig probleem. Top!De deuren zijn anders dan andere, strak, modern, praktisch en veilig. Na twee jaar nog steeds tevreden klanten (al twee maal).
Joris Timmermans
Joris Timmermans
22:31 07 Oct 21
Anyway Doors ademt gewoon professionalisme uit. Hun producten zijn van de hoogste kwaliteit en de medewerkers van sales tot uitvoering staan steeds voor je klaar. Dat geeft je als klant een bijzonder goed gevoel. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat het om een 100 procent Belgisch product gaat. Dat is iets om fier op te zijn. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Tim
Tim
08:39 30 Sep 21
Een pluim voor de 2 techniekers die onze deur zijn komen plaatsen. Zeer fijne afstelling, deur en profiel netjes gepoetst, afkitwerk zeer mooi uitgevoerd. En een multifoam kit om te reinigen met doek is meegeleverd bij de deur.
Frank Somers
Frank Somers
19:57 28 Sep 21
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Anyway Doors. De showroom is groot en we werden vriendelijk bediend. Achteraf was de responstijd via mail ook zeer snel, en de plaatsing gebeurde snel door 2 vriendelijke professionals. Enige minpuntje: we hebben lang op onze deur moeten wachten, mede vanwege de situatie omtrent Corona (in maart besteld, in september geplaatst) en hierover werd minder duidelijk gecommuniceerd. De deur zou eerst begin augustus geplaatst worden maar toen we niks vernamen hebben we zelf contact moeten opnemen. Plus we kregen via mail andere informatie over het exacte moment van plaatsing ('we komen rond 9u') dan via sms ('we komen in de namiddag'). Maar al bij al zijn we zeer tevreden met onze deur en ervaring.
Lauren Vandenbossche
Lauren Vandenbossche
13:23 26 Sep 21
We kregen bij Anyway Doors een goede begeleiding in de showroom en konden zelf onze binnendeuren ontwerpen ism met een verkoper. Deze werden vervolgens snel en zeer proper geplaatst. De deuren bieden een goede thermische en geluidsisolatie.
Hélène Slabbaert
Hélène Slabbaert
18:14 22 Sep 21
Alles verliep zeer vlot. Er werd duidelijk gecommuniceerd met ons. De plaatsing van de deur verliep tevens uitstekend. De installateurs waren zeer vriendelijk en hebben heel proper werk afgeleverd. Een aanrader als u een stijlvolle en kwaliteitsvolle deur wilt laten plaatsen.
Daniël T
Daniël T
11:29 22 Sep 21
Vanaf het moment dat we de winkel van Anyway Doors binnen zijn gestapt tot de plaatsing van onze op maat gemaakte schuifdeur zijn we erg goed geholpen en was de service altijd vriendelijk, bereikbaar en correct. We zijn erg tevreden van het eindresultaat, het is strak en modern! Exact waarnaar we op zoek waren. De schuifdeur opent en sluit gemakkelijk door de rail met stopfunctie. Samengevat; kwaliteit en uitstekende service!
Natasja Vanderheyden
Natasja Vanderheyden
16:53 20 Sep 21
Geweldige service en zeer efficiënt! 👌🏼
De deur is subliem en voegt karakter toe aan het huis. In ieder geval, dank u ANYWAYdoors!
Ik rad het aan !
Grégory Maira
Grégory Maira
09:09 18 Sep 21
Topkwaliteit, vlotte communicatie/opvolging en plaatsing van deur.2de maal dat we werken met anyway ! Doe zo verder.
Robbie Hoolants
Robbie Hoolants
17:36 15 Sep 21
Bij het kiezen van de deur werden we heel vriendelijk geholpen door de verkoper. Ook op onze mails achteraf werd snel geantwoord en de plaatsing zelf gebeurde op een uurtje tijd. De afwerking werd heel zorgvuldig gedaan door de plaatsers. Wij zijn dus heel erg tevreden met onze anyway deur.
Julie Keunen
Julie Keunen
17:34 15 Sep 21
Correcte dienstverlening en een fantastisch resultaat!
Sofie Peeters
Sofie Peeters
13:50 14 Sep 21
Anyway doors heeft 3 verschillende deuren komen plaatsen. Alles werd mooi afgewerkt. Op de eerste plaatsingdag merkte ik een zeer klein stipje op de glazen deur. Dit werd zonder probleem vervangen door een nieuwe glazen deur. Alles verliep zeer vlot, ruime keuze en uitleg in de showroom, erna een offerte met alle details. Alles wordt zeer goed uitgelegd. Klant is koning hier. Wij komen zeker terug om nog andere deuren te bestellen.
Bart Coremans
Bart Coremans
20:52 13 Sep 21
We hebben in de woonkamer 2 gewone deuren vervangen door 2 anyway doors. Wat een verschil!Het was de investering zeker en vast waard !Het is prachtig geworden. Zeker een meerwaarde voor het huis. Zeer vakkundig afgewerkt.
Rob Urlings
Rob Urlings
16:03 10 Sep 21
Relatief lang moeten wachten op deur (was dan ook nieuw model dus begrijpbaar) maar tevreden over kwaliteit en perfecte plaatsing!
serge gomme
serge gomme
11:23 10 Sep 21
Vlotte installatie door twee vriendelijke professionals, wij zijn zéér tevreden met onze binnendeuren!
Kristof Lindekens
Kristof Lindekens
09:38 08 Sep 21
Anyway Doors is zeker een aanrader met een prachtige toonzaal en een goede begeleiding. Het is een goede kwalitatief volle blokdeur in volkern en het maakt mijn volkern keuken complet. Er was een goede opvolging voor opmeting en plaatsing deze gebeurde proper, snel en professioneel. Ik kreeg ook een uitleg over onderhoud met bijgeleverd onderhoudsblad en product.
Anja Cant
Anja Cant
13:17 29 Aug 21
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe stijlvolle anyway door. Het was een lange wachttijd voor de plaatsing zelf, maar de plaatsing en afwerking is tiptop in orde. Een aanrader voor mensen die van een moderne look houden.
Karen Liessens
Karen Liessens
10:35 28 Aug 21
Ganse proces is zeer vlot gelopen van bestelling tot opvolging en uiteindelijke installatie van de deur. Het installeren zelf nam iets meer dan een uur in beslag, werd zeer proper en net uitgevoerd en ook op de afwerking met siliconen is niets aan te merken.Hartelijk ontvangen in de showroom, waar zeer veer voorbeelden en mogelijkheden te bekijken zijn. In de showroom zelf werd de deur reeds uitgetekend volgens onze wensen, en kregen ook onmiddellijk een offerte ter beschikking.Kortom, top, ik zou Anyway Doors zeker aanraden!
Joost Klykens
Joost Klykens
10:29 25 Aug 21
Ondanks de corona-beperkingen werden we op een veilige en hartelijke wijze in de toonzaal ontvangen. Degelijke uitleg zonder enige druk tot kopen.Plaatsing van de pivoterende deur werd met veel zorg uitgevoerd.We zijn dan ook zeer tevreden
paul plompen
paul plompen
11:08 15 Aug 21
We zijn zeer tevreden van Anywaydoors. Gisteren hebben ze voor in de keuken/living een pivoterende steellook deur geplaatst. De plaatsing van de deur duurde zelfs geen uurtje. Verder werd het kader gekit voor een mooie afwerking. Bij ons duurde de levertermijn iets langer dan normaal, maar na het zien van het prachtig eindresultaat zijn we dit al vergeten :)
Sevim Yusan
Sevim Yusan
09:21 14 Aug 21
Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing van onze anyway-deuren! Een mooi staaltje design van topkwaliteit!
Eline Verbruggen
Eline Verbruggen
15:15 11 Aug 21
Alles zeer professioneel afgehandeld.Van verkoop tot en met plaatsing. Buiten de wachttijd echt niks op aan te merken.
Dirk KLUSKENS
Dirk KLUSKENS
12:50 09 Aug 21
klantvriendelijke service en proper werk geleverd! tevreden klanten !
Lisa Van Houtven
Lisa Van Houtven
10:16 09 Aug 21
Zeer goede service! Top afwerking. Heel tevreden met de nieuwe deur.
Ann Clement
Ann Clement
15:03 01 Aug 21
Superafwerking, vriendelijk, advies voor onderhoud. Superservice ontvangen. Zeker een aanrader. Niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit en topservice
Nathalie Daems
Nathalie Daems
14:59 31 Jul 21
Ik heb sinds enkele weken een dubbele schuifdeur met twee ongelijke helften laten installeren, ik ben zeer tevreden van de service van nyway doors. Er is misschien een lange wachttijd maar het is het wachten meer dan waard. Ik kan anyway doors bij iedereen aanbevelen want ik krijg enkel positieve reacties over mijn deur
frederik mertens
frederik mertens
20:29 13 Jul 21
Van het bezoek in de (mooie) toonzaal tot afgewerkt eindproduct bijzonder tevreden van alles. Zowel ontvangst, communicatie, opvolging, kwaliteit plaatsing,.... kan echt niet beter. Zeker een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen. TOP!
Bedankt Anyway voor deze vlotte afhandeling, steeds met de nodige flexibiliteit en vriendelijkheid. Het resultaat mag er wezen. Prima service!
Delphine D'Heedene
Delphine D'Heedene
11:59 02 Jul 21
Erg mooie & functionele deuren en goede service!
katja malfliet
katja malfliet
11:46 01 Jul 21
Zeer tevreden van onze deur! Ook een zeer indrukwekkende toonzaal. Bij levering was er wel een scharnierstuk dat verkeerd was, waardoor de deur niet kon geplaatst worden. Maar dit werd snel en correct opgelost een week later! Aanrader 👍
Jeroen Seberechts
Jeroen Seberechts
10:23 25 Jun 21
Johan Geentjens
Johan Geentjens
21:58 24 Jun 21
We raden ANYWAY doors zeker aan op vlak van kwaliteit van de deur. We hebben een schuifdeur voor de badkamer genomen en is echt mooi afgewerkt en correct geplaatst door wim en didier.
Op vlak van communicatie en stiptheid is voor ons toch 1 en ander misgelopen jammer! Het kwam inorde dus jammer van de misgelopen dingen.
Desalniettemin zouden wij een deur van hier nog steeds aanraden.
Naomi Verstrepen
Naomi Verstrepen
20:49 20 Jun 21
Ruim aanbod - professionele plaatsing & opvolging! Zeker een aanrader!
Ann
Ann Pieters
Ann Pieters
09:05 16 Jun 21
Stipte opvolging van onze bestelling en professionele plaatsing door de monteurs Wim en Didier!
Wendy Cludts
Wendy Cludts
07:44 12 Jun 21
We hebben een binnendeur laten maken en plaatsen bij Anyway Doors. Zeer tevreden over de werking! We kregen een mooi digitaal voorbeeld van hoe de deur er uit zou zijn. Naast de showroom is de werkplaats te zien, een leuk detail. De communicatie via mail en telefoon verliep vlot. De plaatsing gebeurde zeer professioneel. De afwerking op onze bakstenenmuur is perfect gedaan. Alleen maar lof voor dit bedrijf!
Willemijn de Looff
Willemijn de Looff
07:20 12 Jun 21
Prima begeleiding van in de toonzaal tot bij de plaatsing. Zeer hoge kwaliteit van deur en zeer proper afgewerkt bij plaatsing door de vakmannen. Echt een aanrader dus!
Roeland Pollet
Roeland Pollet
21:48 10 Jun 21
Echt vakwerk geleverd door de mensen van Anyway Doors. Er werd een glazen deur geplaatst op een klein uurtje tijd en tot in de puntjes afgewerkt. De vloer werd netjes beschermd, de gaatjes werden stofvrij geboord, het kader werd nadien mooi en proper afgekit. Echt topkwaliteit en vakwerk. Een echte aanrader !
Luc De Backer
Luc De Backer
13:18 09 Jun 21
Goede service en vriendelijk
Stef Kerstens
Stef Kerstens
14:59 08 Jun 21
Perfect communicatie, service en uitvoering van de werken. Professionele installateurs die zorgden voor een héél mooi resultaat.
Peter Verheyleweghen
Peter Verheyleweghen
11:15 04 Jun 21
Van het kiezen van de deur tot de plaatsing ervan, was er steeds een vlotte service. Ook zijn ze zeer flexibel in de hulp: zo kon de oorspronkelijk gekozen deur niet meer geplaatst worden omdat onze verbouwingen anders verliepen, bij het opmeten van de deur werd er vervolgens gekozen voor iets anders.
Jorden Pouwelse
Jorden Pouwelse
09:41 31 May 21
Heel tevreden van onze steel look deur. Correcte samenwerking en vakmannen werken proper en snel af. Een aanrader!
Leen Cattersel
Leen Cattersel
19:48 28 May 21
Zeer klantgerichte dienstverlening, alles heel vlot verlopen. Het is een prachtige deur en uitstekend afgewerkt. We zijn uiterst tevreden. Absoluut aan te raden.
Fanny Degraeve
Fanny Degraeve
07:56 28 May 21
super tevreden met de realisatie! mooi ontwerp, goede en correcte service en top plaatsing! een aanrader!!!
Lode Naudts
Lode Naudts
17:14 27 May 21
Perfecte begeleiding tijdens het kiezen van de geschikte deur en professionele plaatsing. Top kwaliteit!
Evelien Vandersmissen
Evelien Vandersmissen
12:13 21 May 21
Porte magnifique et de qualité, communication, réactivité et professionnalisme. Je recommande les yeux fermés !
C D
C D
10:34 19 May 21
Stephanie Leyn
Stephanie Leyn
09:24 08 May 21
Hebben al 15 jaar deze deuren: combinatie van glazen deur schuifwand, deuren met en zonder bandnaam. Heel tevreden van. Deze week nog enkele deuren laten bijplaatsen.
Vriendelijke en behulpzame techniekers 😀
Nadine Verstraelen
Nadine Verstraelen
12:01 02 May 21
Linda Ilands
Linda Ilands
13:24 09 Apr 21
Heel correcte samenwerking en prachtige materialen! Heel tevreden!
Krist Gorrebeeck
Krist Gorrebeeck
09:37 01 Apr 21
Goede service van het begin tot het einde. Aangenaam contact, goede begeleiding, er werd tijd voor ons genomen. Perfecte opvolging van hun product en een nog betere afhandeling. Alleen maar superlatieven voor dit bedrijf.
Marijke Peelman
Marijke Peelman
07:16 30 Mar 21
Postelmans Tom
Postelmans Tom
12:06 24 Mar 21
Heel goede ervaring: vanaf de offerte tot en met de installatie zeer correct en duidelijke communicatie. Plaatsing en afwerking perfect. Een aanrader !
Rudi Janssens
Rudi Janssens
19:31 22 Mar 21
Zeer tevreden over mijn 2 glazen binnendeuren! 👍🏻
Annick Deploige
Annick Deploige
15:55 18 Mar 21
Voor onze nieuwe binnendeur viel onze keuze op een dubbele deur in zwarte steellook. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Van offerte over opmeting tot plaatsing verliep alles zeer vlot en volgens planning.
Ingrid Holemans
Ingrid Holemans
21:51 12 Mar 21
Heel tevreden van onze ervaring met Anyway !
Van bespreken ter plaatse in de toonzaal, opmeting en plaatsing afgelopen Dinsdag!

Alles is zeer vlot gelopen en zijn enorm tevreden met onze deuren!

Nogmaals bedankt aan het Anyway team 👌!
Joris Peeters
Joris Peeters
14:02 12 Mar 21
Zeer vriendelijk onthaald, duidelijke offerte, correcte opmeting en plaatsing. Zeer tevreden!
Linsey Bervoets
Linsey Bervoets
18:51 09 Mar 21
Les portes sont magnifiques et tout le service de la commande, à la communication, au placement des portes a été très professionnel et propre. Nous recommandons à 100%.
Morgane B
Morgane B
13:18 27 Feb 21
Zojuist 2 prachtige glazen deuren van Anywaydoors laten plaatsen, en van begin tot einde een vlekkeloze ervaring. Iedereen in het bestellings- & plaatsingsproces was bijzonder vriendelijk, correct & professioneel.Absoluut aan te bevelen : het betere werk!Bedankt.
Philippe De Pauw
Philippe De Pauw
15:42 25 Feb 21
Heel tevreden van Anyway Doors: correcte afspraken, vlotte communicatie, goede uitleg, mooie afwerking.
Carolien Dom
Carolien Dom
08:15 18 Feb 21
Zijn super tevreden over de kwaliteit en de mooie afwerken van onze nieuwe binnendeuren. Alvast bedankt voor de snelle service correcte afspraken. Groeten Gert
Gert Van Roy
Gert Van Roy
10:37 15 Feb 21
Super kwaliteit , heel mooie deuren en super service. Heel blij met onze nieuwe aanwinst ☺️
Vanity Stevens
Vanity Stevens
16:10 12 Feb 21
Het hele proces van offerte tot plaatsing is zeer vlot verlopen. Snelle en vlotte communicatie. Levering en plaatsing gebeurde tevens heel professioneel en in een mum van tijd. Heel tevreden van het eindresultaat!
Saar Carre
Saar Carre
10:01 12 Feb 21
Duidelijke offerte voorzien van details rond kosten. Tijdspanne tussen plaatsing van het order en levering is ruim, maar wellicht niet onlogisch in deze tijden. Communicatie verliep vlot. Planning en afspraken hierrond ook. Zeker aan te bevelen!
Fasoel Chris
Fasoel Chris
19:14 10 Feb 21
Zeer tevreden van onze nieuwe deur, maakt ons interieur compleet. Bovendien zorgt de blokkader dat het geluid van de straat en de koude nog beter buiten blijft. Super!
Glenn Verlinden
Glenn Verlinden
18:43 10 Feb 21
Heel goede service. Wij zijn alvast heel tevreden!!
Kristel Brosens
Kristel Brosens
16:44 09 Feb 21
Vandaag onze schuifdeur komen installeren!
Bedankt voor de goede service en begeleiding!!
Wendy Vandormael
Wendy Vandormael
15:12 05 Feb 21
Mooie zaak en zeer mooie deuren. Navenant prijskaartje!
Ralph Ruiters
Ralph Ruiters
19:08 30 Jan 21
Wij zijn een paar keer langs geweest in de showroom en elke keer vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk een mooie schuifdeur besteld voor onze slaapkamer. Wij hebben er voor gekozen om de deur zelf te installeren, tijdens de installatie had ik nog wat vragen en ook hierin werd ik netjes te woord gestaan met een duidelijke uitleg. De schuifdeur vond ik zelf wel wat prijzig maar goed dit is op zich ook wel logisch gezien de kwaliteit van de deur en materialen. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe schuifdeur!
Tarek Mekkaoui
Tarek Mekkaoui
17:37 30 Jan 21
Wij zochten niet enkel functionaliteit maar tevens design en zo kwamen we als vanzelfsprekend bij Anyway uit.Showroombezoek, offerte, opmeting, plaatsing verliepen, zoals verwacht, feilloos.
Gin Verwee
Gin Verwee
09:01 22 Jan 21
Wij hebben deze week onze 8ste deur laten plaatsen door Anyway doors en we zouden er nog veel meer laten plaatsen maar helaas, we hebben geen deuropeningen meer. We hebben ze al duizenden keren gebruikt doch ze zijn onverslijtbaar... Kwaliteit dus.
marc D'haenens
marc D'haenens
12:12 19 Jan 21
Wendy Van Iwaarden
Wendy Van Iwaarden
10:27 09 Jan 21
zeer stevige deuren.
prijs kwaliteit verhouding.
zeer goed en proper afgewerkt.
super
Louis Traets
Louis Traets
13:14 05 Jan 21
Ruime keuze en mooie materialen.Professioneel advies.Plaatsing zeer vlot verlopen!
De Lat Katrien
De Lat Katrien
10:27 22 Dec 20
Afspraak werd mooi nagekomen. Oplevering mooi in orde. Met de nodige zorg geïnstalleerd.
PieterStefanie LJ
PieterStefanie LJ
10:42 15 Dec 20
Zeer tevreden over onze nieuwe binnendeuren en binnenraam. Topservice 👌
Annick Hillen
Annick Hillen
14:55 11 Dec 20
Bonjour je recommande vivement anyway doors, que ce soit au niveau des produits ou au niveau du professionnalisme des monteurs!

Le résultat est optimal

Voici en annexe quelques clichés

Bav

CHIMERA David
Wij zijn heel blij met onze nieuwe deuren. Ook de service verliep heel vlot. Dank u wel. Tevreden klantjes 😍
Jitske Van Tulder
Jitske Van Tulder
14:58 05 Dec 20
We zijn echt super tevreden van onze pivoterende deur.Goede service tijdens showroom bezoek, duidelijke en vlotte communicatie en het resultaat is prachtig.
Debby Vandevenne
Debby Vandevenne
18:18 25 Nov 20
Perfecte service door 2 ervaren plaatsers met kennis van zaken
Deme PAUWELS
Deme PAUWELS
16:19 23 Nov 20
Eric Geurden
Eric Geurden
11:23 14 Nov 20
Van het eerste contact tot de plaatsing verliep alles heel duidelijk, correct en vriendelijk. Wij zijn dolgelukkig met onze prachtige deur, een echte eyecatcher in ons huis. Een kleine opmerking...het had leuk geweest als er ook een andere kleur silicone was ipv wit. Onze deur is op hout geplaatst en nu moeten we zelf nog bruine of kleurloze silicone regelen. Maar dus vooral héél blije klanten hier!!
Saskia Vanreusel
Saskia Vanreusel
08:29 08 Nov 20
Na ons bezoek aan de flagship store en stand op batibouw zijn we in zee gegaan met Anyway doors. We zijn tevreden van de dienstverlening en het eindresultaat! Aanrader...!
Tom Haex
Tom Haex
12:55 01 Nov 20
Gisteren zijn mijn elf Anyway doors geplaatst. Heel erg blij mee. De communicatie vooraf was perfect, zowel in de showroom als via de mail. Laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Bij plaatsing alles netjes verlopen, keurig gewerkt en opgeruimd, nette mensen. Prachtige deuren. Ze zijn prijzig, maar je hebt ook echt iets heel bijzonders. Zou ze zeker weer kopen!
Hanneke Kouwenberg
Hanneke Kouwenberg
14:17 30 Oct 20
Gisteren zijn mijn elf Anyway doors geplaatst. Heel erg blij mee. De communicatie vooraf was perfect, zowel in de showroom als via de mail. Laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Bij plaatsing alles netjes verlopen, keurig gewerkt en opgeruimd, nette mensen. Prachtige deuren. Ze zijn prijzig, maar je hebt ook echt iets heel bijzonders. Zou ze zeker weer kopen!
Hanneke Kouwenberg
Hanneke Kouwenberg
14:16 30 Oct 20
Heel content van de samenwerking met Anyway, Alle deuren zijn eyecachters in ons huis. Het maakt alles juist iets moderner en heel degelijk. Een echte aanrader voor iedereen. Dank u.
Liesbet Segers
Liesbet Segers
10:25 28 Oct 20
Service & Kwaliteit, topproducten! Zeer tevreden klant. Veel succes!
Jelle Hermans
Jelle Hermans
16:02 27 Oct 20
Zeer tevreden over de service, plaatsing en natuurlijk de deuren zelf. Hadden 10 jaar geleden boven de deuren laten plaatsen en nu bij renovatie beneden. De deuren van boven zijn nog steeds in perfecte staat. Zeer zeker een aanrader!
Nicole Diliën
Nicole Diliën
08:19 24 Oct 20
Heel tevreden over de service, plaatsing en natuurlijk de deuren zelf. Hadden 10 jaar geleden boven de deuren laten plaatsen en nu bij renovatie beneden. Na 10 jaar zijn de deuren nog steeds in perfecte staat. Zeker een aanrader!
Nicole Dilien
Nicole Dilien
08:14 24 Oct 20
op aanraden van onze bouwpromotor een bezoek gebracht aan de showroom in Massenhoven waar we heel vriendelijk en professioneel ontvangen zijn en na afloop héél lekkere chocolaatjes hebben meegekregen ;-) Enkele dagen zat de offerte al in onze mailbox en na het zien hiervan hebben we niet lang getwijfeld om de glazen binnendeuren te bestellen. Tijdens het opmeten in ons appartement na de bezettingswerken nog goed advies gekregen van die twee mensen die dit ook weer super professioneel deden. De plaatsers waren ook mooi op tijd en werkten alles piekfijn en vlugger dan voorzien af. Conclusie: een echte aanrader!
Danny Lenaerts
Danny Lenaerts
08:53 23 Oct 20
Zeer goede service, van rondleiding tot opmeting en plaatsing. Super tevreden van het resultaat!
Lindsay Malfroy
Lindsay Malfroy
10:01 20 Oct 20
Heel tevreden over de service voor ik overging tot de aankoop, het advies, het opmeten, de verdere opvolging en de uiteindelijke plaatsing. Professionele service. Zeker een aanrader !
Claudia Vanslambrouck
Claudia Vanslambrouck
13:59 13 Oct 20
kwaliteitsvolle deuren , snelle plaatsing, mooie afwerking, zeer goede servicem.a.w. we hebben eindelijk onze perfecte deur gevonden
Jurgen De Bruyn
Jurgen De Bruyn
07:55 12 Oct 20
Ik ben heel tevreden over de nieuwe stalen wand en deur in mijn kantoor!Bij Anyway Doors heb ik een angename service met vlotte communicatie ervaren.De termijnen werden nagelefd en het eindresultaat ziet er fantastisch uit. Een echte aanrader!Maïté Van Lierde, architecte
Maite Van Lierde
Maite Van Lierde
17:24 09 Oct 20
Eindelijk staat onze droomdeur er! 👏🏼👏🏼👏🏼 wat zijn we blij.. altijd vriendelijk geholpen, de plaatsers waren ook erg vriendelijk en spontaan. Kortom.. TOP service!
Titi Marien
Titi Marien
06:57 09 Oct 20
Ontdekt op Pinterest en nu in onze living. Zeer tevreden over het totale proces, van start tot finish een professionele service. Een sterk toegevoegde waarde in ons huis, een echte eye catcher, zou het iedereen aanraden!
alexander vervaeke
alexander vervaeke
18:07 06 Oct 20
De kers op de taart van onze verbouwing! Knap en professioneel afgewerkt!
Een aanrader!
Heel tevreden van Anyway Doors. Snel onze goesting gezien daar. Goed geholpen met het finalisseren van onze keuze. Plaatsing is ook heel vlot verlopen. De deuren werden zelfs nog volledig gekuist voor de monteurs vertrokken. Zeer mooie en degelijke deuren. Het kost wel wat maar je krijgt zeker waar voor je geld. Over de levertermijn werd ook duidelijk gecommuniceerd. Geen loze beloftes van snelle levering en dat toch niet nakomen. Nee, alles was lekker duidelijk en klopte ook! Aanrader!!!
Inge Nijs
Inge Nijs
17:11 30 Sep 20
Zeer tevreden over onze nieuwe Anyway Doors. Zeer mooie afwerking, perfecte plaatsing, correcte afspraken. De iets duurdere deuren, maar elke cent waard.
Tom Swaegers
Tom Swaegers
08:46 30 Sep 20
Kwaliteitsvolle deuren, professionele plaatsing, alles volgens afspraak, zeer tevreden !
Tom Swaegers
Tom Swaegers
08:37 30 Sep 20
Zeer goede ervaring met Anyway Doors. Je betaalt misschien iets meer maar dit is zeker te merken aan de kwaliteit en service. Goede begeleiding met de keuze, goede opvolging, goede plaatsing en uitleg. Jammer van de lange levertermijn maar dit zijn we al lang vergeten nu we zien dat de deur perfect past in ons huis :-) 🥳🚪🏡
Liselot Mangelschots
Liselot Mangelschots
14:41 17 Sep 20
Zeer goede ervaring met Anyway Doors. Je betaalt misschien iets meer maar dit is zeker te merken aan de kwaliteit en service. Goede begeleiding met de keuze, goede opvolging, goede plaatsing en uitleg. Jammer van de lange levertermijn maar dit zijn we al lang vergeten nu we zien dat de deur perfect past in ons huis :-)
Liselot
Liselot
14:39 17 Sep 20
Des pros! Finitions impeccables, installateurs soigneux, merci beaucoup 🙏🏼
Linda Mazman
Linda Mazman
10:09 16 Sep 20
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe Steel look deur van Anyway Doors. Het is een echte eyecatcher in ons interieur. Ook de opvolging van onze bestelling liep vlot en alle afspraken werden nagekomen. Ook de plaatsing ervan is goed verlopen.
Katlijn Buytaert
Katlijn Buytaert
15:16 13 Sep 20
Service professionnel du début à la fin. Finitions impeccables. Nous sommes ravis du résultat !
Isabelle Ls
Isabelle Ls
10:06 13 Sep 20
Isabelle Le Serre
Isabelle Le Serre
10:04 13 Sep 20
Service extra de la commande à l'installation. Qualité impeccable et soucis du détail. Nous sommes ravis.
Arnaud Tourny
Arnaud Tourny
15:11 12 Sep 20
Glazen deur 20 jaar oud van Anyway gekocht. Kraakte wat. Service dienst is ter plaatse gekomen en de deur hersteld. Kostprijs 35€ all in! Ik noem dit klantenservice van een topbedrijf. Zeer aanbevolen.
LVH LVH
LVH LVH
15:04 12 Sep 20
top service en uitstekende plaatsing en dus een zeer mooi resultaat! meer dan tevreden.
Maarten Pombreu
Maarten Pombreu
18:54 09 Sep 20
Très bonne organisation depuis la commande jusqu’ au placement . Délai respecté , travail soigné, produit de qualité . Clients très satisfaits . Merci
Isabelle Sajotte
Isabelle Sajotte
15:23 09 Sep 20
Zeer professionele firma, dit van begin (rondgang in de toonzaal) tot einde (plaatsing). De communicatie tussentijds verliep ook vlot. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Zeer tevreden. Sally De Waegeneere, Architect.
Sally De Waegeneere
Sally De Waegeneere
11:26 03 Sep 20
er wordt echt tijd hoor je genomen en meegedacht bij het maken van de juiste keuze
opmeting en plaatsing verlopen super vlot.
iedereen is even vriendelijk
aanrader!
Griet Reyniers
Griet Reyniers
04:20 03 Sep 20
Zeer goede ervaring met Anyway Doors. Zeer mooie binnendeur geplaatst. Vlotte afhandeling van bestelling en uitvoering.
Kris Cambien
Kris Cambien
13:41 02 Sep 20
Zeer tevreden over volledige afhandeling van bestelling tot levering door Anyway doorsturen, zeer duidelijke communicatie. Levering en installatie zijn zeer vlot verlopen. Zeer mooi resultaat. Wij zijn tevreden.
Ines Coenen
Ines Coenen
09:05 27 Aug 20
wat een prachtige deuren maken jullie toch! vrijdag is onze deur geplaatst en zeer tevreden over zowel de realisatie als de plaatsing alsook de klanten service. zeer tevreden met het resultaat, is zeker zijn geld waard.
Jeffrey Cackaert
Jeffrey Cackaert
14:19 25 Aug 20
Friendly staff. Good and correct information.
Massimo Vervecken
Massimo Vervecken
13:09 24 Aug 20
Wij zijn zeer tevreden van het resultaat! Alles is correct verlopen. Vriendelijke en professionele uitleg in de toonzaal. De opmeeting en plaatsing zijn perfect verlopen, altijd alles volgens planning!
Katleen Dierckx
Katleen Dierckx
09:54 23 Aug 20
Bob Van De Looverbosch
Bob Van De Looverbosch
15:26 22 Aug 20
Tom R.
Tom R.
12:11 14 Aug 20
Werd aangenaam begeleid in de showroom door een zekere Jasmien hoewel ik geen afspraak had. Dit was een aangename en professionele ervaring. Ik kom zeker later eens terug. Kan ik online een afspraak maken op verkoper?
Liesje VG
Liesje VG
16:33 12 Aug 20
Van alle partners tijdens de verbouwingen was Anywaydoors een ware verademing. Duidelijk in elke communicatie ( van Joke naar Sabrina en via Nele....allen zeer correct, duidelijk en stipt) en zeer professioneel qua plaatsing ( perfect afgewerkt, afgesteld naar wens en proper achtergelaten. Een firma die weet waar ze mee bezig is!
Enon Jeuris
Enon Jeuris
22:22 06 Aug 20
Wij raden AnyWayDoors aan omwille van heel mooie technische oplossingen, ze gaan wel gepaard met een aanzienlijk prijskaartje en met de nodige nazorg, maar al bij al is alles in orde gekomen. Dank voor de mooie dubbele pivoterende deuren om ons bureel van de living te scheiden, de perfect oplossing voor onze gelijkvloerse indeling.
Mark-Filip Pauwels
Mark-Filip Pauwels
09:31 09 Jul 20
Zeer aangename ervaring gehad tijdens corona van showroom tot plaatsing ! Ruime keuze in deuren (op maat) !

Fam . Van Achter - Van den Bremt

Dilbeek
Arti van den Bremt
Arti van den Bremt
16:39 08 Jul 20
Prachtige deur! Mooie afwerking en professionele service!
Jeroen Van Immerseel
Jeroen Van Immerseel
16:49 01 Jul 20
Très bon service.
Christophe DELREZ
Christophe DELREZ
21:01 20 Jun 20
Gilles Van Loon
Gilles Van Loon
16:17 20 Jun 20
Vlotte service en een mooi design, dat is waar Anyway Doors voor staat. Van offerte tot plaatsing is alles zeer vlot verlopen. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Wie houdt van dat tikkeltje meer, moet bij Anyway Doors zijn. Check zeker ook hun Instagram-profiel voor inspiratie :)
Ilse Melis
Ilse Melis
13:19 19 Jun 20
Goede ervaring met deze leverancier. Er was een duidelijke communicatie over de levering, plaatsing, (lange) wachttijd, ... Enkele stukken bleken te ontbreken, maar dit werd netjes rechtgezet.
Lene VB
Lene VB
17:02 09 Jun 20
Super service van begin tot einde
Matthias Bufalino
Matthias Bufalino
09:09 03 Jun 20
Mooie deuren en dressings, competent en vriendelijk personeel. Niets is teveel gevraagd
Laurens Couwels
Laurens Couwels
11:14 29 May 20
We hebben bij Anyway Doors een deur op maat laten plaatsen tussen onze inkomhal & leefruimte. De communicatie verliep erg vlot (op een klein detail na - dat zeer professioneel werd opgelost). De deur zelf is prachtig en wij zullen zeker aan Anyway Doors denken als we in de toekomst nog gelijkaardige projecten hebben!
Tom Castelein
Tom Castelein
06:13 27 May 20
Van anyway Doors zijn we erg tevreden. Goede ontvangst en uitleg in de toonzaal ivm de offerte.Bij de plaatsing van onze bestelling was de ervaring en het werk van de werkmannen zeker in orde...We zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werken.Een aanrader dus......
Tom Vos
Tom Vos
07:45 14 May 20
Al bij de eerste ontmoeting in de toonzaal hadden we direct zeer hoge verwachtingen en konden we niet wachten tot de deuren geplaatst zouden worden. Voorafgaand was er steeds een goede een duidelijke communicatie en een correcte planning. De plaatsing zelf is zeer vlot en zeer netjes verlopen. Deuren werden mooi geplaatst en alles werd nauwkeurig afgekit. We hadden hoge verwachtingen, en deze zijn ook ingevuld. Tot dusver tevreden klanten over de producten en het geleverder werk.
Dieter Henderickx
Dieter Henderickx
08:36 11 May 20
Net nieuwe binnendeuren laten plaatsen door anyway doors. Mooie showroom met behulpzame verkopers en duidelijke uitleg. Deuren kunnen helemaal naar eigen wens worden samengesteld. Geengageerde levertermijn was 10-12 weken na opmeting, deuren werden effectief op 10 weken geplaatst. Degelijke plaatsing, werken perfect, wij zijn tevreden klanten.
Joris Van Eyndhoven
Joris Van Eyndhoven
17:57 10 May 20
Zeer professionele plaatsing en correcte afhandeling van onze pivoterende glazen deur. Wij zijn er zeer tevreden van en het is ook nog super mooi. Echt een aanrader!
Paul Dries
Paul Dries
17:22 14 Apr 20
Wij waren zeer tevreden van Anyway. Zeer goed geholpen in de showroom bij de keuze, goede en correcte communicatie over wanneer ze de deur kwamen plaatsen en zeer vakkundig geplaatst! Bedankt
Sam Ivens
Sam Ivens
08:12 24 Mar 20
Prachtige zwarte glazen deur van Anyway Doors. Een pronkstuk in onze leefruimte. Goede service en alles volgens afgesproken timing. Zeer tevreden!
Prachtige deuren en een uitstekende service.Zowel de opmeting als de plaatsing is verlopen volgens afspraak, zeer professioneel team van verkoop tot en met de plaatsing.
Sonja Buyens
Sonja Buyens
06:05 11 Mar 20
We werden vriendelijk geholpen in de toonzaal bij de zoektocht naar een glazen deur.Daarna kwamen de ervaren werkmannen de deur opmeten en plaatsen.Wel een klein probleempje gehad bij het plaatsen => zonder problemen werd een nieuwe deur besteld en geplaatst (topservice!!).Heel tevreden van hun diensten en vlotte communicatie.Zeker een aanraden voor wie een moderne glazen deur zoekt.
Eline & Davy
Eline & Davy
17:44 10 Mar 20
Vlotte service, prima plaatsing!Mooie glazendeur, voldoet aan onze verwachtingen!
Jill Van Loon
Jill Van Loon
08:56 26 Feb 20
Super tevreden voor het meezoeken en meedenken naar goede oplossingen, een zeer goede opvolging en uiterst tevreden van de plaatsing. Wij zijn supercontent met onze mooie glazen deuren!Bedankt aan heel het Anyway Doors team.Martine en Peter
Peter Adams
Peter Adams
19:27 20 Feb 20
ruud l
ruud l
10:18 17 Feb 20
Eind vorig jaar een steellook deur laten plaatsen tussen inkomhal en leefruimte. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Plaatsing die trouwens ruim binnen de afgesproken levertijd gebeurde.
Jeroen Wouters
Jeroen Wouters
08:14 06 Feb 20
Zeer tevreden over Anyway Doors. Mooie en ruime toonzaal met vriendelijke medewerkers die alle vragen konden beantwoorden. Vlotte opvolging van de volledige bestelling, opmetingen etc.. en deur geplaatst op afgesproken datum. Dus nogmaals, zeer tevreden ! Bedankt.
Stijn Van den Hende
Stijn Van den Hende
09:48 27 Jan 20
Zeer tevreden van deze firma! We hebben alles zeer vlot 'online' kunnen regelen; steeds zeer snel antwoord en aangepaste offertes verkregen. Men nam rustig de tijd om ook per telefoon alles uit te leggen. Er werd tijdens het bestelproces goed gecommuniceerd. Het belangrijkste van al; de deur is zowel qua uiterlijk als kwaliteit gewoon perfect! Zeer tevreden, wij komen nog terug!
gielis brijs
gielis brijs
14:22 21 Jan 20
Uitstekend maatwerk met een prachtig resultaat. Aangename klantenservice. Ons zien ze zeker terug !
Jill Van den Bergh
Jill Van den Bergh
19:13 20 Jan 20
Begin december 1 schuifdeur en een vestiaire deur laten plaatsen. Zeer goede service van in de toonzaal tot de plaatsing ! Perfect afgewerkt door de vriendelijke ( broers ) monteurs.Wij zijn tevreden!! Er was nog een kleinigheidje aan te passen ; mailtje gestuurd geen probleem ; komen ze binnekort aanpassen
MICHAEL MEERSMAN
MICHAEL MEERSMAN
00:10 03 Jan 20
Recent 3 deuren laten plaatsen. Uitstekende service van het begin tot het einde! Perfect afgewerkt door de monteurs.Zeer tevreden!! Lore C
lc sv
lc sv
18:14 08 Nov 19
Fijn bedrijf met mooie toonzaal, ter plaatse zeer goed geholpen door één van de adviseurs. Levertermijn in orde en plaatsing mooi op tijd ingepland. Professioneel en hoogwaardige service - goede en transparante communicatie.
Anthony Jacobs
Anthony Jacobs
16:21 31 Oct 19
Zeer tevreden over Anyway Doors!Goed geholpen geweest in de showroom,duidelijke communicatie en prachtig resultaat!
Lindy (Lindyr)
Lindy (Lindyr)
16:22 30 Oct 19
mooie website, showroom is netjes en bevat zaken van website. Correcte prijsofferte, opmeting & installatie. Zeer tevreden met onze twee grote pivotdeuren!
Wim
Wim
08:39 26 Oct 19
ik koop voor de derde keer deuren bij Anyway doors, dat zegt toch echt wel genoeg hoe tevreden ik ben
luc wery
luc wery
05:43 25 Oct 19
Excellent service from the beginning to the end! The door is exactly as expected.
imane laaboudi
imane laaboudi
09:12 18 Oct 19
Van begin tot einde zijn de afspraken nagekomen en een mooi eindresultaat met pivoterende deur. Absoluut een aanrader.
Sven Van Dyck
Sven Van Dyck
16:42 11 Oct 19
Een mooie deur, netjes geplaatst en perfect afgewerkt door de monteurs.
Dries Voeten
Dries Voeten
08:56 17 Sep 19
Los van de warme en goede ontvangst in de showroom, verliep de planning en plaatsing uiterst vlot. Heel tevreden van de kwaliteit dus 10/10!
Dimi V
Dimi V
09:58 13 Sep 19
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu