Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 167 reviews
4.9
Based on 385 reviews
Stijn Broucke
Stijn Broucke
17:06 09 Aug 22
heel erg tevreden over het hele traject, van keuze in de toonzaal, opmeting , plaatsing en flexibiliteit. Zeker aanrader en beste kwaliteit / prijs na uitgebreid vergelijk
andres vervoort
andres vervoort
20:42 07 Aug 22
Super blij met onze deur.
Kelly Dejonghe
Kelly Dejonghe
01:46 24 Jul 22
Mooie stalen deuren. Snelle plaatsing. Goede service. Topkwaliteit.
Jens Van de Perre
Jens Van de Perre
09:22 04 Jul 22
Op 20 mei werden onze nieuwe binnendeuren geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, service en communicatie.
Nicki Van der Heyden
Nicki Van der Heyden
14:05 28 Jun 22
We hebben onze houten deur weggedaan en een glazen deur van Anyway Doors laten plaatsen. Enorm blij met deze beslissing! De deur is heel stijlvol en maakt het interieur af!
Vlotte samenwerking met de firma!
Els Verellen
Els Verellen
21:03 27 Jun 22
Vanaf het eerste showroom contact, tot en met plaatsing super netjes en correct verlopen. een voorbeeld voor veel andere bedrijven! totaal hebben ze 5 deuren bij ons geplaatst en allemaal erg netjes!
Mary van kooten
Mary van kooten
19:00 27 Jun 22
Tevreden over de kwaliteit, communicatie en plaatsing van onze deur door Anyway!
Stefanie Verryt
Stefanie Verryt
07:40 27 Jun 22
Een steel look deur besteld bij Anyway Doors voor in de leefruimte in onze nieuwbouw. Erg vriendelijk ontvangen in de showroom en we werden goed bijgestaan in het maken van de keuze van de juiste deur. Plaatsing achteraf is ook goed verlopen. De deur hangt er nu drie weken in, en we zijn erg tevreden. Goede prijs/kwaliteit indien een echte stalen deur te duur is. Ik zou anyway doors aanbevelen!
Kristof Decapmaker
Kristof Decapmaker
09:32 25 Jun 22
Vandaag werd onze stalen deur geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service, afwerking en professionaliteit!
Greet Leysen
Greet Leysen
17:54 22 Jun 22
Every time we have visitors everyone asked us about our door... we are totally happy!We were lucky enough to bump into their Instagram page and knew right away that this were the door we want it.Their showroom is very nice and you are able to check all the options available.Service was very good and the final product speak for itself. The installation team were super clean and neat and very helpful when we have questions about the maintenance and care of the door.Product quality 10/10Customer service 10/10Installation 10/1010/10 will recommend
Oscar Perez
Oscar Perez
11:05 17 Jun 22
Prachtige pivoterende deur laten zetten! Topkwaliteit, correcte levering en plaatsing. We zijn zeer tevreden en raden het zeker aan!
Fatma Bulucu
Fatma Bulucu
06:56 15 Jun 22
Super ervaring met Anyway Doors!Van het bezoek in de winkel, tot de opmeting en het afleveren van de deur is alles vlot verlopen en communicatie was top!Doe zo verder Anyway Doors, volgende deur komen we zeker terug langs.Zoek je een kwalitatieve binnendeur, twijfel niet zou ik zeggen!
Mathieu Malfeyt
Mathieu Malfeyt
08:22 14 Jun 22
Wij zijn al 19 jaar tevreden over de degelijke kwaliteit van onze glazen pivoterende deuren van Anyway doors.
Het was dan ook fijn om na al die tijd opnieuw beroep te kunnen doen op de service van dit bedrijf.
Christine Swartenbroek
Christine Swartenbroek
20:21 10 Jun 22
Vandaag werd onze prachtige stalen deur geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden van de werkmannen. Vooraf zoals afgesproken een telefoontje met het uur van aankomst. Vervolgens verliep de plaatsing zeer professioneel. Onze parketvloer werd netjes afgedekt met dekens. Mooie afwerking langs de rand en zelfs de deur werd opgeblonken alvorens ze terug vertrokken. Zeker een aanrader!
Shari De Ceuster
Shari De Ceuster
16:23 08 Jun 22
Foute opmeting gelukkig door ons tijdig gezien en doorgegeven. Verder stipt op de afspraken, netjes en zorgvuldig geplaatst.
frank huyghe
frank huyghe
12:43 03 Jun 22
toffe en warme ontvangst in de toonzaal, met de gepaste hulp en uitwerking. Enkele weken later de opmeting, op een kwartiertje geklaard. Enkele maanden wachten zodat de deur op maat gemaakt kon worden. Dag van de plaatsing, vriendelijke plaatsers met extra uitleg en geplaatst op een half uurtje, perfecte afwerking!Een aanrader voor eender welke deur in huis, geluidsdempend en stijlvol.
Stijn van echelpoel
Stijn van echelpoel
06:18 03 Jun 22
Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een perfecte service: showroom, opmeter, plaatser. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ook het resultaat is zeer mooi. Uiteraard mag je dat wel verwachten voor die prijs. Maar ik zou ze toch aanraden aan anderen. Vooral de schuifdeuren zijn onze favoriet.
Kris Annaert
Kris Annaert
05:31 26 May 22
Service van begin tot eind.Vanaf de eerste kennismaking in de showroom liet Anyway al blijken waar ze voor staan: excellente service en klantgerichtheid. Elke afgesproken termijn werd, ondanks Corona-tijden, gerespecteerd en ieder persoon met wie we in contact zijn gekomen (onthaal, intake, opmeting, planning, plaatsing) hadden oog voor onze wensen en oor naar onze noden.Ik las vooraf in deze reviews dat de prijs soms aan "hoog" ligt maar je moet goed beseffen wat voor unieke deuren en service je in de plaats krijgt. Deuren op maat gemaakt met een strak en tijdloos uiterlijk die zelfs in twee richtingen open kunnen. We zouden het zo opnieuw doen.Dankjewel aan het hele Anyway-team!
Bjorn Ongenae
Bjorn Ongenae
06:55 18 May 22
Voor unieke deuren, geleverd en geplaatst met een topservice, moet u bij Anyway Doors zijn!

Professionele begeleiding en opvolging van onze order van A tot Z.

Een aanrader voor wie op zoek is naar strakke, moderne en kwalitatieve deuren, geleverd en geplaatst door vakmensen!
An Desmedt
An Desmedt
14:13 14 May 22
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu