Glazen deuren en wanden —
volledig op maat

Glazen deuren worden vaak toegepast als eyecatcher in een hedendaags interieur. Glazen deuren creëren een ruimtelijk gevoel en brengen extra lichtinval binnen.
Alle glazen deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
vaste wand

Fixed

Vaste wand glas met minimalistisch geanodiseerd aluminium frame.

Glazen deuren galerij

Ontdek wat onze glazen deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Al onze glazen deuren worden gemaakt met 10 mm dik gehard glas en beslag van geanodiseerd aluminium.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit de glasrand van het deurpaneel; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen glazen deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 175 reviews
4.9
Based on 392 reviews
Vandaag de plaatsing van onze binnendeuren door anyway doors. Prachtig werk geleverd door de plaatsers. Proper en stipt.
Top service.
Jurgen Van Asselt
Jurgen Van Asselt
14:13 30 Sep 22
Goede service, zeer vriendelijke werkmannen 👍
Kris Van Bel
Kris Van Bel
11:19 27 Sep 22
kwaliteit met vakbekwame plaatsers...
Didier Rossel
Didier Rossel
13:37 26 Sep 22
Top materiaal geplaatst door vakmensen. Niet de goedkoopste maar zonder meer zijn geld waard.
Johan Braem
Johan Braem
07:38 22 Sep 22
Heel mooi en proper afgewerkt! Wij zijn super tevreden!
Naomi Fagot
Naomi Fagot
06:34 19 Sep 22
Wij hebben destijds in 1999 gekozen voor anyway deuren en tot op heden nog steeds blij met onze keuze. Het zijn tijdloze deuren, ook al zijn er altijd nieuwigheden, toch mogen onze deuren de dag op vandaag gezien worden.
Het geruisloze systeem is een pluspunt.
Moest ik vandaag opnieuw bouwen, koos ik zonder aarzelen terug voor Anyway!
Wij hebben onze pivoterende deur tussen de gang en de living besteld bij Anyway Doors. We hadden al bij verschillende mensen gehoord dat dit stevige kwaliteitsvolle deuren zijn en dat is zeker niet gelogen.De service van Anyway is ook zeer goed. Bij de opmeting zat er een groot verschil op het bezetsel werk. De bezetter heeft dit bijgewerkt en Anyway is een 2de keer komen opmeten zonder daar een probleem van te maken.Kort gezegd wij zijn tevreden!
Glenn Adriaensen
Glenn Adriaensen
10:33 13 Sep 22
Mooie glazen deur en een correcte service. We zijn tevreden.
Michael Lauryssen
Michael Lauryssen
19:24 12 Sep 22
Professioneel advies, uitstekende opvolging en communicatie en uiterst vriendelijke en professionele mannen die de deur kwamen plaatsen. Ik zou Anyway Doors aan iedereen aanraden.
Nathalie Luyckx
Nathalie Luyckx
12:01 04 Sep 22
Anyway Doors werk zeer correct en transparant, vanaf opmaak van offerte, over opmeting tot plaatsing van deuren. Alles verliep prima met de tijdige en duidelijke communicatie. Ook het design en de kwaliteit zijn van het zelfde topniveau. Aanrader!
Nicola Moons
Nicola Moons
05:13 27 Aug 22
Reeds meer dan 20 jaar mooie Anyway doors geplaatst, nu voor het eerst een klein probleempje maar snel door hun vakman netjes opgelost, proficiat en bedankt voor de correcte service
Peter Brio
Peter Brio
19:59 24 Aug 22
we hadden problemen met onze scharnieren in onze anyway deuren (20 jaar na plaatsing) en onze deuren zijn nu als nieuw. Goede communicatie, correcte afhandeling. wij zijn tevreden.
Nathalie Schiettecatte
Nathalie Schiettecatte
17:16 23 Aug 22
Sharing this knowledge will undoubtedly save a life. I'd like to introduce you to Dr. Ola, who cured my genital herpes, which I had been suffering for decades. I was cured of genital herpes with his herbal treatment, which I wasn't expecting to be as powerful as it was. I'm fairly convinced you'll all thank me later if you contact him and become free of any infections or ailments. you can reach doctor ola on email: dradeola766@gmail.com or whatsApp: +2348075254670 Facebook page link https://www.facebook.com/Dr-ola-herbal-home-100783685421038/
Anderson J Thomas
Anderson J Thomas
16:07 22 Aug 22
Zeer professionele service en mooi product. Top van ontvangst in showroom tot plaatsing. Korte leveringstermijn, goed advies en vriendelijke en snelle plaatsing.
Wesley Heirwegh
Wesley Heirwegh
19:38 21 Aug 22
Vandaag 3 binnendeuren geplaatst. Wij hebben rechtstreeks besteld bij Anywaydoors in de toonzaal. Van begin tot het einde topservice, zowel qua communicatie als plaatsing. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen! Proficiat!
Robbe De Pauw
Robbe De Pauw
08:36 17 Aug 22
Topservice van begin tot einde!
Veerle Loenders
Veerle Loenders
09:38 16 Aug 22
Prima service!Top onthaal door Joke in de showroom. Er werd geluisterd naar onze wensen en samen tot oplossingen gekomen (geen simpele renovatie). Deze moesten nog eens herzien worden tijdens de opmeting waarbij de opmeter van dienst ook geweldig heeft geholpen.Later alles nog eens doorlopen met Joke met als resultaat dat de plaatsers, supervriendelijke gasten, vandaag twee prachtige deuren hebben gezet.
Veerle Loenders
Veerle Loenders
07:56 16 Aug 22
Wij hebben vorige week nieuwe deuren laten plaatsen door Anyway doors.. wat een genot.. super service en prachtige deuren�, een echte aanrader �
Michel Budin
Michel Budin
20:47 14 Aug 22
Van bestelling tot plaatsing een correcte en snelle opvolging. De plaatsing gebeurde snel en netjes met een mooi eindresultaat als gevolg. Aanrader!
Jana X
Jana X
08:03 13 Aug 22
Stijn Broucke
Stijn Broucke
17:06 09 Aug 22
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu