Glazen deuren en wanden —
volledig op maat

Glazen deuren worden vaak toegepast als eyecatcher in een hedendaags interieur. Glazen deuren creëren een ruimtelijk gevoel en brengen extra lichtinval binnen.
Alle glazen deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
vaste wand

Fixed

Vaste wand glas met minimalistisch geanodiseerd aluminium frame.

Glazen deuren galerij

Ontdek wat onze glazen deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Al onze glazen deuren worden gemaakt met 10 mm dik gehard glas en beslag van geanodiseerd aluminium.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit de glasrand van het deurpaneel; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen glazen deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 167 reviews
4.9
Based on 385 reviews
Stijn Broucke
Stijn Broucke
17:06 09 Aug 22
heel erg tevreden over het hele traject, van keuze in de toonzaal, opmeting , plaatsing en flexibiliteit. Zeker aanrader en beste kwaliteit / prijs na uitgebreid vergelijk
andres vervoort
andres vervoort
20:42 07 Aug 22
Super blij met onze deur.
Kelly Dejonghe
Kelly Dejonghe
01:46 24 Jul 22
Mooie stalen deuren. Snelle plaatsing. Goede service. Topkwaliteit.
Jens Van de Perre
Jens Van de Perre
09:22 04 Jul 22
Op 20 mei werden onze nieuwe binnendeuren geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, service en communicatie.
Nicki Van der Heyden
Nicki Van der Heyden
14:05 28 Jun 22
We hebben onze houten deur weggedaan en een glazen deur van Anyway Doors laten plaatsen. Enorm blij met deze beslissing! De deur is heel stijlvol en maakt het interieur af!
Vlotte samenwerking met de firma!
Els Verellen
Els Verellen
21:03 27 Jun 22
Vanaf het eerste showroom contact, tot en met plaatsing super netjes en correct verlopen. een voorbeeld voor veel andere bedrijven! totaal hebben ze 5 deuren bij ons geplaatst en allemaal erg netjes!
Mary van kooten
Mary van kooten
19:00 27 Jun 22
Tevreden over de kwaliteit, communicatie en plaatsing van onze deur door Anyway!
Stefanie Verryt
Stefanie Verryt
07:40 27 Jun 22
Een steel look deur besteld bij Anyway Doors voor in de leefruimte in onze nieuwbouw. Erg vriendelijk ontvangen in de showroom en we werden goed bijgestaan in het maken van de keuze van de juiste deur. Plaatsing achteraf is ook goed verlopen. De deur hangt er nu drie weken in, en we zijn erg tevreden. Goede prijs/kwaliteit indien een echte stalen deur te duur is. Ik zou anyway doors aanbevelen!
Kristof Decapmaker
Kristof Decapmaker
09:32 25 Jun 22
Vandaag werd onze stalen deur geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service, afwerking en professionaliteit!
Greet Leysen
Greet Leysen
17:54 22 Jun 22
Every time we have visitors everyone asked us about our door... we are totally happy!We were lucky enough to bump into their Instagram page and knew right away that this were the door we want it.Their showroom is very nice and you are able to check all the options available.Service was very good and the final product speak for itself. The installation team were super clean and neat and very helpful when we have questions about the maintenance and care of the door.Product quality 10/10Customer service 10/10Installation 10/1010/10 will recommend
Oscar Perez
Oscar Perez
11:05 17 Jun 22
Prachtige pivoterende deur laten zetten! Topkwaliteit, correcte levering en plaatsing. We zijn zeer tevreden en raden het zeker aan!
Fatma Bulucu
Fatma Bulucu
06:56 15 Jun 22
Super ervaring met Anyway Doors!Van het bezoek in de winkel, tot de opmeting en het afleveren van de deur is alles vlot verlopen en communicatie was top!Doe zo verder Anyway Doors, volgende deur komen we zeker terug langs.Zoek je een kwalitatieve binnendeur, twijfel niet zou ik zeggen!
Mathieu Malfeyt
Mathieu Malfeyt
08:22 14 Jun 22
Wij zijn al 19 jaar tevreden over de degelijke kwaliteit van onze glazen pivoterende deuren van Anyway doors.
Het was dan ook fijn om na al die tijd opnieuw beroep te kunnen doen op de service van dit bedrijf.
Christine Swartenbroek
Christine Swartenbroek
20:21 10 Jun 22
Vandaag werd onze prachtige stalen deur geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Zeer tevreden van de werkmannen. Vooraf zoals afgesproken een telefoontje met het uur van aankomst. Vervolgens verliep de plaatsing zeer professioneel. Onze parketvloer werd netjes afgedekt met dekens. Mooie afwerking langs de rand en zelfs de deur werd opgeblonken alvorens ze terug vertrokken. Zeker een aanrader!
Shari De Ceuster
Shari De Ceuster
16:23 08 Jun 22
Foute opmeting gelukkig door ons tijdig gezien en doorgegeven. Verder stipt op de afspraken, netjes en zorgvuldig geplaatst.
frank huyghe
frank huyghe
12:43 03 Jun 22
toffe en warme ontvangst in de toonzaal, met de gepaste hulp en uitwerking. Enkele weken later de opmeting, op een kwartiertje geklaard. Enkele maanden wachten zodat de deur op maat gemaakt kon worden. Dag van de plaatsing, vriendelijke plaatsers met extra uitleg en geplaatst op een half uurtje, perfecte afwerking!Een aanrader voor eender welke deur in huis, geluidsdempend en stijlvol.
Stijn van echelpoel
Stijn van echelpoel
06:18 03 Jun 22
Wij zijn super tevreden. Van begin tot einde een perfecte service: showroom, opmeter, plaatser. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ook het resultaat is zeer mooi. Uiteraard mag je dat wel verwachten voor die prijs. Maar ik zou ze toch aanraden aan anderen. Vooral de schuifdeuren zijn onze favoriet.
Kris Annaert
Kris Annaert
05:31 26 May 22
Service van begin tot eind.Vanaf de eerste kennismaking in de showroom liet Anyway al blijken waar ze voor staan: excellente service en klantgerichtheid. Elke afgesproken termijn werd, ondanks Corona-tijden, gerespecteerd en ieder persoon met wie we in contact zijn gekomen (onthaal, intake, opmeting, planning, plaatsing) hadden oog voor onze wensen en oor naar onze noden.Ik las vooraf in deze reviews dat de prijs soms aan "hoog" ligt maar je moet goed beseffen wat voor unieke deuren en service je in de plaats krijgt. Deuren op maat gemaakt met een strak en tijdloos uiterlijk die zelfs in twee richtingen open kunnen. We zouden het zo opnieuw doen.Dankjewel aan het hele Anyway-team!
Bjorn Ongenae
Bjorn Ongenae
06:55 18 May 22
Voor unieke deuren, geleverd en geplaatst met een topservice, moet u bij Anyway Doors zijn!

Professionele begeleiding en opvolging van onze order van A tot Z.

Een aanrader voor wie op zoek is naar strakke, moderne en kwalitatieve deuren, geleverd en geplaatst door vakmensen!
An Desmedt
An Desmedt
14:13 14 May 22
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu