Glazen deuren en wanden —
volledig op maat

Glazen deuren worden vaak toegepast als eyecatcher in een hedendaags interieur. Glazen deuren creëren een ruimtelijk gevoel en brengen extra lichtinval binnen.
Alle glazen deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
vaste wand

Fixed

Vaste wand glas met minimalistisch geanodiseerd aluminium frame.

Glazen deuren galerij

Ontdek wat onze glazen deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Al onze glazen deuren worden gemaakt met 10 mm dik gehard glas en beslag van geanodiseerd aluminium.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit de glasrand van het deurpaneel; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen glazen deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
fullscreen
4.9
Based on 265 reviews
4.9
Based on 396 reviews
Na een winkelbezoek aan Anyway Doors in Massenhoven besloten om een binnendeur te kopen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen door bekwaam en zeer behulpzaam personeel. De nodige afspraken gemaakt om opmetingen te doen alvorens een definitieve keuze te maken. Die afspraak werd perfect nagekomen en een paar dagen later ontving ik een offerte. Ik ging er mee akkoord. Perfect binnen de afgesproken leveringstermijn werd de deur geleverd en geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de service en het geleverd product. Het was een aangename ervaring om met zulke behulpzame en bekwame mensen te kunnen werken. Kortom, perfecte service.
Linda Heylaerts
Linda Heylaerts
1702215626
Produit esthétique et de qualité.
Breeur Bernard
Breeur Bernard
1701242623
Na onze vorige bestelling bij Anyway Doors (10 jaar geleden) waren er nu twee deuren aan vervanging toe. Dus wij opnieuw naar Anayway. Het ganse proces (informeren, bestellen, plannen en uitvoering) verliep perfect, net zoals de vorige keer.Mochten we nog nieuwe deuren vervangen, weten we alleszins waar we moeten zijn.
WALTER MEGANCK
WALTER MEGANCK
1700997381
Vlotte communicatie, kwalitatieve service. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Shana Poppe
Shana Poppe
1700656591
Heel goede ervaring! Uitermate professioneel en kwalitatief!
Eric Agneessens
Eric Agneessens
1700298746
Het is een prachtige deur. Het personeel bij het opmeten en plaatsen is erg vriendelijk. We hebben de deur laten blokkeren, zodat hij maar langs één kan open kan. Helaas is dit bij ons niet het geval. De deur is er al meerdere keren doorheen gegaan en hierdoor hebben we binnen een maand al schade opgelopen.
Eline de Nijs
Eline de Nijs
1699269532
Vriendelijk ontvangst in de toonzaal, goed advies gesprek, duidelijke afspraken en een transparant proces. Zeer professionele houding van zowel de opmeter als de plaatsers. Topklasse! En een mooie deur uiteraard!
Vicky Monsieurs
Vicky Monsieurs
1698760708
Wauw, wauw, wauw! Geen woorden voor! Wat een fantastische, prachtige binnendeuren, wij zijn nog nooit zo blij geweest! Top service en plaatsing, dankjewel ANYWAY Doors.
Een eerste aangename ervaring met Anyway Doors! Mogen proeven van een vlotte geweldige service vanaf ontvangst in de winkel tot aan de installatie van de deur en alles daartussen. En als kers op de taart een prachtig eindresultaat gekregen, een knappe zwarte deur!
Kelly Govaerts
Kelly Govaerts
1698469847
Een eerste aangename ervaring met Anyway Doors! Mogen proeven van een vlotte geweldige service vanaf ontvangst in de winkel tot aan de installatie van de deur en alles daartussen. En als kers op de taart een prachtig eindresultaat gekregen, een knappe zwarte deur!
Kelly Goor
Kelly Goor
1698469627
Top materiaal en zeer goede service. Ook na 25 jaar nog.
Perfecte opvolging en uitvoering. Alle afspraken werden perfect nagekomen; vriendelijkheid en vakmanschap ten top!
Heidi Tureluren
Heidi Tureluren
1698256285
Heel tevreden over de dienstverlening bij rondleiding in de zaak in Massenhoven, de opvolging via mail en de ondersteuning aangezien we problemen hadden met onze stukadoor. Ook de plaatsing werd vakkundig en netjes gedaan!Het resultaat: een heel mooie strakke deur die ons interieur een meerwaarde geeft!
Brecht Cypers
Brecht Cypers
1698233679
We hebben even moeten wachten vanwege de drukte maar nadien verliep alles vlot. De dag vd afspraak werd ruim op tijd verwittigd dat de technieker onder weg was. Mooi werk afgeleverd.
Stef Clemens
Stef Clemens
1697659293
Al meer dan 15 jaar zeer tevreden over onze glazen deur! Kwalitatief materiaal en degelijke plaatsing. We kunnen Anyway doors zeker aanbevelen!
Sofie Stuckens
Sofie Stuckens
1697638007
Mooie en kwalitatieve deuren. Zeer tevreden.
A vr
A vr
1696937981
Zijn zeer tevreden over de goede communicatie en de zeer snelle installatie bij levering van de glazen deur door Anyway Doors!
Jan Van Eenoo
Jan Van Eenoo
1696873013
Oude glazen deur moest vervangen worden.Zeer duidelijke uitleg gekregen over de plaatsing om breekwerk te vermijden. De nieuwe deur sluit automatisch en zorgt voor minder warmteverlies t.o.v. de oude versies.Zee snelle service en plaatsing.
Veerle Billiet
Veerle Billiet
1696576670
Al meer dan tien jaar werken we met deze professioneel samen.Top ! produkt en komen steeds de gemaakte afspraken na ...Doe zo verder ...
Helga Spaey
Helga Spaey
1696321319
Onze deuren zijn geplaats wij zijn supper content en het resultaat mag er zijn. Heel fijne aangename samenwerking. Dank U wel.
Fabiola Swennen
Fabiola Swennen
1695212850
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenuchevron-down