Volle deuren —
volledig op maat

Deuren zijn wellicht het meest gebruikte bouwelement in elke woning en beslaan een aardig percentage van het totale muuroppervlak. Reden te meer om aan binnendeuren extra aandacht te besteden.
Alle volle deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.

Volle deuren galerij

Ontdek wat onze volle deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Het deurblad is een vlak, strak en stabiel sandwichpaneel met een totaaldikte van 50 mm. Het aluminium basisframe werkt als omkadering en beschermt de randen tegen zijdelings aanstoten en indringend of opstijgend vocht.

Het basisframe krijgt een kern van 42 mm PU hardschuim isolatie, dewelke
de thermische en akoestische afsluiting van de deur optimaliseert. De Resopal
Massiv eindafwerking (3 mm) wordt aan weerszijden op het basiskader verlijmd.
Resopal Massiv is een uiterst stabiel, vochtafstotend en antibacterieel materiaal dat door zijn beschermende toplaag eveneens bestand is tegen vlekken, hitte en stoten. Deze samenstelling biedt een schilderarme, kleurvaste, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke binnendeur.

Er is ruime keuze uit een 35-tal verschillende unicolors en woodprints.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit een kunststof profiel op het deurblad; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Door de unieke sluittechniek worden de kieren tussen het deurblad en de omlijsting zo optimaal mogelijk weggewerkt.

De deur wordt aan de onderzijde uitgerust met een tochtborstel om de thermische en akoestische prestaties te optimaliseren. Om aan de vereiste doorstroomopening te voorzien, worden geperforeerde sluitprofielen gebruikt. De lucht kan zo via deze perforaties doorheen het deurpaneel de andere ruimte bereiken. Op deze manier wordt het voordeel van een tochtborstel behouden.

De beschikbare doorstroming is afhankelijk van de beschikbare breedte.

Het ventilatieprofiel met tochtborstel is makkelijk uitneembaar en kan dus verwijdert worden indien nodig. Na verwijderen beschikt u over 11 mm vrije ruimte onder de deur.
Door gebruik te maken van pivotscharnieren en een speciaal afgerond profiel op de achterzijde van het deurpaneel is het nagenoeg onmogelijk om je vinger te pletten aan de scharnierzijde van de deur.

Enkel van toepassing op 'Swing' deuren!
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen volle deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
fullscreen
4.9
Based on 250 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Onze deuren zijn geplaats wij zijn supper content en het resultaat mag er zijn. Heel fijne aangename samenwerking. Dank U wel.
Fabiola Swennen
Fabiola Swennen
1695212850
We zijn zeer tevreden over de professionele en correcte service van Anyway Doors. We werden goed geholpen bij ons bezoek aan de toonzaal, de opvolging van ons dossier verliep heel vlot en correct, met duidelijke communicatie.De deuren zelf zijn zeer mooi, degelijk en kwaliteitsvol.
Onze ervaring met Anyway Doors: duidelijke uitleg bij bestelling, correcte afhandeling voorschot- en eindfactuur, gerespecteerde levertermijn, prima plaatsing en een super mooi afgewerkte binnendeur! Bedankt Anyway Doors!
David Andries
David Andries
1694689733
Van bestelling tot installatie: alles vlot verlopen volgens gemaakte afspraken. Heel propere installatie.
Stefan Wouters
Stefan Wouters
1693935365
Aanvraag afregeling van glazen deur: enige wachttijd, maar in tussentijd wel gecontacteerd om sneller geholpen te worden door technieker die in de buurt was. Uiteindelijk dag op voorhand geïnformeerd over uur van aankomst. Correcte afhandeling en duidelijke factuur. Na 10 jaar nog steeds erg tevreden van aangekocht product.
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
Marc Heeren
Marc Heeren
1693477607
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
marc heeren
marc heeren
1693477470
Top kwaliteit. Goede service, communicatie en uitstekende plaatsing.
Alex Kempeneers
Alex Kempeneers
1693143320
Duidelijke en correcte communicatie.
Perfecte oplevering!
Robby Van Meel
Robby Van Meel
1692453802
Wij zijn heel tevreden over onze 2 pivoterende glazen deuren.
Dries C
Dries C
1691586580
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1690880851
We wonen nu al een paar maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van onze Anyway Doors.Zelfs in de voorbije moeilijke bouwperiode is alles zeer vlot en correct verlopen.Afwerking TOP!!Onze deuren matchen echt met onze designtrappen van Genico, die ook in de toonzaal van Anyway Doors tentoongesteld stonden.Dankzij zeer positieve reviews hebben wij deze "witte merel" leren kennen. Vandaar deze vijf sterren review voor Anyway Doors.Anyway Doors is voor ons een echte aanrader.
An De Peuter
An De Peuter
1690024220
Correcte prijs! Vriendelijke, zeer proper en goed uitleg gevende medewerker bij het herstellen van een deur die ik zelf door een onvoorzichtigheid heb uit zijn center heb gebracht. Overigens hebben wij intussen al 9jaar 7 deuren van Anyway Doors en nog nooit iets fout of stuk geweest!!! Wij zijn er allezins zeer fan van!
Super blij met onze 2 binnendeuren van anyway Doors. Vriendelijke ontvangst in de toonzaal, zonder pushen rustig kunnen rondkijken. Er is tijd genomen voor een degelijk offerte. En na bevestiging van de offerte, vlotte opmeting en plaatsing binnen de afgesproken tijd.
Els Heirman
Els Heirman
1688640518
Top service en beste kwaliteit. Ook de plaatsing gaat supersnel. Wij bevelen Anyway Doors aan iedereen aan. Top.
FRANCIS THYS
FRANCIS THYS
1688630566
Mooie deur, perfect geinstalleerd en mooi afgekit
Dirk Heirbaut
Dirk Heirbaut
1688560963
Vlotte en correcte samenwerking met een knap resultaat
Wij hadden een zeer aangename samenwerking met Anyway Doors. De voorbereiding, opmeting en plaatsing verliepen vlekkeloos. We zijn dolblij met onze steel look binnendeur. De communicatie verliep helder, vriendelijk en snel. Deze firma is een aanrader!
Bij ons zijn ze van de week een mooie steellook deur komen plaatsen. Het unieke aan Anyway Doors is deze een mooi geluidsdicht kader heeft en dat er geen boringen in de grond nodig waren.Op 1 uur tijd was alles geplaatst. Ze hebben heel goed aangegeven hoe het proces in zijn werk gaat en communiceren heel duidelijk.
Willem Eykens
Willem Eykens
1686841140
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu