Dress Wall —
inloopkasten

Modulair inloopkast systeem om een aparte dressing ruimte optimaal in te richten.
Dress Wall wordt opgebouwd met modulaire componenten
dress wall icoon

Profielen

Deze compacte profielen kunnen tegen de muur of volledig vrijstaand tussen de vloer en plafond geïnstalleerd worden.
dress wall icoon

Montagegroef

Alle opbergcomponenten zijn modulair verstelbaar en worden makkelijk in de montagegroef van de verticale profielen bevestigd.
dress wall icoon

Ledverlichting

Geïntegreerde ledverlichting creëert een sfeervol ruimtegevoel waardoor onze inloopkasten garant staan voor "ochtendshoppen in je favoriete boetiek".
dress wall icoon

Ta'Or lades

De lades zijn stapelbaar waardoor je lage (100 mm) en hoge (200 mm) lades eenvoudig kan combineren. De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.

Dress Wall galerij

Ontdek wat onze inloopkast systemen uniek maakt
De volledige inrichting blijft makkelijk aanpasbaar.

Alle opbergcomponenten zoals laden, legplanken, kledingroeden,… zijn modulair verstelbaar. Deze elementen zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale profielen bevestigd. Zo bouw je eigen modules door componenten toe te voegen of weg te nemen.

De zwevende tabletten zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en kunnen uitgerust worden met een kledingroede. TA’OR laden in diverse kleuren vervolledigen het geheel.

Eventuele uitbreiding later is een fluitje van een cent.
De basis van het modulaire ‘DressWall’ systeem van ANYWAYdoors is een verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium. Deze structuur kan eenvoudig tegen de wand gemonteerd worden.

DressWall werd specifiek ontworpen voor locaties waar een aparte ruimte voorzien is. Dan beschik je al over een ‘bouwkundige kast’ en zijn volgens ons de kastdeuren overbodig.
De verticale profielenstructuur in geanodiseerd aluminium kan vrijstaand tussen de vloer en het plafond geïnstalleerd worden.

Bij vrijstaande montage (tussen vloer en plafond), kan er gehard glas aan de achterzijde van de profielen geplaatst worden om een visuele scheidingswand te creëren. Zo kan uw inloopkast ook stijlvol geïntegreerd worden in de slaapkamer.
De profielen zijn van ledverlichting voorzien, wat een bijzonder sfeervol ruimtegevoel schept. Benaderend kunstdaglicht biedt bovendien een quasi exact beeld van hoe je straks een stap in de wereld zet.

De verlichting wordt standaard bediend via een ‘touch’-schakelaar.
Afhankelijk van de gekozen indeling kunnen meerdere hoge (200 mm) of lage (100 mm) Ta'Or lades toegevoegd worden. Met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak worden de Ta'Or lades uitgerust met Blum Blumotion tip-on technologie die de lade dempt tijdens het sluiten.

De lades zijn beschikbaar in meerdere unikleuren en fineer afwerkingen.
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.9
Based on 250 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Onze deuren zijn geplaats wij zijn supper content en het resultaat mag er zijn. Heel fijne aangename samenwerking. Dank U wel.
Fabiola Swennen
Fabiola Swennen
1695212850
We zijn zeer tevreden over de professionele en correcte service van Anyway Doors. We werden goed geholpen bij ons bezoek aan de toonzaal, de opvolging van ons dossier verliep heel vlot en correct, met duidelijke communicatie.De deuren zelf zijn zeer mooi, degelijk en kwaliteitsvol.
Onze ervaring met Anyway Doors: duidelijke uitleg bij bestelling, correcte afhandeling voorschot- en eindfactuur, gerespecteerde levertermijn, prima plaatsing en een super mooi afgewerkte binnendeur! Bedankt Anyway Doors!
David Andries
David Andries
1694689733
Van bestelling tot installatie: alles vlot verlopen volgens gemaakte afspraken. Heel propere installatie.
Stefan Wouters
Stefan Wouters
1693935365
Aanvraag afregeling van glazen deur: enige wachttijd, maar in tussentijd wel gecontacteerd om sneller geholpen te worden door technieker die in de buurt was. Uiteindelijk dag op voorhand geïnformeerd over uur van aankomst. Correcte afhandeling en duidelijke factuur. Na 10 jaar nog steeds erg tevreden van aangekocht product.
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
Marc Heeren
Marc Heeren
1693477607
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
marc heeren
marc heeren
1693477470
Top kwaliteit. Goede service, communicatie en uitstekende plaatsing.
Alex Kempeneers
Alex Kempeneers
1693143320
Duidelijke en correcte communicatie.
Perfecte oplevering!
Robby Van Meel
Robby Van Meel
1692453802
Wij zijn heel tevreden over onze 2 pivoterende glazen deuren.
Dries C
Dries C
1691586580
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1690880851
We wonen nu al een paar maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van onze Anyway Doors.Zelfs in de voorbije moeilijke bouwperiode is alles zeer vlot en correct verlopen.Afwerking TOP!!Onze deuren matchen echt met onze designtrappen van Genico, die ook in de toonzaal van Anyway Doors tentoongesteld stonden.Dankzij zeer positieve reviews hebben wij deze "witte merel" leren kennen. Vandaar deze vijf sterren review voor Anyway Doors.Anyway Doors is voor ons een echte aanrader.
An De Peuter
An De Peuter
1690024220
Correcte prijs! Vriendelijke, zeer proper en goed uitleg gevende medewerker bij het herstellen van een deur die ik zelf door een onvoorzichtigheid heb uit zijn center heb gebracht. Overigens hebben wij intussen al 9jaar 7 deuren van Anyway Doors en nog nooit iets fout of stuk geweest!!! Wij zijn er allezins zeer fan van!
Super blij met onze 2 binnendeuren van anyway Doors. Vriendelijke ontvangst in de toonzaal, zonder pushen rustig kunnen rondkijken. Er is tijd genomen voor een degelijk offerte. En na bevestiging van de offerte, vlotte opmeting en plaatsing binnen de afgesproken tijd.
Els Heirman
Els Heirman
1688640518
Top service en beste kwaliteit. Ook de plaatsing gaat supersnel. Wij bevelen Anyway Doors aan iedereen aan. Top.
FRANCIS THYS
FRANCIS THYS
1688630566
Mooie deur, perfect geinstalleerd en mooi afgekit
Dirk Heirbaut
Dirk Heirbaut
1688560963
Vlotte en correcte samenwerking met een knap resultaat
Wij hadden een zeer aangename samenwerking met Anyway Doors. De voorbereiding, opmeting en plaatsing verliepen vlekkeloos. We zijn dolblij met onze steel look binnendeur. De communicatie verliep helder, vriendelijk en snel. Deze firma is een aanrader!
Bij ons zijn ze van de week een mooie steellook deur komen plaatsen. Het unieke aan Anyway Doors is deze een mooi geluidsdicht kader heeft en dat er geen boringen in de grond nodig waren.Op 1 uur tijd was alles geplaatst. Ze hebben heel goed aangegeven hoe het proces in zijn werk gaat en communiceren heel duidelijk.
Willem Eykens
Willem Eykens
1686841140
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu