Doors

Unieke deurconcepten met technische expertise, praktisch comfort en een moderne look

ANYWAY

Doors


Ontdek het aanbod bestaande uit volle, steel look en glazen deuren. Alle deuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt.
Plan uw bezoek
Anyway Doors stelt u in staat om uw ideale deur online, volledig naar eigen wens te configureren.
Elke binnendeur wordt steeds volledig op maat gemaakt voor de deuropening die u voorzien heeft. U kan tijdens het online configureren de minimale en maximale afmetingen van elk afzonderlijk product ontdekken.
Onze producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot een ‘ideale deur’.

Afhankelijk van persoonlijke smaak en het type woning, kiest u uit een brede collectie basiselementen waarbij we innovatieve systemen combineren met een hedendaags en eigenzinnig ontwerp.

Door de modulaire bevestigingstechniek blijven de scharnierzijde en draairichting van de deuren aanpasbaar en kan u elk deurbladtype met elke omlijsting combineren.

Uiteindelijk beslist u zelf over afmetingen, materialen, grepen en eventuele accessoires. Het gekozen design en gebruikscomfort worden mee bekeken in functie van de woning of het gebouw.

Al onze oplossingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voldoen aan de vooropgestelde normen.
ANYWAYdoors gebruikt uitsluitend geanodiseerd aluminium.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Geanodiseerd aluminium

Het ganse product gamma is beschikbaar in de kleuren zilver en zwart.
Bepaalde specials zijn beschikbaar in brons en stainless steel.

Volle deuren

ANYWAYdoors selecteerde een 35-tal verschillende unicolors en woodprints uit de Resopal Massiv collectie. Resopal Massiv is een stabiel, onderhoud- en schildervrij, krasbestendig, chemisch resistent en kleurvast materiaal dat als afwerkingslaag op volle deuren wordt gebruikt.

Steel look, glazen deuren en vaste wanden

Helder glas ( standaard / grey / dark grey )
Mat gezuurd glas ( standaard / extra klaar / grey / dark grey )
Mat gezandstraald glas met motief en Clearshield coating
Uit puur esthetisch oogpunt maakt ANYWAY er een erezaak van om alle bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Dit geeft een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden valt te bewonderen.

Swing

- Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting
- Instelbaar 90° of 180° te openen
- aanpasbare scharnierzijde

Pivot

- Pivotscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer
- Instelbaar 180° of 360° te openen

Standaard ANYWAY

- Handenvrij en geluidloos openen en sluiten
- Inbouwgrepen voor optimaal gebruikscomfort
- Minimalistische sloten
- Onzichtbaar ingebouwde ventilatie
Alle deuren van ANYWAY Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
4.9
Based on 233 reviews
4.9
Based on 402 reviews
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
Heel erg tevreden. Begeleiding in toonzaal was prima, evenals de opmeting en plaatsing. Verzorgde afwerking door erg vriendelijke medewerkers.
Inias Laureys
Inias Laureys
1685949087
Correcte service, houden zich aan gemaakte afspraken. Professionele plaatsers die proper en degelijk werk leveren. Zoals het hoort! Wij zijn zeer tevreden!
Elke Deroover
Elke Deroover
1685788530
Mooie deur aangekocht. Levering sneller dan verwacht. Klantvriendelijk en professionele plaatsing
Ken Gysbrechts
Ken Gysbrechts
1685546303
Na 12 jaar defect aan 1 vanonder deuren. Alles aan de herstelling was perfect. Duidelijk communicatie over afspraak, op voorhand duidelijkheid over de kosten, vriendelijke hersteller,...Kortom Anyway Doors echt een aanrader zowel voor nieuwe zaken als ook voor herstellingen. Keep up the good work.Tom
Tom De Vadder
Tom De Vadder
1685525607
Un très grand merci à l'équipe Anyway Doors pour leur professionnalisme et la qualité de leur service ! Extrêmement satisfait du résultat !
Robert Cavas
Robert Cavas
1685517776
Bijzonder tevreden over deze firma !Vanaf het eerste onthaal over de navolgende contacten tot en met de plaatsing verliep alles prima en geheel volgens afspraak.
Heel vlotte service! Gemakkelijk bereikbaar via mail, afspraken en termijnen werden heel goed nagekomen. Perfecte plaatsing en het belangrijkste uiteraard: heel erg mooi glazen steel look deur!!
Annelies Nevens
Annelies Nevens
1685366427
Zeer vriendelijke ontvangst in de toonzaal en zeer professionele uitleg gekregen.Deuren zijn goed geplaats en van zeer goede kwaliteit en goede dienst na verkoop
Kris Bosmans
Kris Bosmans
1685298632
Zeer vlotte communicatie, correcte levering en plaatsing.Niet de goedkoopste maar geen klachten over de materialen of de service!
We zijn zeer tevreden van dit bedrijf.Alles loopt zoals afgesproken.De mensen die de deur plaatsen zijn zeer bekwame vakmannen.Het is zeker een aanrader voor wie een nieuwe deur zoek.
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1683758310
Top kwaliteit , precisie werk , vriendelijk en stielmannen !Aanrader 👌🏻
Maxine Podevyn
Maxine Podevyn
1683215438
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er (en is) degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er heel degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Goed onthaald in hun winkel, degelijke uitleg gekregen. Vlotte afhandeling van de bestelling en vakkundig uitgevoerde plaatsing.Bedankt.
Knap concept.Love my “snowwhite” door.Kwaliteit in materiaal maar ook in de service, communicatie en plaatsing.
Mikke Duverger
Mikke Duverger
1682073796
J’ai fait appel au technicien de chez anyway pour régler une porte. C’était parfait. Le technicien est arrivé à l’heure, était très poli et travaille très proprement. Service impeccable et efficace 👍
Onlangs onderhoud gevraagd voor 1 van onze anywaydoors, super klantvriendelijk, alle vragen beantwoord, top service 👍, groetjes Verheyen
Marika Hermans
Marika Hermans
1682003324
Zwarte pivoterende steellookdeur met UGP greep geplaatst tussen hal en living. Eerste info ter plaatse gekregen op afspraak in toonzaal Massenhoven. Zeer correcte en volledige info door vriendelijke dame Annelien. Afspraak voor opmeting en plaatsing correct per mail geregeld. 30 minuten vóór aankomst bij opmeting en plaatsing werd er verwittigd met berichtje. Plaatsing op 5 april werd heel voorzichtig door Bjorn en Joeri uitgevoerd. De deur werd ook opgeblonken door deze vriendelijke heren. Bedankt voor het vlekkeloze verloop!
hilde sanders
hilde sanders
1681824990
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu