Doors

Unieke deurconcepten met technische expertise, praktisch comfort en een moderne look

ANYWAY

Doors


Ontdek het aanbod bestaande uit volle, steel look en glazen deuren. Alle deuren van Anyway Doors worden volledig op maat gemaakt.
Plan uw bezoek
Anyway Doors stelt u in staat om uw ideale deur online, volledig naar eigen wens te configureren.
Elke binnendeur wordt steeds volledig op maat gemaakt voor de deuropening die u voorzien heeft. U kan tijdens het online configureren de minimale en maximale afmetingen van elk afzonderlijk product ontdekken.
Onze producten worden op maat samengesteld, door verschillende modulaire componenten samen te voegen tot een ‘ideale deur’.

Afhankelijk van persoonlijke smaak en het type woning, kiest u uit een brede collectie basiselementen waarbij we innovatieve systemen combineren met een hedendaags en eigenzinnig ontwerp.

Door de modulaire bevestigingstechniek blijven de scharnierzijde en draairichting van de deuren aanpasbaar en kan u elk deurbladtype met elke omlijsting combineren.

Uiteindelijk beslist u zelf over afmetingen, materialen, grepen en eventuele accessoires. Het gekozen design en gebruikscomfort worden mee bekeken in functie van de woning of het gebouw.

Al onze oplossingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voldoen aan de vooropgestelde normen.
ANYWAYdoors gebruikt uitsluitend geanodiseerd aluminium.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Geanodiseerd aluminium

Het ganse product gamma is beschikbaar in de kleuren zilver en zwart.
Bepaalde specials zijn beschikbaar in brons en stainless steel.

Volle deuren

ANYWAYdoors selecteerde een 35-tal verschillende unicolors en woodprints uit de Resopal Massiv collectie. Resopal Massiv is een stabiel, onderhoud- en schildervrij, krasbestendig, chemisch resistent en kleurvast materiaal dat als afwerkingslaag op volle deuren wordt gebruikt.

Steel look, glazen deuren en vaste wanden

Helder glas ( standaard / grey / dark grey )
Mat gezuurd glas ( standaard / extra klaar / grey / dark grey )
Mat gezandstraald glas met motief en Clearshield coating
Uit puur esthetisch oogpunt maakt ANYWAY er een erezaak van om alle bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Dit geeft een perfect strakke lijn die langs beide deurzijden valt te bewonderen.

Swing

- Onzichtbare scharnieren met comfortsluiting
- Instelbaar 90° of 180° te openen
- aanpasbare scharnierzijde

Pivot

- Pivotscharnieren zonder inbouwdelen in de vloer
- Instelbaar 180° of 360° te openen

Standaard ANYWAY

- Handenvrij en geluidloos openen en sluiten
- Inbouwgrepen voor optimaal gebruikscomfort
- Minimalistische sloten
- Onzichtbaar ingebouwde ventilatie
Alle deuren van ANYWAY Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
4.9
Based on 250 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Onze deuren zijn geplaats wij zijn supper content en het resultaat mag er zijn. Heel fijne aangename samenwerking. Dank U wel.
Fabiola Swennen
Fabiola Swennen
1695212850
We zijn zeer tevreden over de professionele en correcte service van Anyway Doors. We werden goed geholpen bij ons bezoek aan de toonzaal, de opvolging van ons dossier verliep heel vlot en correct, met duidelijke communicatie.De deuren zelf zijn zeer mooi, degelijk en kwaliteitsvol.
Onze ervaring met Anyway Doors: duidelijke uitleg bij bestelling, correcte afhandeling voorschot- en eindfactuur, gerespecteerde levertermijn, prima plaatsing en een super mooi afgewerkte binnendeur! Bedankt Anyway Doors!
David Andries
David Andries
1694689733
Van bestelling tot installatie: alles vlot verlopen volgens gemaakte afspraken. Heel propere installatie.
Stefan Wouters
Stefan Wouters
1693935365
Aanvraag afregeling van glazen deur: enige wachttijd, maar in tussentijd wel gecontacteerd om sneller geholpen te worden door technieker die in de buurt was. Uiteindelijk dag op voorhand geïnformeerd over uur van aankomst. Correcte afhandeling en duidelijke factuur. Na 10 jaar nog steeds erg tevreden van aangekocht product.
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
Marc Heeren
Marc Heeren
1693477607
Zeer tevreden over het hele proces. Al van bij de info over de deuren tot en met de plaatsing. Vriendelijk onthaal en met kennis van zaken. Bij het opmeten en bepalen van de draairichting heel goed advies gekregen zodat de deuren op de juiste manier en perfect opengaan. Heel professioneel afgewerkt ook. Deuren zijn nu 1 geheel met de muren. Bravo aan Anyway Doors, jullie hebben echt vakmensen!👏👏👏
marc heeren
marc heeren
1693477470
Top kwaliteit. Goede service, communicatie en uitstekende plaatsing.
Alex Kempeneers
Alex Kempeneers
1693143320
Duidelijke en correcte communicatie.
Perfecte oplevering!
Robby Van Meel
Robby Van Meel
1692453802
Wij zijn heel tevreden over onze 2 pivoterende glazen deuren.
Dries C
Dries C
1691586580
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1690880851
We wonen nu al een paar maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van onze Anyway Doors.Zelfs in de voorbije moeilijke bouwperiode is alles zeer vlot en correct verlopen.Afwerking TOP!!Onze deuren matchen echt met onze designtrappen van Genico, die ook in de toonzaal van Anyway Doors tentoongesteld stonden.Dankzij zeer positieve reviews hebben wij deze "witte merel" leren kennen. Vandaar deze vijf sterren review voor Anyway Doors.Anyway Doors is voor ons een echte aanrader.
An De Peuter
An De Peuter
1690024220
Correcte prijs! Vriendelijke, zeer proper en goed uitleg gevende medewerker bij het herstellen van een deur die ik zelf door een onvoorzichtigheid heb uit zijn center heb gebracht. Overigens hebben wij intussen al 9jaar 7 deuren van Anyway Doors en nog nooit iets fout of stuk geweest!!! Wij zijn er allezins zeer fan van!
Super blij met onze 2 binnendeuren van anyway Doors. Vriendelijke ontvangst in de toonzaal, zonder pushen rustig kunnen rondkijken. Er is tijd genomen voor een degelijk offerte. En na bevestiging van de offerte, vlotte opmeting en plaatsing binnen de afgesproken tijd.
Els Heirman
Els Heirman
1688640518
Top service en beste kwaliteit. Ook de plaatsing gaat supersnel. Wij bevelen Anyway Doors aan iedereen aan. Top.
FRANCIS THYS
FRANCIS THYS
1688630566
Mooie deur, perfect geinstalleerd en mooi afgekit
Dirk Heirbaut
Dirk Heirbaut
1688560963
Vlotte en correcte samenwerking met een knap resultaat
Wij hadden een zeer aangename samenwerking met Anyway Doors. De voorbereiding, opmeting en plaatsing verliepen vlekkeloos. We zijn dolblij met onze steel look binnendeur. De communicatie verliep helder, vriendelijk en snel. Deze firma is een aanrader!
Bij ons zijn ze van de week een mooie steellook deur komen plaatsen. Het unieke aan Anyway Doors is deze een mooi geluidsdicht kader heeft en dat er geen boringen in de grond nodig waren.Op 1 uur tijd was alles geplaatst. Ze hebben heel goed aangegeven hoe het proces in zijn werk gaat en communiceren heel duidelijk.
Willem Eykens
Willem Eykens
1686841140
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu