ANYWHITE - Investeer in buitengewone binnendeuren. 

Vanaf €1.150 excl. BTW

Met ANYWHITE biedt ANYWAYdoors een volledig afgewerkte high-end binnendeur op maat aan. Jouw binnendeur kopen? Ontdek de mogelijkheden in één van onze verkooppunten. Het is tijd om jouw huis te upgraden met onze ANYWHITE-deuren.

Ontdek de elegantie van ANYWHITE-deuren

Upgrade je interieur met onze tijdloze ANYWHITE-deuren. Al onze binnendeuren worden op maat gemaakt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen. Met hun strakke ontwerp en heldere lijnen zijn ANYWHITE-deuren de perfecte aanvulling op moderne, minimalistische en tijdloze architectuur.

Wat maakt ANYWHITE uniek?

Het Belgische merk ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is vandaag dé plek voor designdeuren - zowel qua design als qua technologie.
Configureer jouw deur

Tijdloos

Met oog op esthetiek en techniek, biedt ANYWHITE een unieke gebruikservaring. De minimalistische uitstraling past perfect bij elke interieurstijl, terwijl de hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking zorgen voor duurzaamheid en langdurige schoonheid.

Schildervrij

Met de duurzame HPL Massiv afwerking van ANYWHITE zegt u voorgoed vaarwel tegen schilderen. HPL is uiterst slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Geniet van een blokdeur die niet alleen strak en tijdloos is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Modulair

ANYWAY staat voor een deur die standaard in één of beide richtingen kan opendraaien. Dankzij de gepatenteerde verborgen scharniertechniek hoef je geen kant te kiezen. Zelfs na installatie blijven zowel de draairichting als de scharnierzijde modulair aanpasbaar. ANYWHITE- deuren combineren ultiem gebruikscomfort met een luxe afwerking.

Op maat

Elke ANYWHITE binnendeur wordt op maat gemaakt en geplaatst in een volledig afgewerkte deuropening. Het Belgische merk ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is vandaag dé plek voor designdeuren - zowel qua design als qua technologie.
anywhite tijdloze binnendeur op maat in witte ral 9016 afwerking

Ontvang jouw ANYWHITE deur vanaf €1.150 excl. BTW


Ons team van vakkundige professionals garandeert een zorgeloos parcours van opmeting tot plaatsing. Wij gaan voor de glimlach in jouw woning!

Configureer jouw deur

Offerte aanvragen

Bij ANYWAYdoors kan je online jouw ideale ANYWHITE-deur naar wens configureren. Via de "Offerteaanvraag" kan je de door jouw samengestelde deur inzenden voor het maken van een individuele offerte inclusief meet-, montage- en transportkosten.

Opvolging

Na het aanvragen van een offerte word je door één van onze medewerkers opgevolgd om een afspraak te maken in onze showroom om zo de offerte samen te finaliseren en de volgende stappen te bespreken.

Configureer jouw ANYWHITE deur

fullscreen

Onze tevreden klanten

4.9
Based on 279 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Dinsdag een tweede deur laten plaatsen door anywaydoors. Net zoals de vorige keer zeer tevreden van de plaatsers. Perfect afgewerkt, alles netjes achtergelaten. Ook voor advies naar toekomstige deuren namen de plaatsers even de tijd om te kijken wat technisch mogelijk was. Ook de communicatie met het bedrijf zelf verloopt vlot…qua keuze en planning.
Enon jeuris
Enon jeuris
1708759893
We mogen zeer fier zijn op dit Belgisch bedrijf. Van start tot finish aangenaam verrast. Scherpe prijs, correcte afspraken en professionele plaatsing. We zijn alvast heel tevreden met onze steellook binnendeur. Jullie zien ons alvast zeker nog terug. Bedankt!
Kim Mardulier
Kim Mardulier
1708006946
Prima kwaliteit.
Mooi design.
Correcte plannen.
Verzorgde uitvoering.
Kortom : klasse
Fijne samenwerking, correcte plaatsing door uitermate ervaren plaatsers! Dit alles voor een correcte prijs.
Joni Hulsmans
Joni Hulsmans
1707946298
Zeer professioneel, uitvoering top!We zijn super tevreden 🙌Bedankt!
Denise Gerets
Denise Gerets
1707855305
De eerste werkmannen in huis die matten uitrollen om proper binnen te komen!!! Zalig :) Propere service dus met een snelle installatie door een goede voorbereiding! Dank je wel!
An Van Gorp
An Van Gorp
1707421349
De duidelijke afspraken , de opvolging , de tijdige uitvoering der werken zoals afgesproken en de zeer bekwame plaatsers welke zeer nauwkeurig werk verrichten en alles zeer netjes achterlaten met de vriendelijkheid zelve .Topfirma en aan iedereen aan te bevelen!
Vlotte en snelle plaatsing! Vriendelijk personeel. Zeer tevreden over onze mooie glazen deur!
gregory piens
gregory piens
1707252955
Na een duidelijk uitleg in de toonzaal en de opmeting en plaatsing van de deuren door heel vriendelijk personeel, zijn we zeer tevreden van onze moderne en stijlvolle deuren.
Lise Hermans
Lise Hermans
1706639373
Toffe showroom, goede uitvoering en prachtige deuren. Wij zijn alvast tevreden!
Kristof Backx
Kristof Backx
1706459885
Van bij de bestelling tot aan de plaatsing een perfecte service! Een absolute aanrader om met ANYWAY Doors te werken! Doe zo voort!
Heel tevreden met anyway Doors zowel plaatsing als opmeting.
Meirong Yuan
Meirong Yuan
1706124516
Very nice presentation of the show-room with many models on display - attentive listening and very good follow-up from Ms. Renier. Especially since we had to postpone the installation several times. Stunning result! Highly recommended.
Knowledgeable experts in the shop and during fitting of the door. Extremely friendly. Timely delivery. Attention to detail while installing the door. Couldn’t be more satisfied.
Ine Decuyper
Ine Decuyper
1703707603
Bij herstellingen kregen we bezoek van een vriendelijke reparateur die zijn vak kent.De factuur die we achteraf ontvingen was gedetailleerd opgesteld met een duidelijk overzicht van gepresteerde diensten.Fijn om op deze manier te werken.
Super tevreden van de vlotte plaatsing en de mooie deuren. Acht deuren geplaatst op een voormiddag en alles proper afgewerkt.
Michaël Daenen
Michaël Daenen
1702547093
Na een winkelbezoek aan Anyway Doors in Massenhoven besloten om een binnendeur te kopen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen door bekwaam en zeer behulpzaam personeel. De nodige afspraken gemaakt om opmetingen te doen alvorens een definitieve keuze te maken. Die afspraak werd perfect nagekomen en een paar dagen later ontving ik een offerte. Ik ging er mee akkoord. Perfect binnen de afgesproken leveringstermijn werd de deur geleverd en geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de service en het geleverd product. Het was een aangename ervaring om met zulke behulpzame en bekwame mensen te kunnen werken. Kortom, perfecte service.
Linda Heylaerts
Linda Heylaerts
1702215626
Produit esthétique et de qualité.
Breeur Bernard
Breeur Bernard
1701242623
Na onze vorige bestelling bij Anyway Doors (10 jaar geleden) waren er nu twee deuren aan vervanging toe. Dus wij opnieuw naar Anayway. Het ganse proces (informeren, bestellen, plannen en uitvoering) verliep perfect, net zoals de vorige keer.Mochten we nog nieuwe deuren vervangen, weten we alleszins waar we moeten zijn.
WALTER MEGANCK
WALTER MEGANCK
1700997381
Vlotte communicatie, kwalitatieve service. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Shana Poppe
Shana Poppe
1700656591
js_loader
voorgevel anyway doors wit
© 2022 Anyway Doors
crossmenu