patrijspoort en bandraam
Koen Dries
Koen Dries
31 januari 2022
Patrijspoort

In onze binnendeuren kan tevens een aluminium patrijspoort geïntegreerd worden. Deze patrijspoort kan naar wens van helder, gezuurd of gezandstraald glas voorzien worden. De centerhoogte van de patrijspoort is standaard 1650 mm gemeten vanaf de onderzijde van het deurblad.

De aluminium patrijspoort heeft een buitendiameter van 400 mm, en een binnendiameter van 340 mm, waarbij een aluminium rand van 30 mm breedte, met een dikte van 4 mm bovenop het deurbladoppervlak zichtbaar blijft. Er wordt 4 mm dik glas naar keuze in gemonteerd.

Bandraam

Elke moderne binnendeur van Anyway Doors kan optioneel uitgerust worden met glas. In de volle deurbladen, kunnen rechthoekige glasvolumes geïntegreerd worden. De standaard bandraamhoogte is 250mm, de centerhoogte is steeds 1650mm vanaf de onderzijde van het deurblad.

Aan beide zijden van de deur wordt 4 mm dik glas naar keuze aangebracht op de binnen- en buitenzijde, na montage blijft een alu-rand van +-5mm zichtbaar. Deze ligt 2 mm bovenop het deuroppervlak. Deze moderne binnendeuren met glas presteren akoestisch en thermisch relatief goed vanwege de luchtspouw tussenin de 2 glasbladen.

Qua glasinvulling wordt gezandstraald glas met diverse motieven of onderhoudsvriendelijk gezuurd glas aangeboden. De gestileerde motieven worden langs één zijde op het glasoppervlak gezandstraald en afgewerkt met een coating, om het onderhoud te vereenvoudigen.

Diversen

Afhankelijk van het deurtype kunnen opties geïntegreerd of toegevoegd worden: een katten- of hondenluik, optische alu traversen, speciale sloten, spionoog, verluchting of ventilatie, edm,...

Dit dient individueel per geval en in functie van de bouwkundige situatie bekeken te worden.

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu