Stalen deuren look met een moderne twist
Koen Dries
Koen Dries
1 december 2015
Modern 'stalen deuren' alternatief met innovatieve meerwaarde van Anyway Doors

Stalen deuren met glas zijn weer helemaal hip, met de gloednieuwe zwarte kaderdeuren van Anyway Doors wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd, maar dan met een moderne en innovatieve twist. Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een lichte en gebruiksvriendelijke deur met een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking.

In het zwarte frame kan naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Zowel de minimalistische omlijsting rond de "stalen deuren" als de unieke sluittechniek waarmee de deur perfect afsluit naar tocht en akoestiek toe is in het zwart uitgevoerd. De unieke sluittechniek maakt het mogelijk maakt de deur naar wens in 1 of beide draairichtingen te laten openen ( 90° | 180° | 360° ).

Zwart geanodiseerd aluminium

De zwarte profielen kunnen zowel voor normale binnendeuren gebruikt worden als voor grote pivoterende deuren. Bij beiden dient niets in de vloer ingebouwd te worden en dienen dus geen bijzondere voorzieningen in de vloer getroffen te worden, ook niet bij vloerverwarming. De gebruikelijke omlijstingen die al dan niet zichtbaar zijn vragen keuzeafhankelijk wel de juiste voorbereidingen.

De afgebeelde "stalen deuren" met zwart aluminium frame rond het helder glas, werken zonder enige inbouwelementen in de vloer of het plafond. Dit stalen deuren alternatief werd speciaal ontwikkeld om zowel in nieuwbouw als een renovatie toegepast te kunnen worden. De onzichtbare scharnieren worden bovenop de vloer bevestigd zodat het ganse scharniersysteem onzichtbaar op de bestaande vloer bevestigd wordt (de scharnier zelf zit in het frame). Dit kan ook met vloerverwarming zonder enige voorbereidingen geplaatst worden. De bevestiging met 2 kleine bouten gebeurt maximaal 4.5 cm diep! Bij een gesloten deur is de bevestiging onzichtbaar.

Unieke 'Stealthpivot' pivotscharnieren zonder inbouwdelen in vloer of plafond

De onzichtbare pivotscharnieren beschikken over een ingebouwd hightech veersysteem dat de deur in alle richtingen laat opendraaien. De pivoterende deur kan desgewenst in beide richtingen opendraaien of begrensd worden naar 1 zijde. De draairichting kan na de montage eenvoudig aangepast worden. Als de pivotdeur centraal wordt opgesteld, dan kan de deur oneindig rond draaien in alle richtingen.

Een centrale pivotdeur is een praktische en kindvriendelijke opstelling. Bij een excentrische pivot montage wordt een 1/3 verhouding gehanteerd. De deur wordt in volledig geopende toestand automatisch op 90° op haar plaats gehouden. Vanwege maatwerk is het mogelijk panelen tot 5,5 m² en maximaal 150 kg te maken met dit systeem.

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!

ANYWAYdoors deurpanelen

Koen Dries
Koen Dries
31 januari 2022

Steel look schuifdeuren

Koen Dries
Koen Dries
27 juli 2018

Modern stalen deur concept

Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2017

Steel look pivoterende deuren

Koen Dries
Koen Dries
27 januari 2017

Steel look binnendeuren

Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2015
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu