Design binnendeuren op maat
Koen Dries
Koen Dries
1 juli 2017
Design binnendeuren op maat van Anyway Doors

Anyway Doors legt haar focus op innovatieve design binnendeuren met functionele meerwaarde. Het innovatieve karakter van deze design deuren wordt ondersteund door discreet ingebouwde ventilatie ten gunste van een gezond woonklimaat, een perfecte afsluiting met tochtpreventie, thermische en akoestische afscherming. De deuren zijn modulair opgebouwd zodat ze continue aanpasbaar blijven qua draairichting en scharnierzijde. Er wordt niets in de vloer bevestigd zodat de onzichtbare scharnieren eenvoudig omgedraaid kunnen worden in de unieke aluminium omlijstingen.

Volledig afgewerkt

De design binnendeuren worden op maat gemaakt en worden steeds als een volledig afgewerkt product bij de eindgebruiken geleverd en geplaatst. De deuren worden uitsluitend gemaakt met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen als mat geanodiseerd aluminium, Resopal Massiv 3mm HPL en glas. Al onze producten zijn ontwikkeld met een lange levensduur in gedachten en dit kan uitsluitend gerealiseerd worden met hightech, volledig afgewerkte en onschilderbare materialen.

Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway er een erezaak van om alle scharnieren en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. De geïntegreerde onzichtbare scharnieren geven dus een eindresultaat waarmee een perfect strakke lijn langs beide zijden van uw deuropening te bewonderen valt, ook in geopende toestand in tegenstelling tot andere systemen. De onzichtbare scharnieren kunnen standaard zowel links als rechts in de minimalistische omlijsting bevestigd worden.

Design binnendeuren met onzichtbare aluminium omlijsting

Het meest actuele zijn de aluminium inbouwomlijstingen voor minimalistische design deuren zonder zichtbare omlijsting. Hiervoor dient de aluminium omlijsting voor de pleisterwerken geplaatst te worden, zodat de betreffende vakman dit volledig kan wegwerken in uw wandafwerking. Een binnendeur zonder omlijsting vraagt de nodige aandacht en dient zeer goed opgevolgd te worden. Dit kan ook in een grondige verbouwing toegepast worden.

Design binnendeuren met minimalistische omlijsting

Vanwege de hogere kostprijs voor een inbouwomlijsting en de bijhorende supplementaire werken en werfopvolging, kiezen veel mensen voor strakke blokdeuren met een geanodiseerde aluminium blokomlijsting. Hiervoor dienen op voorhand geen profielen voorzien te worden en werkt de stukadoor en vloerdekker alles af, alsof er totaal geen deuren geplaatst zouden worden. Vervolgens wordt de minimalistische aluminium blokkader (50 mm x 22 mm) bovenop het afgewerkte pleisterwerk geplaatst. Met deze omlijsting krijgt u eveneens een "deuren zonder omlijsting" effect.

Design binnendeuren met innovatieve inbouwgrepen

Helemaal in lijn met zijn minimalistische filosofie, heeft Anyway Doors haar gepatenteerde  ‘geïntegreerde greepfunctie’ voor greeploze binnendeuren vandaag verder op punt gesteld. Het concept bevat verschillende modellen en biedt diverse functionele voordelen tegenover een klassieke deurknop of greep. De verticale versies zijn ook zeer kindvriendelijk omdat kinderen meegroeien met de greep.

Architectonische troeven? De deur kan volledig geopend worden, stoot niet tegen de muren, zit strak in het muurvlak, uniformiteit, … .

Over ANYWAYdoors

Anyway Doors, opgericht in 1995, is een grensverleggende Belgische fabrikant van design binnendeuren op maat, die nu in zo’n 50.000 woonprojecten een meerwaarde creëren. In de exclusieve Flagship Store te Antwerpen (B) wordt u aangenaam verrast door het design, de afwerking en het technisch vernuft van een 90-tal demodeuren en een 10-tal kast- en inloopkastopstellingen. Alle andere ANYWAYdoors partners met showroom vindt u terug onder verkooppunten op de website.

Bekwame vakmensen begeleiden vrijblijvend uw project en inspireren u graag met handige, vaak budget besparende tips. Hedendaagse architectuur is helemaal hun ding, evenals renovatie en styling! Uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten bij het technisch advies.

Maatwerk met functionele meerwaarde: minstens een múst

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!

De ultieme design binnendeuren

Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2020
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu