ANYWAYdoors

Anything but ordinary.

De deuren van ANYWAYdoors zijn speciaal aangepast aan jouw familie. Ervaar de langdurige schoonheid van ANYWAYdoors. De deuren zijn gemaakt met krasbestendige en onderhoudsvriendelijke materialen.

Met behulp van onze configurator, kan je jouw ideale deur samenstellen en jouw huis nieuw leven inblazen.
Configureer jouw deurBezoek onze showroom
zwarte deuren op maat

Inspiratie voor je thuis & bureau

Laat je inspireren door onze ontwerpen. Ontdek een assortiment aan deuren, van steel look tot glas of strak wit. Op zoek naar een deur die opent in beide richtingen? Of liever een pivoterende deur of schuifdeur? Ontdek een uitgebreid assortiment aan opties en afwerkingen, zodat jouw deur van ANYWAYdoors perfect past in jouw interieur.

Een deur voor het leven

ANYWAYdoors zorgt voor meer dan enkel een esthetisch design. Wij werken volgens het principe: schoonheid die niet ten koste gaat van kwaliteit.

Onderhoudsvriendelijk

Een binnendeur wordt meer dan tien keer per dag gebruikt per persoon. Het is een cruciaal onderdeel van jouw interieur. Wij bieden deuren aan die duurzaam en makkelijk te poetsen zijn. Gedaan met je zorgen te moeten maken over het onderhouden van jouw deuren.

Duurzaam

Laat je huis stralen met de krasbestendige binnendeuren van ANYWAYdoors. Al onze modellen zijn duurzaam en moeten niet geschilderd worden.

Op maat gemaakt

Elke familie en elke thuis is uniek. Dat is waarom al onze deuren op maat gemaakt worden. Gebruik onze configurator, vul de maten in van jouw deuropening en ANYWAYdoors zal jouw ideale deur creëren.

Belgische kwaliteit

ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag de dag een referentie is geworden in de designdeurensector – zowel voor design als voor technologie.
Grote glazen binnendeur op maat

Configureer jouw ideale deur

Creëer jouw ideale op maat gemaakte deur. Zo kunnen wij je een offerte leveren zonder verplichting.

Selecteer een deur

Kies jouw deur en hoe je wilt dat deze open gaat: swing, pivot of slide. De opties kunnen verschillen naargelang jouw keuze.

Configureer

Je kan de hoogte, breedte, kleur, afwerking, … van jouw deur aanpassen in de configurator.

Offerte

Voeg jouw configuratie toe aan jouw offerte aanvraag en krijg een prijsindicatie. Je kan ook kijken naar onze PDF met richtprijzen.
Configureer jouw deurDownload onze catalogus
fullscreen

Onze tevreden klanten

4.9
Based on 279 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Dinsdag een tweede deur laten plaatsen door anywaydoors. Net zoals de vorige keer zeer tevreden van de plaatsers. Perfect afgewerkt, alles netjes achtergelaten. Ook voor advies naar toekomstige deuren namen de plaatsers even de tijd om te kijken wat technisch mogelijk was. Ook de communicatie met het bedrijf zelf verloopt vlot…qua keuze en planning.
Enon jeuris
Enon jeuris
1708759893
We mogen zeer fier zijn op dit Belgisch bedrijf. Van start tot finish aangenaam verrast. Scherpe prijs, correcte afspraken en professionele plaatsing. We zijn alvast heel tevreden met onze steellook binnendeur. Jullie zien ons alvast zeker nog terug. Bedankt!
Kim Mardulier
Kim Mardulier
1708006946
Prima kwaliteit.
Mooi design.
Correcte plannen.
Verzorgde uitvoering.
Kortom : klasse
Fijne samenwerking, correcte plaatsing door uitermate ervaren plaatsers! Dit alles voor een correcte prijs.
Joni Hulsmans
Joni Hulsmans
1707946298
Zeer professioneel, uitvoering top!We zijn super tevreden 🙌Bedankt!
Denise Gerets
Denise Gerets
1707855305
De eerste werkmannen in huis die matten uitrollen om proper binnen te komen!!! Zalig :) Propere service dus met een snelle installatie door een goede voorbereiding! Dank je wel!
An Van Gorp
An Van Gorp
1707421349
De duidelijke afspraken , de opvolging , de tijdige uitvoering der werken zoals afgesproken en de zeer bekwame plaatsers welke zeer nauwkeurig werk verrichten en alles zeer netjes achterlaten met de vriendelijkheid zelve .Topfirma en aan iedereen aan te bevelen!
Vlotte en snelle plaatsing! Vriendelijk personeel. Zeer tevreden over onze mooie glazen deur!
gregory piens
gregory piens
1707252955
Na een duidelijk uitleg in de toonzaal en de opmeting en plaatsing van de deuren door heel vriendelijk personeel, zijn we zeer tevreden van onze moderne en stijlvolle deuren.
Lise Hermans
Lise Hermans
1706639373
Toffe showroom, goede uitvoering en prachtige deuren. Wij zijn alvast tevreden!
Kristof Backx
Kristof Backx
1706459885
Van bij de bestelling tot aan de plaatsing een perfecte service! Een absolute aanrader om met ANYWAY Doors te werken! Doe zo voort!
Heel tevreden met anyway Doors zowel plaatsing als opmeting.
Meirong Yuan
Meirong Yuan
1706124516
Very nice presentation of the show-room with many models on display - attentive listening and very good follow-up from Ms. Renier. Especially since we had to postpone the installation several times. Stunning result! Highly recommended.
Knowledgeable experts in the shop and during fitting of the door. Extremely friendly. Timely delivery. Attention to detail while installing the door. Couldn’t be more satisfied.
Ine Decuyper
Ine Decuyper
1703707603
Bij herstellingen kregen we bezoek van een vriendelijke reparateur die zijn vak kent.De factuur die we achteraf ontvingen was gedetailleerd opgesteld met een duidelijk overzicht van gepresteerde diensten.Fijn om op deze manier te werken.
Super tevreden van de vlotte plaatsing en de mooie deuren. Acht deuren geplaatst op een voormiddag en alles proper afgewerkt.
Michaël Daenen
Michaël Daenen
1702547093
Na een winkelbezoek aan Anyway Doors in Massenhoven besloten om een binnendeur te kopen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen door bekwaam en zeer behulpzaam personeel. De nodige afspraken gemaakt om opmetingen te doen alvorens een definitieve keuze te maken. Die afspraak werd perfect nagekomen en een paar dagen later ontving ik een offerte. Ik ging er mee akkoord. Perfect binnen de afgesproken leveringstermijn werd de deur geleverd en geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de service en het geleverd product. Het was een aangename ervaring om met zulke behulpzame en bekwame mensen te kunnen werken. Kortom, perfecte service.
Linda Heylaerts
Linda Heylaerts
1702215626
Produit esthétique et de qualité.
Breeur Bernard
Breeur Bernard
1701242623
Na onze vorige bestelling bij Anyway Doors (10 jaar geleden) waren er nu twee deuren aan vervanging toe. Dus wij opnieuw naar Anayway. Het ganse proces (informeren, bestellen, plannen en uitvoering) verliep perfect, net zoals de vorige keer.Mochten we nog nieuwe deuren vervangen, weten we alleszins waar we moeten zijn.
WALTER MEGANCK
WALTER MEGANCK
1700997381
Vlotte communicatie, kwalitatieve service. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Shana Poppe
Shana Poppe
1700656591
js_loader
© 2022 Anyway Doors
crossmenu