Onzichtbare deuren met een aluminium inbouwomlijsting
Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2022
Onzichtbare binnendeuren

Onzichtbare deuren die volledig ingewerkt worden in je wandafwerking zijn “the must have” van het moment en passen perfect in een modern en tijdloos interieur. Anyway Doors is een Belgische fabrikant die zich sinds 1995 toelegt op kwalitatieve binnendeuren met praktische meerwaarde. Onzichtbare binnendeuren konden dus niet ontbreken in het ruime productgamma en worden al sinds 1998 aangeboden.

Centrale montage voorkomt scheuren en barsten

Er werd een speciaal inbouwsysteem in geanodiseerd aluminium ontwikkeld, dat in tegenstelling tot de rest van de markt steeds centraal in uw wand ingewerkt dient worden. Deze centrale opstelling komt voort uit een aantal praktische en esthetische doelstellingen. Centrale montage van de inbouw deurkader voorkomt namelijk scheuren of barsten en maakt het systeem ook eenvoudig om in te werken.

De deur centraal gepositioneerd betekend ook esthetisch een identiek uitzicht aan beide zijden van de deur, iets waar Anyway doelbewust voor kiest.

Onzichtbare deuren worden steeds volledig op maat gemaakt

Deze onzichtbare binnendeuren worden op maat vervaardigd zonder hout, waardoor ze niet kunnen kromtrekken. De deuren zijn steeds volledig afgewerkt en niet schilderbaar. Een schilderdeur behoort dus bewust niet tot de mogelijkheden en bedrijfsfilosofie. Binnendeuren zijn het meest gebruikte interieurelement in je ganse woning; er wordt dus verwacht dat ze een leven lang meegaan. Dit kan uitsluitend gegarandeerd worden als de materiaalkeuze en afwerking dan ook navenant is.

Anyway kiest voor een volledig afgewerkte deur die wordt opgebouwd met hightech materialen zoals geanodiseerd aluminium en Resopal Massiv (=volkern).

Als je de kleur van je binnendeuren perfect wenst af te stemmen op je verfkleur, dan kies je dus eerst je kleur voor de onzichtbare deuren. Anyway bezorgt je met plezier een exact kleurstaal, zo kan je ook thuis de verschillende afwerkingen evalueren. Je verfleverancier of schilder kan zo exact dezelfde kleur en glansgraad mengen. Het ruime aanbod omvat een 35-tal verschillende kleuren en afwerkingen.

De praktische meerwaarde van Anyway Doors?

Deze deuren kan je standaard in beide richtingen openen of laten begrenzen in een draairichting (90° of 180° openend). Ze beschikken over onzichtbare scharnieren die zelfs bij een volledig geopende deur onzichtbaar blijven. De scharnieren worden verankerd aan de omlijsting zodat niets in de vloer ingebouwd dient te worden en de deur aanpasbaar blijft qua scharnierzijde en draairichting! Anyway staat dus voor een continue aanpasbaar deurgeheel, dat misschien overbodig lijkt, maar in veel woningen blijkt de flexibiliteit op termijn toch gewaardeerd; als je het interieur anders opdeelt of bijvoorbeeld je extra slaapkamers een andere bestemming geeft,…

Welke voordelen biedt het inbouwsysteem van Anyway
  • Geen zichtbaar kader rondom je binnendeur
  • Volledig afgewerkt deurblad
  • Volledig op maat gemaakt
  • Montage inbouwframe voor de afwerking/pleisterwerken
  • Geen scheuren of barsten door centrale montage!
  • Deurpaneel te kiezen wanneer de ganse woning afgewerkt is
  • Kan zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden
  • Scharnieren en draairichting blijven aanpasbaar
  • Geluidloos openen en sluiten + handenvrij te bedienen
Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu