Schuifdeuren op maat "SLIDE-A-WAY"
Koen Dries
Koen Dries
15 januari 2018
Maatwerk schuifdeuren met compact aluminium railsysteem

SLIDE-A-WAY schuifdeuren zijn doordacht en praktijkgericht ontworpen. Deze schuifdeur systemen onderscheiden zich door een compacte vormgeving met onzichtbaar geïntegreerde technieken en hoogwaardige afwerking. Anyway lanceerde recent een nieuw railsysteem met geïntegreerde soft-close remtechniek, die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veilige bediening. Ze zijn ideaal als optisch scherm tussen 2 ruimten of als kastafsluiting.

De beoogde functie, locatie en opstelling zijn bepalend voor de materiaalkeuze en het schuifwandtype. De aluminium rail is ontworpen om zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd te worden, afhankelijk van de opstelling en de beschikbare ruimte. Het schuifdeur systeem is uitgerust met een lokale vloergeleider zodat er niets hindert of zichtbaar is in de deuropening.

Schuifdeuren op maat met ruime keuze aan afwerkingen

SLIDE-A-WAY schuifdeuren worden volledig op maat gemaakt en kunnen met diverse materialen afgewerkt worden. Het gamma varieert van glazen schuifdeuren met een ruime keuze aan glassoorten tot volledig afgewerkte "volle" schuifdeurpanelen.

De volle schuifdeuren worden opgebouwd uit aluminium, Resopal Massiv (3mm HPL) en een speciale PU-samenstelling om een vlak en stabiel deurpaneel te garanderen. Anyway schuifdeuren zijn steeds volledig afgewerkt, waardoor ze dus onderhoudsvriendelijk, kleurvast en zeer krasbestendig zijn. Tevens dienen ze nooit geschilderd te worden. Er is keuze uit een 35-tal verschillende kleuren en houtimitatie afwerkingen. Kleurstalen zijn te verkrijgen via onze toonzalen.

Wat is de ideale toepassing?

De ideale toepassing van een schuifdeur is bijvoorbeeld tussen woonruimte en keuken, tussen woonruimte en bureel, tussen slaapkamer en dressing of tussen slaapkamer en badkamer. Allemaal ruimtes die bij elkaar mogen aansluiten, maar waar soms een optische afsluiting gewenst is die zo weinig mogelijk ruimte inneemt.

Schuifwanden zijn zeer trendy & actueel, maar ze zijn minder aangewezen tussen locaties met hoge passage of verhoogde akoestische en thermische eisen zoals bijvoorbeeld tussen hal en woonkamer.

Schuifdeuren met functionele meerwaarde:
  • Compacte aluminium rail
  • Onzichtbare lokale vloergeleiding
  • Soft-close remtechniek
  • Wand- of plafondmontage
  • Stabiel en volledig afgewerkt deurpaneel
  • Uitgebreide collectie ingebouwde grepen
Een gouden regel: informeer u tijdig over toepassing en voorbereidingen!

Vanwege de complexiteit die soms gepaard kan gaan met schuifdeuren is het aangewezen om een toonzaal in uw buurt te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk geëxposeerd staan en Anyway medewerkers u graag gericht adviseren. Om een gedetailleerde offerte op te kunnen maken, is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk, hierin kunnen onze interieur vormgevers u perfect assisteren. Bereid uw bezoek voor en breng zeker een plan of schets mee en eventueel enkele foto's van de ruimte of deuropening zodat iedereen zich goed kan inleven uw situatie.

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!

Schuifdeuren op maat met softclose

Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2022
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu