Glazen schuifdeuren
Koen Dries
Koen Dries
26 januari 2017
Glazen schuifdeuren op maat

Het Belgische merk Anyway Doors slaagt erin met zijn glazen schuifdeuren op maat, strakke belijning en technische verfijning tijdloos te versmelten. Schuifdeuren zijn zeer actueel en trendy, doch zijn minder aangewezen op plaatsen met een hoge doorgang frequentie of met hoge akoestische of thermische eisen!

Er werd recent een nieuwe compacte rail van geanodiseerd aluminium ontworpen met geïntegreerde soft-close remtechniek, die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veilige bediening van de glazen schuifwand.

Compacte aluminium rail voor glazen schuifdeuren

De aluminium bovenrail kan zowel tegen de muur als tegen het plafond bevestigd worden. De rail kan desgewenst ook ingewerkt worden in het plafond. Om problemen met situaties waarbij een schuifdeur tussen 2 muren schuift op voorhand te ondervangen, werd een nieuw railsysteem ontwikkeld waarbij de schuifwand uitgenomen kan worden aan één zijde, in de deuropening. Mits de juiste voorbereidingen, blijven alle technieken incl. het soft-close remsysteem binnen handbereik in uw deuropening. Er hoeven dus nooit zaken tussen de 2 muren afgesteld of vervangen te worden!

Informeer u tijdig naar onze richtlijnen m.b.t. het inwerken van schuifwanden tussen twee muren!

Glazen schuifdeur mogelijkheden

SLIDE-A-WAY glazen schuifdeuren kunnen in 2 samenstellingen aangeboden worden. De meest sobere en puristische versie bestaat uit een 10mm dik glazen paneel van gehard Securit glas dat in een bovenrail bevestigd wordt. Deze schuifdeur kan in verschillende glassoorten aangeboden worden, variërend van helder glas, gezuurd glas, gezandstraald glas met motieven tot gekleurde glassoorten die al of niet van een gezuurd mat oppervlak voorzien worden om de doorkijk te beperken.

De 2de optie is een geanodiseerd aluminium frame, dat naar keuze zwart of naturel (zilver) afgewerkt wordt met daarin afhankelijk van de gekozen glassoort, 6 tot 8mm dikke geharde Securit beglazing. Met dit profiel wordt de populaire "steel look" schuifdeur vervaardigd, die optioneel van aluminium onderverdelingen kan voorzien worden op het glas. Ook in deze samenstelling is keuze uit een breed gamma glassoorten. Deze schuifdeur heeft een iets betere afsluiting door de ingebouwde borstel onderaan

Glazen schuifdeuren met functionele meerwaarde:
  • Compacte aluminium rail
  • Lokale vloergeleiding
  • Soft-close remtechniek
  • Situatiegebonden wand- of plafondmontage
  • Uitgebreide collectie grepen
  • Maatwerk = maximale afmetingen 5.5m² per paneel

Om een prijsofferte voor schuifdeuren te bekomen, is het aangewezen om een showroom te bezoeken, waar alle mogelijkheden duidelijk geëxposeerd staan. Om een gedetailleerde offerte op te kunnen maken is een correcte analyse van uw verwachtingen en de technische opstelling noodzakelijk. U kan reeds informatief contact opnemen per e-mail zodat wij, mits opgave van alle technische details en een foto + plan of duidelijke schets reeds een oriënterend voorstel kunnen uitwerken.

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!

Glazen schuifdeuren op maat

Koen Dries
Koen Dries
1 september 2015
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu