grepen en sloten
Koen Dries
Koen Dries
31 januari 2022
Exclusief deurbeslag

Voor haar deurbeslag werkt ANYWAYdoors uitsluitend met eigen ontwerpen. De collectie deurknoppen, deurgrepen en slotaccessoires bepalen in belangrijke mate het karakter, gezicht en identiteit van het product en het merk.

Inbouwhandgrepen

Deze verschillende volledig in het deurpaneel geïntegreerde handgrepen steken niet uit, waardoor de deur steeds volledig kan opendraaien, ook indien ze tegen een muur draait. Deze handgrepen kunnen niet tegen de wand aanslaan en er kan geen kledij achter blijven haken. Los van deze praktische kenmerken is het een innovatief hedendaags concept, dat functie en esthetiek combineert.

Deurknoppen

De deurknoppen worden typeafhankelijk in geanodiseerd aluminium (zwart of zilver) of in roestvrij staal aangeboden. De deurknoppen worden met een draadstift statisch op het deurblad gemonteerd, aangezien Anyway deuren geen slot - of dagschootmechanismen hebben. Simpelweg duwen of trekken volstaat om de deuren te bedienen. Ze worden standaard op een centerhoogte van 1000 mm en 65 mm uit de deurbladrand gemonteerd. De grepen steken 80 mm uit het deurblad uit.

Handgrepen

De handgrepen worden typeafhankelijk in geanodiseerd aluminium of roestvrij staal aangeboden. De handgrepen worden met een stift vast op het deurblad gemonteerd, gezien Anyway deuren geen slot - of dagschootmechanismen hebben. Duwen of trekken volstaat.

De handgrepen op roestvrij stalen afstandhouders worden steeds verticaal geplaatst, met een standaard centerhoogte van 1000 mm voor de onderste en 1125 mm voor de bovenste afstandhouder. Alle grepen kunnen naar wens horizontaal of verticaal op de deur gemonteerd worden.

Insteekgrepen

De handgrepen in geanodiseerd aluminium worden aangebracht in een voeg van 10 mm met een standaard centerhoogte van 1000 mm. Alle grepen zijn horizontaal bevestigd, ze zijn maximum 200 mm breed en hebben een uitsteek van 50 tot 80 mm. De positie van de greep is aanpasbaar binnen de groef, zo kan de insteekgreep gemakkelijk worden vervangen of veranderd door andere insteekgrepen uit onze exclusieve collectie.

De voeg in het deurpaneel kan naar keuze 250 mm zijn of de deurbreedte -60 mm links en rechts naast de voeg.

Deze grepen bedienen geen slotmechanisme, er is ook geen dagschoot, daardoor volstaat duwen of trekken.

Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu