Volle deuren —
volledig op maat

Deuren zijn wellicht het meest gebruikte bouwelement in elke woning en beslaan een aardig percentage van het totale muuroppervlak. Reden te meer om aan binnendeuren extra aandacht te besteden.
Alle volle deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.

Volle deuren galerij

Ontdek wat onze volle deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Het deurblad is een vlak, strak en stabiel sandwichpaneel met een totaaldikte van 50 mm. Het aluminium basisframe werkt als omkadering en beschermt de randen tegen zijdelings aanstoten en indringend of opstijgend vocht.

Het basisframe krijgt een kern van 42 mm PU hardschuim isolatie, dewelke
de thermische en akoestische afsluiting van de deur optimaliseert. De Resopal
Massiv eindafwerking (3 mm) wordt aan weerszijden op het basiskader verlijmd.
Resopal Massiv is een uiterst stabiel, vochtafstotend en antibacterieel materiaal dat door zijn beschermende toplaag eveneens bestand is tegen vlekken, hitte en stoten. Deze samenstelling biedt een schilderarme, kleurvaste, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke binnendeur.

Er is ruime keuze uit een 35-tal verschillende unicolors en woodprints.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit een kunststof profiel op het deurblad; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Door de unieke sluittechniek worden de kieren tussen het deurblad en de omlijsting zo optimaal mogelijk weggewerkt.

De deur wordt aan de onderzijde uitgerust met een tochtborstel om de thermische en akoestische prestaties te optimaliseren. Om aan de vereiste doorstroomopening te voorzien, worden geperforeerde sluitprofielen gebruikt. De lucht kan zo via deze perforaties doorheen het deurpaneel de andere ruimte bereiken. Op deze manier wordt het voordeel van een tochtborstel behouden.

De beschikbare doorstroming is afhankelijk van de beschikbare breedte.

Het ventilatieprofiel met tochtborstel is makkelijk uitneembaar en kan dus verwijdert worden indien nodig. Na verwijderen beschikt u over 11 mm vrije ruimte onder de deur.
Door gebruik te maken van pivotscharnieren en een speciaal afgerond profiel op de achterzijde van het deurpaneel is het nagenoeg onmogelijk om je vinger te pletten aan de scharnierzijde van de deur.

Enkel van toepassing op 'Swing' deuren!
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen volle deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
fullscreen
4.9
Based on 233 reviews
4.9
Based on 402 reviews
Ondertussen hebben we onze binnendeur reeds 6 maanden en een goed moment voor een recensie.Vanaf begin bij aankomst in de showroom goed ontvangen en deskundig geholpen. Alles verliep vlot van offerte tot goedkeuring. Opmeting enkele weken later en na een goede 10 weken was het zover. Plaatsing ging uitermate vlot en proper afgewerkt.We zijn zeer tevreden van onze Anyway deur, zeer mooie en goede kwaliteit. Service, plaatsing en kwaliteit zijn van zeer hoge graad. Een aanrader voor mensen die kwaliteit in huis willen halen.
Niels Reyniers
Niels Reyniers
1685989658
Heel erg tevreden. Begeleiding in toonzaal was prima, evenals de opmeting en plaatsing. Verzorgde afwerking door erg vriendelijke medewerkers.
Inias Laureys
Inias Laureys
1685949087
Correcte service, houden zich aan gemaakte afspraken. Professionele plaatsers die proper en degelijk werk leveren. Zoals het hoort! Wij zijn zeer tevreden!
Elke Deroover
Elke Deroover
1685788530
Mooie deur aangekocht. Levering sneller dan verwacht. Klantvriendelijk en professionele plaatsing
Ken Gysbrechts
Ken Gysbrechts
1685546303
Na 12 jaar defect aan 1 vanonder deuren. Alles aan de herstelling was perfect. Duidelijk communicatie over afspraak, op voorhand duidelijkheid over de kosten, vriendelijke hersteller,...Kortom Anyway Doors echt een aanrader zowel voor nieuwe zaken als ook voor herstellingen. Keep up the good work.Tom
Tom De Vadder
Tom De Vadder
1685525607
Un très grand merci à l'équipe Anyway Doors pour leur professionnalisme et la qualité de leur service ! Extrêmement satisfait du résultat !
Robert Cavas
Robert Cavas
1685517776
Bijzonder tevreden over deze firma !Vanaf het eerste onthaal over de navolgende contacten tot en met de plaatsing verliep alles prima en geheel volgens afspraak.
Heel vlotte service! Gemakkelijk bereikbaar via mail, afspraken en termijnen werden heel goed nagekomen. Perfecte plaatsing en het belangrijkste uiteraard: heel erg mooi glazen steel look deur!!
Annelies Nevens
Annelies Nevens
1685366427
Zeer vriendelijke ontvangst in de toonzaal en zeer professionele uitleg gekregen.Deuren zijn goed geplaats en van zeer goede kwaliteit en goede dienst na verkoop
Kris Bosmans
Kris Bosmans
1685298632
Zeer vlotte communicatie, correcte levering en plaatsing.Niet de goedkoopste maar geen klachten over de materialen of de service!
We zijn zeer tevreden van dit bedrijf.Alles loopt zoals afgesproken.De mensen die de deur plaatsen zijn zeer bekwame vakmannen.Het is zeker een aanrader voor wie een nieuwe deur zoek.
Top service en snelle plaatsing 😊
Rik G
Rik G
1683758310
Top kwaliteit , precisie werk , vriendelijk en stielmannen !Aanrader 👌🏻
Maxine Podevyn
Maxine Podevyn
1683215438
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er (en is) degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Vorige week heeft Anyway Doors een BKO pivoterende dubbele deur komen plaatsen. De plaatsers gingen zeer professioneel en efficiënt te werk. Op goed een uur stond de dubbele deur er in en was alles picobello geplaatst en afgewerkt tot in het kleinste detail. De deur heeft een heel mooie uitstraling, ziet er heel degelijk uit en geeft onze woning een extra ster. Ik kan Anyway Doors absoluut aanraden - het proces offerte tot verkoop door Joke Wouters en plaatsing daarna verliep vlekkeloos. Topfirma !!
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Goed onthaald in hun winkel, degelijke uitleg gekregen. Vlotte afhandeling van de bestelling en vakkundig uitgevoerde plaatsing.Bedankt.
Knap concept.Love my “snowwhite” door.Kwaliteit in materiaal maar ook in de service, communicatie en plaatsing.
Mikke Duverger
Mikke Duverger
1682073796
J’ai fait appel au technicien de chez anyway pour régler une porte. C’était parfait. Le technicien est arrivé à l’heure, était très poli et travaille très proprement. Service impeccable et efficace 👍
Onlangs onderhoud gevraagd voor 1 van onze anywaydoors, super klantvriendelijk, alle vragen beantwoord, top service 👍, groetjes Verheyen
Marika Hermans
Marika Hermans
1682003324
Zwarte pivoterende steellookdeur met UGP greep geplaatst tussen hal en living. Eerste info ter plaatse gekregen op afspraak in toonzaal Massenhoven. Zeer correcte en volledige info door vriendelijke dame Annelien. Afspraak voor opmeting en plaatsing correct per mail geregeld. 30 minuten vóór aankomst bij opmeting en plaatsing werd er verwittigd met berichtje. Plaatsing op 5 april werd heel voorzichtig door Bjorn en Joeri uitgevoerd. De deur werd ook opgeblonken door deze vriendelijke heren. Bedankt voor het vlekkeloze verloop!
hilde sanders
hilde sanders
1681824990
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu