Steel look deuren —
volledig op maat

Met onze populaire “steel look” binnendeuren creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.
Alle steel look deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
vaste wand

Fixed

Vaste wand glas met minimalistisch aluminium frame. Kan vrijstaand of in combinatie met deuren en schuifdeuren gebruikt worden.

Steel look deuren galerij

Ontdek wat onze steel look deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Al onze steel look deuren worden gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit licht, strak en onderhoudsvriendelijk materiaal wordt gecombineerd met een ruim assortiment geharde glassoorten.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit een kunststof profiel op het deurblad; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Door de unieke sluittechniek worden de kieren tussen het deurblad en de omlijsting zo optimaal mogelijk weggewerkt.

De deur wordt aan de onderzijde uitgerust met een tochtborstel om de thermische en akoestische prestaties te optimaliseren. Om aan de vereiste doorstroomopening te voorzien, worden geperforeerde sluitprofielen gebruikt. De lucht kan zo via deze perforaties doorheen het deurpaneel de andere ruimte bereiken. Op deze manier wordt het voordeel van een tochtborstel behouden.

De beschikbare doorstroming is afhankelijk van de beschikbare breedte.

Het ventilatieprofiel met tochtborstel is makkelijk uitneembaar en kan dus verwijdert worden indien nodig. Na verwijderen beschikt u over 11 mm vrije ruimte onder de deur.
Door gebruik te maken van pivotscharnieren en een speciaal afgerond profiel op de achterzijde van het deurpaneel is het nagenoeg onmogelijk om je vinger te pletten aan de scharnierzijde van de deur.

Enkel van toepassing op 'Swing' deuren!
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen steel look deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 211 reviews
4.9
Based on 398 reviews
Eerste keer in 27 jaar hebben we een onderhoud nodig gehad aan onze Anyway deuren (dat wijst al op de super kwaliteit van de deuren). Het onderhoud werd vlot geregeld, en op een zeer professionele en vriendelijke manier uitgevoerd. Kortom, onze deuren zijn weer als nieuw! Absolute aanrader!!!
Paul Dejong
Paul Dejong
10:16 23 Mar 23
Heel tevreden over onze glazen binnendeur van Anywaydoors. Aangename begeleiding in de winkel en een vlotte levering en plaatsing.
Santina Deprez
Santina Deprez
15:03 22 Mar 23
Duidelijke afspraken, vlotte service en mooie deur
Kathleen Ceulemans
Kathleen Ceulemans
20:47 21 Mar 23
Van begin tot einde een perfecte service: showroom, opmeter, plaatser. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Steven Bruylant
Steven Bruylant
14:48 21 Mar 23
snelle en correcte afhandeling !!
Herman Van Hal
Herman Van Hal
11:42 21 Mar 23
Goede service. Mooie deur gekozen. Levering en plaatsing zonder problemen. Prijs kwaliteit zeker in orde.
Britta Hoffmann
Britta Hoffmann
10:04 20 Mar 23
Wij kozen voor ANYWAY Doors omdat we hun design en materiaalkeuze 100% ons ding vonden. Mooie showroom en zeer vriendelijk onthaal. Plaatsing was snel en professioneel. Wij zijn alvast heel tevreden!
Nathalie Van Assche
Nathalie Van Assche
09:55 28 Feb 23
Heel tevreden over deur én service! In de toonzaal, waar het aanbod mooi tot z'n recht komt, werden we bijgestaan met degelijk advies. We stapten Anyway Doors binnen met het idee om een witte pivoterende deur te laten plaatsen, maar we zijn buitengegaan met een bestelling van een zwarte deur met scharnieren. En nu de deur effectief is geplaatst, hebben we er nog geen seconde spijt van gehad.Ook de service was top: afspraken werden goed opgevolgd en de gemelde timing bij bestelling werd ook aangehouden. Dus geen vertraging, wat heel fijn was. Dankjewel voor de goede zorgen!
Carmen Carnier
Carmen Carnier
21:51 26 Feb 23
Duidelijke afspraken.Timing zoals afgesprokenVriendelijke installateurs.Alles volgens wens.Een tevreden klantEen aanrader!
Pieter Van den broeck
Pieter Van den broeck
08:14 18 Feb 23
Wij zijn zeer enthousiast over onze deur van Anyway Doors. Goede service en prima installatie. Een meerwaarde in onze woning.
Diandra Schepers
Diandra Schepers
07:02 18 Feb 23
Super tevreden van onze deuren!Van A tot Z was dik in orde! Niets op aan te merken! Joke heeft dit tot in het detail in orde gebracht ook de installateurs. Zeer proper en tot in het detail afgewerkt. Zeker een aanrader!Familie vanhoecke uit nazareth
Emmely Thiery
Emmely Thiery
11:51 15 Feb 23
Super tevreden van de eerste afspraak tot de uiteindelijke plaatsing top werk �
Voor deuren ben je bij Anyway aan het juiste adres
Carmen Estevez
Carmen Estevez
16:59 13 Feb 23
Heel tevreden over Anyway Doors. Na meer dan 20 jaar klant te zijn en dat zowel in onze zaak als privé niks anders dan lof.Perfectie bestaat niet maar ze komen er toch heel dicht bij.
Gino Vergauwe
Gino Vergauwe
12:22 04 Feb 23
Topkwaliteit, prima plaatsing
Liesbeth Degeest
Liesbeth Degeest
10:06 31 Jan 23
Top deuren. Uniek concept.Goeie uitleg gekregen over de mogelijkheden. Beloofde plaatsingsdatum werd aangehouden. Zeer professionele plaatsers die alles perfect hebben afgewerkt.
Steve Demaegd
Steve Demaegd
18:14 27 Jan 23
I Never believed my life could changed in such a manner..i was initiated into illuminati by the below link,which i got from someone...indee BBd the Great illuminati Brotherhood exist.. am a living witness.i never believed it until i got initiated into the Great Illuminati Brotherhood level 6..i was given sum of $40 milli, it was like a dream to me and also i was given a choice of house in UK with nice cars,i urge you brother and sister to contact this number either through call or WhatsApp to be a member of the Great Brotherhood of illuminati and enjoy all the benefit attached. WhatsApp him (+254752909593) or on hangouts greatilluminati882@gmail.com
Sylvester tom
Sylvester tom
12:01 19 Jan 23
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe deuren. Heel mooie afwerking, uitstekend materiaal. De plaatsing gebeurde professioneel en het personeel was technisch erg bekwaam. Alles werd netjes achtergelaten. Technisch hoogstandje.
Rolanda Mangelschots
Rolanda Mangelschots
11:51 19 Jan 23
Mooie deur voor tussen onze inkom en leefruimte. Uniek pivoterend systeem met kader en deftige afdichting, wat voor ons heel belangrijk was. Niet goedkoop. Goede communicatie.
Dennis Dyckmans
Dennis Dyckmans
09:33 17 Jan 23
Snelle en correcte service, zelfs na 25 jaar!
G W
G W
09:27 14 Jan 23
Professionele aanpak van een probleem met de scharnier. Pluim voor de technieker en planning. Dank u wel.
Wim Pauwels
Wim Pauwels
22:05 12 Jan 23
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

© 2022 Anyway Doors
crossmenu