Steel look deuren —
volledig op maat

Met onze populaire “steel look” binnendeuren creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen.
Alle steel look deuren van Anyway Doors zijn te verkrijgen verkrijgen in de volgende types

Swing

Draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde is modulair aanpasbaar.

Pivot

Pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Beschikbaar mét en zonder omlijsting.

Slide

Schuifdeuren met soft-close sluiting. De compacte aluminium rail kan zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden.
vaste wand

Fixed

Vaste wand glas met minimalistisch aluminium frame. Kan vrijstaand of in combinatie met deuren en schuifdeuren gebruikt worden.

Steel look deuren galerij

Ontdek wat onze steel look deuren uniek maakt
Technisch kan elke deur 90° in beide richtingen opendraaien (2-way). De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2-way naar 1-way 90° waar dit gewenst is.

De draairichting (1-way of 2-way) en scharnierzijde kunnen ten allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel en dus ANYWAY zijn.
Swing deuren

De ‘standaard’ scharnieren zijn ontworpen voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. De scharnieren worden zijdelings in de deuromlijsting bevestigd en hebben geen vloerbevestiging. De scharnieren worden volledig ‘onzichtbaar’ geïntegreerd in het deurblad en de techniek blijft zelfs bij een geopende deur verborgen (in tegenstelling tot klassieke ‘onzichtbare scharnieren’).

Pivot deuren

Deze compacte pivotscharnieren zitten volledig in het deurpaneel ingebouwd. Ze zijn voorzien van een hightech comfortsluiting die de deur tevens op 90° geopend houdt.

Tijdens de ontwikkeling werd veel aandacht besteed aan de montage, zodat deze deuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden. De pivotscharnier wordt bovenop de afgewerkte vloer bevestigd met twee schroeven en pluggen van 45 mm.
Al onze steel look deuren worden gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit licht, strak en onderhoudsvriendelijk materiaal wordt gecombineerd met een ruim assortiment geharde glassoorten.

Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij het metaaloppervlak wordt omgezet in een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking.

De afwerking wordt niet op het oppervlak aangebracht zoals verf of poederlak, maar wordt volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium, zodat het niet kan afschilferen.

Geanodiseerd aluminium wordt beschouwd als milieuvriendelijk omdat het weinig of geen schadelijke effecten heeft op land, lucht of water.
Gepatenteerde sluittechniek laat de deur geluidloos in beide richtingen opendraaien, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kan worden naar één draaizijde indien gewenst.

Het mannelijke (convexe) deel bestaat uit een kunststof profiel op het deurblad; het vrouwelijke (concave) gedeelte zit in de deuromlijsting geïntegreerd.

Deze sluittechniek werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden.
Door de unieke sluittechniek worden de kieren tussen het deurblad en de omlijsting zo optimaal mogelijk weggewerkt.

De deur wordt aan de onderzijde uitgerust met een tochtborstel om de thermische en akoestische prestaties te optimaliseren. Om aan de vereiste doorstroomopening te voorzien, worden geperforeerde sluitprofielen gebruikt. De lucht kan zo via deze perforaties doorheen het deurpaneel de andere ruimte bereiken. Op deze manier wordt het voordeel van een tochtborstel behouden.

De beschikbare doorstroming is afhankelijk van de beschikbare breedte.

Het ventilatieprofiel met tochtborstel is makkelijk uitneembaar en kan dus verwijdert worden indien nodig. Na verwijderen beschikt u over 11 mm vrije ruimte onder de deur.
Door gebruik te maken van pivotscharnieren en een speciaal afgerond profiel op de achterzijde van het deurpaneel is het nagenoeg onmogelijk om je vinger te pletten aan de scharnierzijde van de deur.

Enkel van toepassing op 'Swing' deuren!
Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Configureer uw eigen steel look deur geheel naar wens en laat ons u een offerte sturen
1
Deurkeuze
2
Configuratie
3
Offerte
4.8
Based on 186 reviews
4.9
Based on 397 reviews
Anyway Doors heeft een mooie toonzaal, vlakbij de E313. Er zijn veel modellen tentoongesteld en je krijgt een zeer degelijke uitleg van de medewerkers.De opmeting gebeurde zeer vlot, en bijkomend pluspunt was dat de termijn tussen opmeting en plaatsing een stuk gunstiger was dan verwacht.
Robin Schippers
Robin Schippers
09:40 01 Dec 22
Een absolute aanrader ! Zeer netjes en snel werk ! Zeer blij met onze nieuwe deur 🤩
Kimberley Cardon
Kimberley Cardon
01:42 30 Nov 22
Wij zijn alvast fan van de deuren van Anyway doors. En wat een service bij het plaatsen: prima job, proper werk in een mum van tijd. Wij weten wie aanbevelen! Fam. Daelemans - Meise
Inge Peeters
Inge Peeters
13:58 27 Nov 22
Zeer mooie deur! Heel professionele zaak! Tevreden 👍
Ellen Liekens
Ellen Liekens
16:13 26 Nov 22
Wij hebben 3 deuren laten plaatsen door Anyway Doors (een glazen deur en 2 blokdeuren). We zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook het proces ervoor (ontvangst in toonzaal - opmetingen -communicatie rond planning - plaatsing) verliep perfect. Een aanrader!
Correcte info in de showroom en snelle plaatsing. 4w tot 8w zeiden ze. Maar na 4w stond mijn deur er al. Ik ben tevreden!
S.Moss
S.Moss
10:25 23 Nov 22
Dr Derry B spell castes is someone that you can depend on and run to for help when you are facing any problem in your relationship. contact him through those details below to get your help.,,, you can also visit his website Contact him directly
on Facebook page 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
https://www.facebook.com/Dr-Derry-B-spell-caster-108754024869770/
Rawlings De Great
Rawlings De Great
19:07 20 Nov 22
Via internet bij Anyway doors terechtgekomen. We hebben onze steellook deur vergeleken met anderen. Qua prijs lagen zij lager, maar qua afwerking springt Anyway er enorm boven uit. Plaatsing super professioneel, nog nooit zo'n mooie afkitlijn gezien! ;-)De deur is nu het pronkstuk in onze woonkamer
David Marien
David Marien
18:33 10 Nov 22
Koen Dries
Koen Dries
06:52 07 Nov 22
Zeer tevreden met onze prachtige deuren. Heel vlotte, correcte en klantvriendelijk bediening.
Nele Rottiers
Nele Rottiers
20:04 06 Nov 22
de deuren zijn perfect geplaatst, geen heel lange wachttijden en de ze houden zich aan alle afspraken, een heel vriendelijke service, echt aan te raden.
Jan Du Pont Beerzel.
Lut Verbist
Lut Verbist
12:15 04 Nov 22
top-producten en top-service. na vele jaren nog steeds tevreden
eric abts
eric abts
20:58 01 Nov 22
Na een bezoek aan de toonzaal waren we al snel overtuigd van onze keuze voor ANYWAY doors: een vlot gesprek, duidelijke info en afspraken en na de offerte kregen we ook steeds snel respons op onze vragen! Een speciale vermelding voor de vriendelijke monteurs die keurig en proper werk leverden :) We zijn meer dan tevreden van de geleverde kwaliteit en het eindresultaat, helemaal top!
Ellen Soetemans
Ellen Soetemans
18:51 24 Oct 22
Enorm tevreden van de professionele manier van werken en het eindresultaat. Zowel de opmeting als de uiteindelijke plaatsing verliepen heel vlot. De plaatsers werkten enorm proper. Een aanrader!
Ben Daems
Ben Daems
07:51 21 Oct 22
Ik ben heel erg tevreden met de service en kwaliteit van Anyway Doors!! Ongelofelijk 🥰
Lise De Backer
Lise De Backer
15:24 16 Oct 22
AnywayDoors heeft alweer een prachtige deur geplaatst. Vanaf de vraag naar info in de toonzaal, het opstellen van een offerte later een bestelling, de communicatie via mail en ten slotte de plaatsing wordt je hier heel vriendelijk onthaald/geholpen. De nieuwe badkamerdeur met 2 verschillende fronten mag gezien worden.
Mac Patrick
Mac Patrick
11:48 08 Oct 22
The best decision you'll ever make financially is investing with Mrs Helen Wayne, i was scammed twice and I didn't want to have anything to do with trading until I met her and she changed my mind.I have made profits from the first and second stage and I'm currently expecting $15000 from the third stage, I'm greatful ma'am. you can reach her in Email: helenwayne267@gmail.com
WhatsApp +393342736512
Hlubi Lihle Hadebe
Hlubi Lihle Hadebe
04:47 07 Oct 22
Trading with Mrs Helen Wayne and her company has brought great financial freedom to my entire family. I invested $700 in bitcoin mining /forex trading and withdrew a profit of $6,800. I am happy I invested with the right source. If you need her help, or need to talk to her, you can contact her through
Email helenwayne267@gmail.com
Whatsapp:+39 334 273 6512
Sesethu Sethu
Sesethu Sethu
04:06 07 Oct 22
Vandaag de plaatsing van onze binnendeuren door anyway doors. Prachtig werk geleverd door de plaatsers. Proper en stipt.
Top service.
Jurgen Van Asselt
Jurgen Van Asselt
14:13 30 Sep 22
Goede service, zeer vriendelijke werkmannen 👍
Kris Van Bel
Kris Van Bel
11:19 27 Sep 22
js_loader
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu