De ultieme design binnendeuren
Koen Dries
Koen Dries
1 februari 2020
Anyway Doors combineert modern design met functionaliteit voor haar collectie binnendeuren op maat

Anyway Doors is een Belgisch merk dat zich sinds 1995 specialiseert in design binnendeuren op maat. De ontwikkeling en fabricage gebeurt te Massenhoven nabij Antwerpen, waar elke design binnendeur volledig op maat gemaakt wordt. Wij richten ons uitsluitend op de residentiële markt waarbij onze binnendeuren zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kunnen worden.

Er zijn diverse showrooms van 'ANYWAYdoors partners' verspreid over de ganse Benelux, waar u vrijblijvend een bezoek kan brengen om kennis te maken met onze uitgebreide collectie design deuren.

Het kenmerkend design viel al meermaals in de prijzen

Het innovatieve karakter uit zich in diverse nieuwigheden. Zo mochten we voor onze pivoterend deurconcept 'Pivoting Room Dividers' o.a. een prestigieuze Reddot “product design award” en iF design award in ontvangst nemen.

Specifiek voor dit steel look deurconcept werd een gloednieuwe pivotscharnier ontwikkeld die naar keuze 90°, 180° of zelfs 360° kan opendraaien en waarvoor niets op voorhand in de vloer dient ingebouwd te worden.

Uitgebreide collectie greeploze design deuren

Ook de recentste collectie inbouwgrepen mag op veel succes rekenen. Deze innovatieve deurgrepen werden specifiek ontwikkeld voor situaties waar een normale deurgeep tegen de muur of kast zou botsen bij het openen van de deur. Een lelijke vloerstop is dus verleden tijd met dit gamma ingebouwde grepen! De collectie bevat zowel grepen die volledig in de deur ingebouwd worden als grepen die deel uitmaken van het deurblad en op de kop de deur gemonteerd worden.

De volledig ingebouwde greep is verkrijgbaar in diverse formaten (125 - 200 - 1130 mm / volledige hoogte / volledige breedte), met een insert naar keuze in de kleur van de deur, contrasterend of met lichtdoorlatende plexi. De matte plexi geeft een leuk accent mee en kan ineens als vrij/bezet indicatie dienen op toilet of badkamerdeuren.

Aluminium randgreep

Deze verticale randgreep gemaakt van geanodiseerd aluminium is beschikbaar in naturel of zwart geanodiseerde uitvoering. De verticale greep is een technisch en praktisch meesterwerk dat compleet in het vlak van de deur opgaat. Het wordt bewust gepromoot als een betaalbaar greep concept omwille van de vele praktische voordelen.

Indien gewenst worden sloten ingebouwd in de deurgreep zodat op het deurblad zelf niets zichtbaar is.

Greeploze design deuren bieden vele architectonische en praktische troeven! Zo kan de deur volledig geopend worden, stoot ze hierbij nooit tegen de muren en zit ze in gesloten toestand strak in het muurvlak zonder uittredende elementen.

Anyway Doors biedt ultiem gebruikscomfort

Elk goed ontwerp start met een probleem. Een klassieke binnendeur werkt in onze ogen dan ook eerder belemmerend. Deuren met een klassiek slotsysteem kan je tevens vaak met moeite stil openen en sluiten. Anyway ontwikkelde door de jaren heen een ultiem deurconcept dat zorgt voor een vlotte en efficiënte doorloop.

Het deursysteem blijft ook na plaatsing modulair aanpasbaar. Denk hierbij aan het wijzigen van de scharnierzijde of draairichting van je deur. De essentie van elke binnendeur is een vlotte doorgang en een goede afsluiting creëren waar nodig.

Elke design binnendeur van Anyway, beschikt over tal van functionele eigenschappen

  • Opent instelbaar in één of beide draairichtingen ( 90° of 180°)
  • Geluidloze sluiting (geen dagschieter)
  • Aanpasbare scharnierzijde (kan zowel links als rechts bevestigd worden)
  • Geen inbouwelementen of vloerbevestiging!
  • Ingebouwde ventilatie (geen overdreven licht- en tochtkier)
  • Onzichtbare scharnieren (met of zonder sluittechniek)
  • Volledig afgewerkt deurgeheel op maat
  • Hightech materiaalgebruik
  • Onderhoudsvriendelijk, kras- en stootbestendig
Anyway nieuws via uw mailbox
ontvangen? Schrijf u dan in voor
onze nieuwsbrief!

Design binnendeuren op maat

Koen Dries
Koen Dries
1 juli 2017
voorgevel anyway doors wit

Anyway Doors — innovatieve binnendeuren sinds 1995

Als u vragen heeft hopen we deze reeds beantwoord te hebben bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

crossmenu