inloopkast op maat

Inloopkast op maat met het modulaire "Dress Wall" systeem

Ben je op zoek naar een moderne inloopkast, die je volledig naar wens kan indelen en inrichten? Dan helpen wij je graag in de zoektocht naar een tot in de puntjes afgewerkte inloopkast die volledig op maat gemaakt wordt, afgestemd op uw beschikbare ruimte en praktische noden. Onze slogan “ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek” komt helemaal tot uiting in de talrijke realisaties die je onderstaand kan terugvinden.

inloopkast op maat

Inloopkast ontwerpen

Laat uw ideale inloopkast volledig op maat ontwerpen door de interieur specialisten van Anyway Doors. Zij ontwerpen en vervaardigen uw inloopkast volledig op maat. Uw specifieke dressing ruimte biedt onze medewerkers de kans om creatief aan de slag te gaan. De geselecteerde ruimte wordt gescreend voor een optimale indeling, zowel conceptueel als prijstechnisch. Het is noodzakelijk om een duidelijk plan of een schets te bezorgen waarop zowel de maten als eventuele ramen en deuren aangeduid zijn. Zodoende kunnen wij in 3D een inloopkast ontwerp opmaken waarin alles overzichtelijk gevisualiseerd wordt. Op basis van deze ontwerpen wordt de initiële indeling bepaald, maar die blijft later modulair aanpasbaar door de slimme bevestigingstechniek van DRESS-A-WAY.

inloopkast 3D ontwerpen

Belangrijke factoren bij het realiseren van een inloopkast:

 • Beschikbare afmetingen & vooropgestelde indeling

  Op basis van uw plan of schets wordt het ontwerp ingedeeld in de ruimte. De invulling van de inloopkast bepaald u best door je huidige kast en hoeveelheid kledij te evalueren. Ook accessoires zoals schoenen, handtassen,… kunnen een plaats krijgen in het ontwerp. Dit vorm een goede basis om te bepalen hoeveel leggers je wenst en hoeveel kledingroedes noodzakelijk zijn om je bestaande kledij op te bergen.  Wij adviseren om de meeste kleding te hangen i.p.v. leggen omdat dit je kledij langer fris en net zal houden. Tevens heb je zo een beter overzicht van je beschikbare kledij en de combinaties die je kan maken. Leggers worden meestal gevuld met sweaters, T-shirts en accessoires zoals schoenen of handtassen.

moderne inloopkast

 • Afwerking achterwand

  Beschik je over nette muren die alvast geschilderd zijn of wens je de achterwanden mee af te werken? Je hebt de keuze om de profielen rechtstreeks tegen de wand te plaatsen en de muur zichtbaar te laten, of wij werken de achterwand volledig af. De achterwand is leverbaar in dezelfde afwerking als de leggers of je kan voor diverse glas afwerkingen kiezen. Glas biedt een frisse en moderne afwerking, is makkelijk in onderhoud en maximaliseert de lichtopbrengst als je voor de optionele led verlichting kiest. Ook een spiegel tegen de muur behoort tot de mogelijkheden, zo creëer je in kleine ruimtes een optisch verruimend effect.

  modulair inloopkast systeem met glazen achterwand afwerking

 • Ladeblokken

  De indeling gebeurt volledig naar wens, je kan naast leggers en roedes dus ook kiezen voor ladeblokken. Er zijn 2 formaten beschikbaar qua hoogte, 250mm en 100mm, de breedte wordt bepaald door de elementen van de inloopkast en kan tot maximaal 1200mm breed zijn. De laden zijn beschikbaar in diverse kleuren, wit, grijs en zwart.

inloopkast lade

 •  Inloopkast verlichting

  Verlichting is een belangrijk aandachtspunt bij elke inloopkast, het is belangrijk dat de ganse invulling zichtbaar is en dat je kledij ook correct belicht wordt zodat je kleuren correct van elkaar kan onderscheiden. In onze inloopkasten wordt optioneel led verlichting geïntegreerd, verticaal in de achterwandprofielen zodat de ganse inloopkast gelijkmatig verlicht wordt. Met een glazen achterwand die het licht weerkaatst kan je deze verlichting gebruiken om de ganse ruimte functioneel te verlichten. ​

moderne inloopkast met led verlichting

Inloopkast prijzen

Elke inloopkast wordt volledig op maat gemaakt. Op basis van onze ervaring hebben we een indicatieve prijslijst samengesteld die u een duidelijk beeld kan geven over de gemiddelde kostprijs van een volledig afgewerkte inloopkast. In deze pdf die op de pagina "inloopkast ontwerpen" terugvindt, staan de meest gangbare indelingen waarvoor onze klanten kiezen. In de meeste gevallen worden de achterwand profielen tegen een muur bevestigd, het is evenwel qua prijs hetzelfde als ze vrijstaand tussen vloer en plafond bevestigd worden.